ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under november 2011

Av Helena - 9 november 2011 20:39



.....Får man faktiskt skicka iväg älsklingen på handling för en massa gosaker:P....


Måste ju utnyttja de lite grann iaf el hur!?:)

När lilleman kommer ut så blir de slut på sånt och de blir mkt ut och gå,även att mysa med honom kommer går åt hela kvällarna inte har man tid att äta en massa gosaker då heller? nej nej :P


Har stoppat en julmust i frysen så den ska bli kall fort:)Undra om det är nå bra på tv ikväll då? jo men de är de ju greys...Så de blir att mysa framför det med gotta :)


Vilket väder vi haft i November? vi ska inte klaga...12 grader varmt fram tills den 8 novmber är inte dåligt.

Idag är det mindre varmt men de är ingen snö och det är fortfarande +grader!


herre min gud,snart är det bara 6 veckor kvar,ska börja fundera iaf vad som ska va med i min BB väska,ska inte packa den förns det är drygt 3 veckor kvar... Även om ja kommer gå över så de är 4-5 veckor kvar då:-) ja inte tänker ja föda före nyår!! lillkillen får banne mig vänta! Jag vill fira jul och Nyår utan bebis..visst låter ja dum,men de är bara för hans egen skull ju:)

Men det är många som inte tror ja kommer gå över tiden,men vi får se..jag och älsklingen står fortfarande fast vid 3 januari. så vi får väl se när han behagar sig komma! Jag längtar så ja smäller av vill helst att tiden ska rinna iväg och han kommer NU.. men de är för jag är inte så mkt för jul och sånt..


Den tredje dec ska jag och älsklingen iväg på julbord med hans jobb. (och jag då som inte ens vill fira jul) självklart följer jag med. finns ju mycket gott på julbordet även om jag inte är någon fanatiker vid julmat:P  Helst av allt skulle ja vilja hoppa över jul och slippa fira det. Men ja har lovat älsklingen att de ska bli jul i vårat hus med:P...


PÅ julafton är vi ju själv inga barn el så =/ kommer va hur trist som helst. Men vi får göra de bästa utav situationen. vi ska åka och fira med älsklingens familj och min familj..


Vi får se,vi kanske till och med ligger där på bb och föder el ha fått...Som ja helst inte hoppas på!..men ja kan inte bestämma över lilleman! Detta var ju inte direkt planerat så vi får väl se när lillen har tänkt komma de blir ju en överaskning de med <3


ne nu blir de greys och godis:P...


With Love//Hellah

Av Helena - 7 november 2011 12:05


ja ni då är det en ny vecka och en ny dag...och det är endast 51 dagar kvar tills Elliot har sitt datum...


I Fredags åkte vi till Barnmorskan för vanliga kontrollen. Allt såg normalt ut.

hjärtljuden låg och pendlade på mellan 140-170.

mitt blodtryck låg på 125/74 och det var bra.

urinet var UA..

hon kollade inte blodsockret något.

Magen var 31 så den hade vuxit.


men där skulle de inte ta slut om Elliot under den dagen. Pratade med BM att han inte alls varit lika aktiv under de tre senaste dagarna.

Då skickade hon upp oss på förlossningen på sundsvalls sjukhus. och där blev de ligga med en CTG mätare  på magen och kolla hjärtljud och sparkar, jag hade känt av ca 5-9 sparkar av vad maskinen visade ca 40 sparkar.

dom tyckte vi skulle kolla upp med ett ultraljud så allt var bra.

Och det var de självklart :) Han låg där inne och myste och hade det mkt bra.

Vi fick se flödet i navelsträngen,hjärtat,och höra vikten som nu låg på 2 kg :)

Sen så fick vi även se att de va en liten gosse,de visade han stolt upp lovar jag er!:) Man såg en liten pung och snoppen väldigt väl:) så de är ingen tvekan nu om att vi väntar en liten Elliot.

 


Sen fick vi vänta på att läkaren skulle komma in igen. och då kom en sköterska som sa de kan ta 30 min är de lungt. Självklart är de lugnt. Men de tog inte bara 30 min utan lite mer än 1 timme och 30 min. då var Stefan less.

men som tur var så kände jag Förlossnings chefen,så hon sökte efter läkaren som skulle komma och prata med oss och direkt hon ringde så kom hon:)


Sen åkte vi ner till mamma och visade bilderna som vi fick med oss hem:) syns inte så bra men vi fick två bilder på lillens huvud iaf:)..


Efter det så åkte vi till Citygross och åt på Frasses och efter det drog vi ner till Dollar och kollade runt lite,fortfarande mkt folk där..=) men de va mysigt, sen åkte vi till Lidl och skulle handla ost och skinka så vi kunde äta varma mackor på kvällen om vi kände för det.


Utanför Lidl så träffade vi min "lillsyrra" :P Hon hade varit och handlat mkt gott infö kväll och helg,hon hade sin lilla söta dotter denna helg så då skulle dom mysa på:)


Vi gick in på lidl,träffade min underbara vän och pratade med henne en stund sen så åkte vi hem. hemma så ser vi på vår mobil att bror och hans tjej åkt in till förlossningen..Å ja blev helt till mig,magen pirrade hela tiden.

mamam och pappa hade Wiggo hemma hos dom, så vi åkte ner dit och lekte med honom lite =) sen åkte vi hem och 3 min över 8 kom lilla Lotus ut!:) så vacker å så perfekt väldigt lik sin kusin även!:).. Jag är verkligen stolt över bror och hans tjej som gjorde ett underbart jobb..lillen kom ut med buller och bång och hon slapp sy.

4110g och 53 cm  var lillgossen. <3 fasters lillkillen..<3


Skulle ju ha hämtat hem mina småflickor i lördags,men så blev det inte *suck* så nästa lördag ska vi hämta hem dom. Det gör ont i mitt hjärta att inte ha mina småprinsessor här. ....Saknar dom så otroligt mkt...


Men i Lördags så fick faster träffa sin prins:) han är så fin så..sen åkte jag mamma,pappa och älsklingen iväg och handlade lite grejjer till lillkillen:)

Han är så fin,ska lägga upp några bilder här på honom så ska ni få se hur vacker fasters lillkille är:)

         


Är han inte bara för söt?:)..


Sen så i går så kom Emil hem till oss igen <3 ett barn av tre är hemma denna vecka iaf,så vi får vara lycklig över det...

Sen efter Emil kom hem så åkte vi till Stefans Kusin Jalle och hans fru Anna och hälsade på :) dom har även två underbart söta prinsessor.. Alice och Signe.

   

två bilder på Signe 7 månader..=) sötaste lilla 7 månaders tjej ja vet,som alltid är glad <3...


Tänkte ja skulle lägga ut en bild här så ni ser att kusinerna är ganska lika ändå:)

   


Ne nu ska ja ta och vila lite=)..och mysa med Maja-bus:)



With Love//Hellah




Av Helena - 3 november 2011 14:22


ja ni,det lovar jag er att jag haft idag..;-) Jag och Lex har myst hela förmiddagen medans hans mamma varit på sjukhuset.

det är verkligen underbart att få låna en sån liten bebis och bara få mysa och drömma sig bort ett tag:-)


Älsklingen hade ju hoppas på att han med skulle ha fått snusa lite bebis idag men så blev inte fallet då han fick lov att åka ner till hälsingland...Ja ni,förstår att han blev besviken när han tänkte få komma hem på lunchen och pussa på lillkillen...Men de kommer fler ggr hoppas jag:-)


och snart sitter vi där med våran egen oxå så att de är ju inte så långt bort:-) undra om jag ens kommer att få ha min lilla kille något i min famn el kommer ja å älsklingen bråka om vem som ska hålla och göra sakerna:-D nej då jag tror de kommer bli så mysigt..Älsklingen han kommer ju va på jobbet så vill han så kommer han få mysa gärnet med Elliot när han kommer hem från jobbet utan att tveka.<3 Så kan ju jag göra lite saker...Ja hoppas att man kan börja göra något roligt typ träna el något sånt så man blir normal igen efter denna graviditet:P även om ja inte blivit så annorlunda *skrattar*...


Ikväll får vi se om vi åker och ser på hockey på ladan,el hur vi gör? själv har ja ont i örat fortfarade och är trött och slut. Men älsklingen ville att ja skulle gå så ja kanske man skulle göra det ändå för älsklingens skull:-)..jag har som tappat suget för hockeyn och ja vet inte varför,tappade det redan i Somras,det känns mega konstigt!? Men som sagt vi får se när älsklingen kommer hem och så..


gud i detta inlägg skulle ja vilja spy galla på en person men låter bli. Men denna person är fan inte hundra i huvudet för 5 öre!..Och ja hoppas att denna person inser snart vad denna håller på med så kanske de inte är vi andra som de är fel på utan denne själv som sätter sig i saker som den inte kan komma ur...IDIOT!!!!



Åh va ja e nervös för morgondagens tripp till BM. ska lämna urin,ta sockertest och sånt man gör vanliga fall så de är ja inte så orolig för,det ja e orolig för är att hon ska bli orolig att bebis inte växer som den ska=/

Eftersom den gjorde ett sånt hopp sist=/..Magen har inte alls växt nå mkt alls tycker inte jag iaf. Jag är ju ändå i vecka 33 och de känns som ja e i vecka 20. Med dom andra två så var ja jättestor när ja väntade dom,även om ja inte var så stor med Evelina så va ja större med henne än med Elliot.


Och inte verkar de bli någon bebis för min bror och hans tjej än heller,även fast dom var och gjorde en hinnsvepning!? Kan du inte bara komma ut nu lilleman till oss vi som är så nyfiken på dig:)


I måndags så var det en i  familjelivs tråden som fick sin son,då blev de påtagligt att de är ju inte alls lång tid kvar tills våran lillkrabat vill komma ut även om de skulle ta någon extravecka så är det ju snart!!:) Denna lillkille kom 4 veckor förtidigt =) vägde ju lika mkt som min bror när han föddes och han var enligt alla tre veckor försent född..haha..el så kanske han inte var det utan dom räknade helt fel på mamma!?=)


nä ni nu ska ja ta och lägga ner mitt lilla huvud enstund och ta en alvedon och hoppas på att örat sluta jävlas!? vi får väl se om de är örat el ja som vinner!?:P..


With Love//Hellah


   


lägger in två bilder på lillkillen som ja fick mysa med idag <3

Av Helena - 2 november 2011 15:58



....Går jag in i imorgon...


Tänk er det är endast 7 veckor kvar till beräknad förlossning,men ja och älsklingen hoppas han väntar iaf en vecka över tiden,så han får gärna komma två veckor efter tiden:)...Med tanke på att han annars fyller år den 28 dec,kanske inte just det man vill göra när alla andra kompisar får köra moppe,epa,bil el gå på systemet...


Då är det väl lika bra att vara först om den saken?=) eller bland dom första:)


Hatar verkligen min öroninflamation som ligger och jävlas med mig,sover inte mkt på nätterna med den. Men den börja ge med sig lite iaf..hoppas den e borta då vi får hem våra goungar igen. Var kanske smart att bli sjuk denna vecka?:) vad vet jag...men de skulle behövas göras en heldel här hemma nu när vi inte har våra goungar.

får hoppas vi får ork och tid att göra det iaf.


Lillen är iaf världens goskille i magen,snacka om att han sparkar nästan dygnet runt..vi kommer nog inte få många timmars sömn när han väl kommer ut:)..Men de gör inget..Längtar så ja håller på att bli tokig..Men till Januari eftersom ja inte vill att han ska behöva komma så sent:)


I måndags hade min bror och hans tjej bf men ingen bebis har kommit än,så idag var dom på hinnsvepning.så får se om de blir bebis i morgon då:) för än har de tydligen inte hänt något!?:)..

Mkt bebisar de blir i släkten nu..först ut var ju älsklingens bror och hans fru och nu blir vi sista paret men tre buskillar är väl inte så tokigt!?:P Och deras pappor lär väl va pappaledig under sommaren så då lär de väl va Kusinmaffia på byn..


imorgon blir det att va bebisvakt igen åt lilla Lex :) hans mamma ska iväg igen och ta ut röret som dom satte in i gallgången. tro jag det var iaf, så då får jag vara bebisvakt och inte säger ja nej till det:) han är ju så mysig lillkillen och ja får mysa med bebis innan våran lillbebis vill tjika ut:)


i helgen kommer tjejerna hem från deras pappa och ja lovar jag har saknat de varje minut denna vecka,även om jag varit själv och de behövs så känns de så tomt utan mina prinsessor..gud va ja älskar dom två små..mammas småtjejer som aldrig ska bli stora :) visst är de så?:)


På fredag ska vi till Bm oxå får hoppas att de är bättre än sist på kurvan så att vi inte behöver va "orolig"...eftersom han inte hade vuxit så mkt,men ja har inte blivit så stor heller så inte så konstigt..det är många som påpekat det och det är ju många som sett mig med de andra två barnen. Och ja säger det..det är stor skillnad..


Ne nu ska ja ta och ge mig upp så de blir någon mat tillsammans med älsklingen<3


With Love////Hellah




Ovido - Quiz & Flashcards