ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 31 juli 2014

Av Helena - 31 juli 2014 08:42

Håller min skrutta på att få hur mkt som helst.
Hon har fått två nere å två uppe nu, sen börjar jag se 5 och 6 uppe med. De kommer som ett pärlband nu:-) tur hon inte verkar bli så påverkad av de som grabbarna.

Gud vad jag saknar flickorna:-/
Nu e det 10 dagar kvar innan de kommer. Känns som en evighet. Speciellt när brödernabus inte gör annat än surrar å ropar på sina systrar hela dagarna lång<3

Igår klippte jag Eddie. De blev inge bra, men tur de växer ut. Å tur man har grannar med bättre grejer. Blir att löpa en likadan hårtrimmer hit.

Undra när man slutar längta efter en till? Gör de nånsin det? De känns inte som så. Jag saknar magen så mkt å den där första tiden med bebisen. Förlossningen ja faktiskt allt. Förutom illamåendet. Skulle de bli en till skulle jag nog även göra saker lite annorlunda som att ligga kvar 1-3 nätter.
Jaja får se om de blir nå fler barn här el om jag får vänta tills barnbarnen kommer:-)

I morgon är de äntligen fredag igen;-) å helg. Längtar tills jag fyller år då funderar jag å älsklingen på att åka iväg på kryssning i 1-2 dygn:-) bara han å jag! Skulle va så skönt! Komma i väg de e verkligen behövligt just nu med tanke på vilken sommar vi fick, som vanligt får vi aldrig en lugn stund med en massa idioter runt om oss. Men den som tror att de kan splitta mig å Stefan kan ju ta å hoppa från alnöbron för de kommer aldrig att ske.

Ne nu ska jag mysa med min lilla trötta å hungriga gofia<3

With love//Hella

Ovido - Quiz & Flashcards