ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under december 2012

Av Helena - 3 december 2012 22:40


...är det idag...

Idag började jag dagen med att vakna upp för att ta Elliot medans älsklingen skjutsade Emil till skolan, alltså började jag den med att en liten grät en del.. (Elliot är så sjukt pappig just nu)
Så de blev smörgåsrån och kladdkaka å vatten;-) sen kom pappa hem då gick vi alla och la oss en stund till<3 sen fick jag å Eddie sova längre. Då lillen hållit på att ska va vaken till 2.

Sov till 11 då jag vaknade utav att älsklingen kom å sa att han skulle skjutsa in sin bror och hans fru till förlossningen. Hon hade haft ont i magen i går sen hade hon inte känt av nå rörelser under förmiddagen så de ville åka in. Väl där inne var hjärtljudet ok och lillen rörde sig även på sig<3 nu får du ta och komma ut hjärtat;-)

Medans de var på förlossningen lånade vi med oss Lex hem:-) så Lex,Elliot å Melvin busade runt här hemma:-)
Sen hämtade älsklingen hem Lenitha å Thomas. De fick tillbaka sin son ;-)

å vi drog vidare till BVC för vägning å mätning av Eddie:-)
Just nu väger han 3850g å är 53,5 cm;-) han har gått över födelsevikten å vuxit 2,5 cm på 16 dagar :-) blir en lång liten kille detta:-) så han blir nog mätt på min mjölk pratade en del med BVC å sen åkte vi å hämtade storebror Emil på skolan:-) en glad kille kom å ville åka hem:-) träffade underbara Elin oxå som skulle sluta just så hon fick åka med oss hem:-) håller tummarna för att de går bra på halkbanan för henne i morgon ;-)

Efter de åkte vi hem å på väg in mötte vi Underbara Jennie å bestämde att de skulle komma upp på en fika å få mysa med Lillkillen:-) fick ett sånt fint set utav dom i lördags till Lillkillen<3 som vi tackar för så mkt! Han kommer bli så stilig i det:-)

Gud vad jag saknar tjejerna! Nu tycker jag at de nu kan bli den 23:e så jag får hem de!

Jag lovade bild på förlovningsringen oxå. Vi var runt å kollade på förlovningsringar å de som hade de billigaste var Larssons guld. Guldfynd var dyrast på Larson betalade vi 5700 kr för ett par och samma ring kostade 9800kr st på guldfynd.
Så vi fick de ringarna vi ville ha å dessutom för billigare peng då vi gick runt å kollade upp de först;-)

Ne nu blir de att ge lillen mat sen blir de nog sängen..

With Love//Hellahh

Av Helena - 2 december 2012 18:43

...Är det idag...

Igår var vi på julbord med Stefans jobb, samma ställe som vi var på ifjol! Kan säga att jag varit på endel julbord men detta ställe är överlägset.
Hur många ställen serverar Björn,älg,Järv m.m

Sen var ju Eddie på sitt första julbord i går:-) han skötte sig exemplariskt!! Han åt innan vi åkte sen var han nöjd tills vi skulle åka hem. Då gav jag han en liten slurk till:-)

Kan säga att han gick laget runt där borta:-) roligt är det när man ser hur alla blir till sig då de kommer en bebis på ett ställe.
Gubbarna som annars e så "matcho" vart Len i rösten ;-) ja ni..förutom en..

Men vilket väder det kom natten till i går!? Vi har nu en halv meter snö.. Och de kom på en natt.. Och jag som hatar lappmögel. Vi får hoppas att de inte kommer nå mer nu:-) för nu räcker det gott å väl...

För ett år sedan så var vi på julbord och då var jag gravid.. Och detta år då kom jag dit med en två veckors bebis.. Ja ni.. Jag säger det.. Jag går som elefanterna:-)

De trista e ju att de inte blir fler bebisar här för de e väldigt mysigt att sitta å gosa med dom när dom är ny äten:-)
Nu får jag börja längta efter barnbarnen;-) det är bara sådär minst 12-14 år bort.. Fy..å man får passa på att mysa med kompisars bebisar:-)

Tänk att jag fått fyra välskapta underbara varelser! Jag e så lycklig att ingen kan förstå min känsla.. Att vara mamma till mina prinsar å prinsessor är de bästa som finns. Men självklart finns de där även dagar då man vill säga upp sig:-)

Undra vad vi ska gö i veckan då förutom renoveringen...??
Jo vi ska på BVC i morgon för att väga å mäta lillebror Eddie:-) då får vi se hur stor han blivit. Om han blir mätt på min mjölk el hur de är!?
Det känns i bland som den funkar å i bland som den inte funkar..jag vill så gärna kunna amma lillprinsen!

Ne ni.. Nu ska jag å lillprinsen mysa lite till<3

With love// Hellahh

Av Helena - 1 december 2012 01:00


Är det nu ..,

Tänk för två veckor sedan låg jag å bloggade å va så ledsen å besviken, att de inte satt igång mig ovetandes om att lilla Eddie skulle tjika ut den dagen<3

Nu ska jag sova brevid mina älsklingskillar Elliot däremot ligger i sin säng.

With love //Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards