ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 1 september 2011

Av Helena - 1 september 2011 16:35



....går vi in i idag:)...


Och lycklig är jag att känna den lilla varelsen i min mage varje dag! Det är en sak som ja inte vill byta bort för 5 öre..

men resterande att gå och va kissnödig typ så fort man har drukit lite så är det lite väl jobbigt..El när Elliot gör sådana där glädjeskutt så man tror att han ska komma ut ur magen!:)


Igår så fick ja min nya nätadapter till min dator så nu kan ja sitta vid min lilla pc och skriva bloggen. =) den har varit efterlängtad om ja säger så!


Sen i Måndags så bytte ja ju abonnemang och de blev ju så dumt att ja fick ett stort simkort till min iphone4 som ska ha ett microsimkort men fick ett litet i butik i måndags men i brevlådan fick vi ett stort och sen så fick ja lov att ringa till Telia och få till det men de hänvisade mig bara till Telia igen...Och där fick ja yttligare ett litet microsimkort..och i natt slutade mitt vanliga kort att fungera och de tog till idag vid 3-4 som de funkade..börjar bli lite irriterad nu på detta. så vi hoppas nu på att de kommer funka utan problem annars kommer jag bli galen.


Livet leker annars..Trött är man när man har en livlig krabat i magen som håller en vaken på natten...I går natt kom Ebba till oss och i natt kom Evelina..

Jag vet inte hur jag ska klara av att va utan mina prinsessor efter jul..ja saknar de som skrutt när ja inte är med dom. Längtar inte till den dan de flyttar upp till pappa efter jul någongång.


ne nu ska ja ta och fixa lite mer här hemma sen så ska ja ta och vila lite..Imorgon är det Fredag och den dagen ska Emil till sin mamma så vi kommer sakna han. Flickorna får sin egna tid med oss imorgon på lördag ska de på kalas och sen ska de till Mormor och Morfar så jag och älsklingen får mysa lite under kvällen med tanke på att vi firar årsdagen på söndag!..


Vi har hunnit mkt på 1 år må ja säga!:P


blev ett par den 4 sep.

jag flyttade till lägenhet den 5 november

i januari bodde typ älsklingen och Emil konstant i min lägenhet  vi var 5 st i en 3:a :) de va tuft men de gick..från Januari till Juli..Vi blev med barn i April tydligen fast vi inget direkt...de kom som en liten överaskning:) Men världens mysigaste överaskning. 1 juli flyttade vi ihop i en 4½ på Örnen. Allt detta innan 1 årsdagen!:P..Men ja klagar inte!!..<3 Älskar dig älskling hur mkt som helst!


shit idag är det 18 dagar kvar tills jag bli gammal 27 år 3 år kvar till 30 fy va hemskt..har verkligen åldersnojja!...


ne nu ska ja ta och lägga om kull mig i soffan med benen högt!


With Love//Hellah


Ovido - Quiz & Flashcards