ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 12 september 2011

Av Helena - 12 september 2011 16:25


....verkar fortsätta....är snart i vecka 26 och mår illa ibland fortfarande,jag orkar snart inte ha det såhär längre..fogarna jävlas illamående,huvudvärk och sammandragningar..känns verkligen som man njuter av denna graviditet...Jo det gör jag oxå,det ska ja inte säga att ja inte gör för jag njuter även om de gör ont..det är min sista och då vill man ju njuta....


saknar min vän,saknar henne så de gör ont i hjärtat..jag vet varför de är som de är nu och ja accepterar det och förstår henne att de är jobbigt....Det är verkligen inte lätt att gå igenom det hon gått igenom. och när hon träffar mig så påminner jag henne =( och helst skulle jag vilja att de va hon som fick detta och inte jag...jag vet att de låter kanske dumt. Men jag har ju som mitt..och så! Jag hoppas det inte tar allt för lång tid innan vi kan ses igen.<3 jag vet sj hur jobbigt hur de är att gå igenom något sånt fast inte helt på samma sätt.


Snart kommer älsklingen hem <3 han är verkligen efterlängtad....det är jobbigt att vara ifrån varandra..jag hatar det!!!  Han är verkligen min andra hälft...


Imorgon ska Ebba på grytan med skolan och ha frilufsdag !=) kommer nog va nice för henne..hon som gillar idrott..mamma pojk/flicka!:)


På fredag blir de tårta här hemma sen på lördag åker vi ner till 08-landet och myser jag och älsklingen bara han och jag..välbehövligt nu faktiskt!


mitt liv är underbart,men ibland är man halvfundersam vad som sker...


With love//Hellah


Ovido - Quiz & Flashcards