ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 16 april 2014

Av Helena - 16 april 2014 11:24


...dubbel utav skratt...

Folk må ju tro att de e den enda som existerar?
Jag skrev att jag skulle ta bort två vänner för ett tag sen nu fick jag ett meddelande som var sen 1april som jag ej kunnat läsa, då min "chatt/mail" på fb inte funkat.
Fuck förfrågan om de va henne jag menade? Nja... Inte direkt men jag plockade bort hela min fb nu så de blev ju alla de jag hade som jag lämnade! Men som sagt denna person tror alla menar hen å dessutom att hela världen kretsar kring Hen. Jag tyckte att de va så jävla klockrent de en gemensam vän sa.. De är sjukt speciella de där två hennen. Å jag kan inte annat än hålla med just nu.

Sen till en annan som jag blev kallad fegis för som trodde jag tagit bort hen för att jag ej va bjuden på dop. Öh.. Jag är inte förtjust i sånt dravel då jag vet att de flesta som döper nu mer bara vill ha åt presenter å inte gemenskapen med vänner å släkt el tex vad dop en gång var... Jag har sagt i från dop på mina barn då jag själv inte tror på varken Gud el något annat. Jag va inte på nån konfa heller då jag inte gillar att va girig el ljuga emot min egen tro. För att endast få presenter.

Jag hade en gudföräldrar till ett av mina barn "fadder" om jag få säga på mitt sätt. Men jag kommer nog välja om där då jag inte tycker denne verka lämplig. Har tre andra som jag tycker e lämpligare än denne.
Faddrar har jag på mina barn ifall de händer mig å Stefan något. Men jag känner att de ska va som en familjemedlem annars kan de va. Eftersom denne knappt hört av sig å frågat nå hur dennes fadderbarn mår. Jag tycker man kan ju höra av sig något iaf. Men finns inte intresset för att va fadder varför inte säga något när jag frågade om denne ville bli det.
Skit samma. Nog surrat om detta nu..


I morse hade Elliot Mats Olof sönder vårat v-rums bord. Det är bord nr två under ett halvår. Sinnes sjukt ju! Busunge är vad han är av stor grad.
Så ikväll vankas de en tripp till Ikea för käk å nytt v-rums bord:-)

Enya hade feber igår lillpluttan mammas<3
Men idag e hon feberfri. Så skönt. Å i natt sov nästan Alla barnen en hel natt. Enya vaknade en gång men somnade om när hon kom över i vår säng
Imorgon jobbar älsklingen halvdag
Nu blir det att fixa lite här hemma. Medan pojkarna sover
With Love//Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards