ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 24 augusti 2014

Av Helena - 24 augusti 2014 20:03




I måndags så inskolade vi pojkarna. Trots att jag inte mått så bra i två veckors tid. Vissa vet varför andra inte å så får de förbli. Helst hade jag velat spola bort dessa veckor. De har varit mkt smärta å tårar.
Nej jag å Stefan har inte å ska inte separera. Vi älskar varandra å har inte ens haft tanken till det.

Idag fick vi ett positivt besked. Nu väntar jag bara på ett till så e allt "nästan" klart. Så kanske livet kan få en positiv vändning någon gång.

Idag har vi haft min underbara vän V här. Igår var vi på birsta å handlade en massa kläder till lillan å i dag kom hon å åt middag här med oss
Igår som sagt var vi på birsta. Handlade en helt ny garderob till lilltjejen. Hon kan fortfarande ha 62 men har endast kortärmat å kortbyxor. Så nu tänkte jag va smart å öka en storlek i kläder så 68 å långärmat å långbyxor;-) testade de på henne å de va stort;-) men nu få hon börja växa i de tycker jag;-).

Ikväll ska vi nog ta å boka en kryssning jag å älsklingen som vi ska åka på när jag fyller 30. Jag längtar i väg med honom just nu så jag får ett litet break från allt som hänt den senaste tiden. De behövs just nu!

With love//Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards