ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Helena - 17 augusti 2011 21:21



Sitter på jobbet och har inte så mkt att göra,sitter och väntar ut tiden så ja får sova...och få komma hem till min underbara familj!


Träffade mina två spjuver ungar en liten stund idag och ja saknar dom otroligt mkt när ja inte har dom hos mig. Just nu är de hos mormor och har de bra medans jag jobbar..Tack snälla älskade mamma för att du har dom medans ja jobbar dessa två nattpass på raken. det betyder väldigt mkt och att ja får sova på dagarna <3



Lilla Elliot han rör sig som aldrig förr..Imorgon går vi in i vecka 22 och en vecka närmre nedsläpp..har tre syskon som längtar efter sin lillebror...Dom ska pussa på magen krama magen m.m.Idag är en dag då magen syns otroligt mkt.


Har en vän som inte mår så bra nu som ja tänker på varje dag..önskar verkligen ja kunde hjälpa dig att få bort de onda! Du är en av mina bästa vänner och kommer alltid vara! Jag älskar dig och finns här när du behöver och orkar!..


Snart åker jag och älsklingen  till sthlm även! *längtar otroligt mkt efter det* Ska bli skönt å få bara rå om varandra ett tag..(en natt) :P..


I helgen är det Selånger,härligt säger ja eftersom ja älskar den marknaden!..Barnen ska få följa med då vi åker på fredag kväll och gå på tivolit..sen på lördagen ska ja och älsklingen gå sj på självaste marknaden. Tycker inte de är så mkt för barn att släpas runt där...


Imorgon får man mysa med hela familjen igen ja längtar att ni anar inte hur mkt..det är jobbigt att vara ifrån dom i två nätter och typ dagar!..det är sjukt!..


Ne nu blir det att kolla runt lite här på nätet..ska ju inte sova förns om nåra timmar!!


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards