ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 8 augusti 2014

Av Helena - 8 augusti 2014 10:11



Är det Fredag igen..


Igår hade jag ju så mkt inplanerat som inte alls blev som vi ville.

Då våran lilla plutt Eddie fick feber,mammas lillgos.

Tyckte så synd om honom,märkte av redan vid 10 tiden att han hade feber.

Gav honom alvedon och sen gick han å sov. Sov fram till kl var halv 2.

När han vakna skrek han bara i endast 2 ½ timme. Jag fick inte i honom något.

Han ville inte ha saft,inte vatten,inte melon å ingen glass..fick inte ens i honom alvedon.

(Hade endast en örontemp å den visade på 38,1 men han kändes mkt varmare)

Så mamma å pappa köpte så snäll som de är en stjärttemp till lillgossen så nu kan vi tempa han. I morse när han vaknade så hade han 38,3 å då hade han alvedon i kroppen.  Man känner sig så hjälplös som förälder när barnen inte kan säga vad som e fel el vad som gör ont.

Jag fick panik igår när stefan va på jobbet å jag va hemma själv med lillkillen han va så trött å så ledsen å andades jättekonstigt. jag är sjukt orolig för feberkramper då mina två första barn fick det i samma ålder som Eddie.


Men alla hans värmeutslag är iaf borta nu å de känns skönt.  De såg riktigt otäckt ut där ett tag=(


Får se om de blir i morgon vi åker iväg å fixa lite med handling m.m Ebba å Evelina kommer ju på söndag *längtar* så in åt helvete mkt efter mina prinsessor.


Har iaf kommit på ett till tjejnamn om vi kommer få fler i framtiden:) killnamn hade vi redan när vi väntade Enya. Å det var ju Elton. Men De andra namnet håller jag hemligt fram till den dagen blir om den nu blir. De vet man ju inte. Men de är som bra att ha ett namn på E iaf=)...Så nu behöver jag inte tänka på det *skratt*..

Vem vet om vi skaffar en hund så kanske den får de namnet även:P haha..Kanske måste ta å byta namn på Maja så hon passar in i E-ligan :P


Tänk om man kunde få ett svar någon gång så man vet om man längtar förjäves el om de är så att man ska börja fixa lite runt om =)


Ne nu ska ja ta och mysa ner Eddie en stund i sängen så han får sova bort den där dumma febern. Han dregglar ju värre än en hund. =)..


With Love// Hellahh          



Ovido - Quiz & Flashcards