ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 26 mars 2011

Av Helena - 26 mars 2011 17:28



...det bio tillsammans med älsklingen<3...


han är inge bättre men med citodon så blir hans huvudvärk som bortblåst även hans feber och vi ville se bio ikväll så då blir det de:) vi ska gå och se på hur många lingon finns det i världen.

Vi tror båda den ska va skitbra,jag hoppas verklingen det är en hejare så man inte går på en tråkig bio.


igår så hade vi det supertrevligt tillsammans med älsklingens lillebror och hans fru, vi åt god mat tillsammans det blev helstekt ytterfile och rostade rotsaker i ugn,mums filibabba..sen så satt vi och myste i soffan och pratade på en heldel.

efter enstund kom älsklingens lillasyster hit med en kompis och vi såg på BB ihop allihopan,vid 12 tiden skjutsade vi hem L och T och sen åkte vi hem och la oss själva,mitt huvud började göra ont och även halsen.

Fan att man alltid ska va halkrasslig,känns som att ja vill ha tillbaka mitt imunförsvar,det har verkligen blivit dåligt  de senaste åren. Speciellt efter min pers med magsåret.


Sen då hur ledsen blev jag inte igår när jag såg att min jacka har ändrat färg och blivit blekt utav solen då den hängt ute för att få bort vedeldardoften innan ja skulle tvätta den:/..Jag älskade verkligen min gröna didriksson jacka,och nu e den förstörd för alltid:( sönder blekt..Känndes ju inte som ja ville ha en sådan utgift just nu!..*suckar*..



just nu sitter ja hemma och kollar ut genom fönstret och tänker på framtiden. hur kommer den se ut om sådär 1 år, hur ser den ut om 6 månader,hur ser den ut i sommar. jag försöker iaf att få en bild hur ja vill ha det och sträva efter.


Nu börjar min huvudvärk komma tillbaka så nu blir de ta alvedon och lägga mig och se lite tv innan älsklingen kommer hem...


Älskar dig Stefan <3


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards