ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Helena - 21 augusti 2011 14:32




Fredagen:


Myste med min älskling och alla barnen på dagen,sen så när Emil åkt till sin mamma åkte i iväg på Selånger och lät flickorna va på Tivolit. Dom trivdes som fisken i vattnet och va snälla. Evelina däremot vann första pris och vann en stor Hallo kitty..mammas lilltjej,Sen vann de fler gossedjur och åkte lite berg och dalbana innan vi köpte lite godis och åkte hem för att sova.


Lördagen:

Lämnade mina barn hos mina föräldrar för de skulle iväg på 50års kalas så passade jag och älsklingen på att gå på selånger.. De blev lite inhandlat som tex.Börs,kryddor,korvar,coccosbollar och sen köpte vi Wishey korv till pappa och rullrån till mamma. Efter det så åkte vi hem och åt middag Tacos blev det till middag,barnen har varit så duktiga att äta denna vecka..och sen så åkte vi ner till mamma och pappa igen för att fika lite.. Sen åkte vi hem såg lite film och sen somna vi som slagna hjältar alla 4.a


Söndag:

Sitter på jobbet och jobbar till 11 i morgon,saknar min familj så mkt när jag jobbar natt..detta är inte alls roligt att sitta här 4 mil ifrån och veta att mina älskade e hemma och dessutom lediga.Men ja hoppas dom har en bra dag iaf!:)


Imorgon så börjar Ebba 6års mammas lilltjej blir stortjej..herregud vart tar tiden vägen? någon som kan förklara det för mig!?

Evelina ska börja på dagis igen...mammas tjejer börjar bli stora nu!=)

Emil han börjar 1:an.<3


Nu blir det att lägga sig och se lite mer tv..


129 dagar kvar <3

27 dagar kvar<3

14 dagar kvar<3


Älskar min familj,älskar dig Stefan Jalonen!!!


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards