ღLillsnuttan´sღ

Direktlänk till inlägg 13 februari 2012

Länge sist....

Av Helena - 13 februari 2012 21:59

...såg du...


ja de var de verkligen,alltså länge sedan jag bloggade *ler*

Och de där Länge sist såg du, är en mening som kommer upp i jämna mellanrum i mitt huvud. En Person i Norsjö som har ett förståndshandikapp sa alltid så när han träffa en på byn <3 Go Gösta!..En sådan människa är verkligen hur go som helst.


Annars då vad har hänt sen 1 Februari!?..


Jo,min älskade dotter har fyllt 5 år.

Ringde henne på hennes dag och grattade henne och hon sa till mig att jag skulle hälsa Tack till alla som hälsat till henne. el som hon sa..-Mamma hälsa alla som hälsade jag!.

Ja ni,svenskan där uppe är väl inte så mkt att hänga i julgranen men de är så sjukt gulligt när dom pratar norrlänska! Men ja saknar dom här hemma så otroligt mkt här hemma och ja vet att det är fler som gör det.


Älsklingen har varit sjukskriven p.g.a ryggen. Så jag har fått haft han hemma och myst..har varit riktigt trevligt om jag får säga min mening. Men idag var han tillbaka på jobbet igen.

kan säga att jag saknat honom,men jag och lillen har fördrivit tiden bra ändå idag:) Vi har myst och gått runt och plockat lite här hemma.


Vi har ju även haft egen mys ikväll då älsklingen var iväg och jobbade lite extra.Nu är han verkligen snäll lillkillen även om han e vaken och vill att mamma ska va i närheten och prata så är han inte ledsen som tidigare.

när han är så här så vill ja gärna ha fler bebisar:) en till vill jag ha..men som sagt..Vi måste bo större och jag ska ha jobb. Ja vill gärna bo i en villa innan ja skaffar fler barn.


Såg på annorlunda familjer idag. Och jag blev nästan lite ledsen när en av familjerna erkände i tv att det är svårt med att hinna pott träna sina barn. Då slår det mig,har man inte nog många barn då om man inte har tid för pott träning?


Mirka och Peter avgudar jag! Dom e verkligen gjorda för att ha 11 barn. Dom har verkligen lyckats!...

Jag läser hennes blogg ofta och ler för mig själv när jag läser! Hon har ju även fått 11 underbara barn,dom e verkligen hru fina som helst. Som hennes lilla Nellie...hade lagt sig på gåbandet ikväll för att sova med kudde och täcke..Allt går bara man vill:-) ungar e verkligen uppfinningsrika.


I veckan så gick vi en massa promenade jag och älsklingen..Måndag,tisdag,onsdag,torsdag..Vi åt sena middagar men de gick ju bra ändå. Vi hälsade på Farmor,Gammelmormor och gammelmorfar,Mormor och morfar..Hade besök av Faster Paula och hälsade på Farbror Thomas. Vi Träffade även Veronica och var på Bite Line och träffade Jalle.. Så förra veckan åt vi på Bite Line 2 ggr och  vi var ju  även på Bite Line  förra helgen då det var 50 års jubileum för supporterklubben. Go mat som alltid och trevlig bartender:) Jalle e verkligen gjord för de jobbet.  Tog en Lunch med Verra på Bite Line i fredags även och myste. Sen hämtade vi hem Emil....


På lördagen åkte vi och kollade fotboll hela dagen sen blev de tacos till middag och efter det drog vi vidare till Thomas och Lenitha,träffade Lexgubben som varit i Sigtuna med mamma Lenitha i en veckas tid.

Efter det så åkte vi hem och jag sov från kvart över 8 till 11 dagen efter..vaknade en liten stund mitt på natten när älsklingen la sig.<3..


Söndagen myste ja på med lillprinsen och älsklingen plockade här hemma,min älskade älskling är så snäll..Inte många killar som hjälper till hemma som han<3 Efter det så tog vi och packade oss i bilen för ja behövde ett par nya byxor så de blev Lidex och HM. Byxor till mig. 4 par byxor till lillprinsen,en till jacka och 8 par sockar till lillkillen<3

Byxorna var de rea på 100 kr för 4 par. och det är sådana byxor som han använder eftersom han tycker de flesta byxor är varma så håller vi oss till de tunna mjukbyxorna som finns överallt.. (de står born 2011) på dom men de är han ju så då gör de ju inget:)..Jackan köpte vi som extra eftersom de kan ske lite olyckor med kräks så tänkte vi att då har man två och han slipper ha en blöt om han kräks.

Sockar måste han ha då han vuxit ur de andra:)..


Sen fyndade vi lite på Butiken liten när vi va dit och hälsade på Agneta som driver det=) Handlade en body som var helt oanvänd för 40 kr en pyjamas och en brottarlinnebody (måste lägga ut bild på den för den är så jävla cool,men de blir nästa gång). sen köpte vi även en Nike tröja som kostade 45 kr till Emil. Jätte fin!


Ne ni...nu måste jag ta och runda av och gå och sova så ja itne är för trött när jag ska kliva upp med lillen i natt å ge han nattmålet:)


Imorgon blir de Mödra för att göra efterkontrollen..=) Och träffa bästa BM Eva Larsson..Hon och Barbro är de underbaraste som finns!!<3


Grattis även till Erica som fick sin efterlängtade dotter I morse..Isabelle som vägde 3318g och var 49cm. Liten liten tös!=) Lika söt som storebror Rasmus!


with Love//Hellah

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 25 januari 2015 17:41

Nu har jag starta ny blogg. Å den är låst. Så den som vill läsa får ta kontakt med mig här. El Facebook. //Helena ...

Av Helena - 17 januari 2015 06:11

Försökt hittat en bra bloggportal där man kan låsa sin blogg el enskilda inlägg. Men ej funnit någon än. Någon som har något förslag på någon bra bloggsida? Just nu händer det sjukt mkt i vårat liv. Väldigt sorgliga saker. De som vet dom vet. Oc...

Av Helena - 2 januari 2015 08:44

Att låsa mina inlägg och sen skapa en ny blogg. Det finns personer som jag inte tycker ha något med vårat liv att göra. Skaffa dig ett liv istället för att hitta på egna sanningar å ljuger för allt å alla. En vacker dag kommer du att bita dig ...

Av Helena - 29 november 2014 08:21

Är fan ingen lek. Jag,gubben å alla barnen håller på att hosta upp lungorna. Mår så sjukt illa med all jävla slem som samlas i luftrören:-/ så fort man får en hostattack så börjar man kväljas. Vi e iaf flyttade nu ifrån lägenheten. Vi har endast...

Av Helena - 13 november 2014 08:17

Ja det blir det i vår familj å ganska snart

Ovido - Quiz & Flashcards