ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Helena - 13 januari 2011 21:48


..är det nu och snart är det dags för sängen typ bara älsklingen kommer hem...


Älsklingen kom hem med pizza idag som lilla söta Ebba ville ha,han e bara en hjälte min älskling <3..barnen älskar hon otroligt mkt lika mkt som deras mamma älskar honom:)


Efter maten åkte älsklingen på hockeyn och jag + barnen åkte till min mamma för att hämta upp henne eftersom vi skulle ta en tur iväg till birsta och kolla efter kläder till en liten flicka som nyss kommit till våran otroliga värld.

var in på Kappahl först men hittade absolut inget där som va något att ha,såg rent av förjävligt ut allt vi såg,sen gick vi över till H&M och där hittade vi en klänning men så hittade vi inge annat till så då kände vi att nej,de blir inte det heller.

Men på Lindex hittade jag och mamma en jättefin dress klänning och byxa till sen köpte vi till en  vit body som man kan ha till vad som helst,hon kommer bli superfin i den.


Sätter ut en bild på den.

 

Detta vart köpet och vi är nöjda,hoppas även hennes föräldrar blir nöjda.


Hade något liknade till Evelina som ja älskade starkt när hon va liten,och jag hoppas att om ja någonsin får ett till barn om de blir en flicka att jag hittar den så hon kan ha den,jag verkligen älskade de plagget,de var verkligen praktiskt och lätt att få av och på och den va inte i vägen på något sätt!


Sen efter vi handlat kläderna gick vi ner till leksaksaffären så barnen fick gå där en sväng innan vi skulle hem,det var inge tjat och gnat om att de ville ha något..snarare tvärt om..att de sa att de hade så mkt nu att de inte behövde något,dom var som änglar hela tiden i birsta,dom bråkade inte ens om vem som skulle trycka dit hissen el trycka för att hissen skulle åka..


efter vi varit på leksaksaffären så drog vi hem till mamma och fikade + kollade på hockeyn,barnen bänkade sig framför en varsin dator och spelade lite på bolibompa sidan och spela.nu sidan. kvart i 9 åkte vi en liten rutt igenom Timrå och sen hem för att sova, kasta av sig kläderna och borsta tänderna och 9 sov dom. Helt otroligt dom slocknade jättefort,jag gick ner med soporna till soprummet och kom upp så sov dom,de har inte hänt de senaste dagarna må ja säga. Mammas goungar,älskade små prinsessor,är så glad att ni finns!.. 


nu har jag som vanligt en kurrande kissemisse här i min famn som inte vill att jag sitter vid datorn tror jag=) hon saknar nog lite uppmärksamhet från sin mamma:) nog för att hon får mkt som hon behöver men hon är en liten mys prinsessa denna lilla kattunge=) hon saknar sin pappa även,han som är på hockey=)..hon är så söt när hon går och söker älsklingen när jag är hemma själv,och när han sitter i soffan så går hon till honom och lägger sig och sover och i sängen så busar hon alltid med hans fötter och händer,men mig låter hon bli=) hihi,så ja får sova! Snäll kisse:P


 

Nu blir det att fortsätta mysa med Bebis innan älsklingen kommer hem.


Älskar dig Stefan<3


With Love//Hellah


Av Helena - 13 januari 2011 09:58



....Och snart är helgen här igen!!!....*längtar*


Då blir de rejält morgonmys tillsammans med älsklingen och barnen hoppas jag,nog för att älsklingen ska hjälpa till med skottningen på deras carport,och sen på kvällen ska han på hockey..hmm,kommer inte se han så mkt på lördagen känns de som..men de får väl gåå ändå,samma sak på söndagen så ska han på möte...lät inte se han så mkt då heller,och under veckan får vi inte sova i hop,de kommer va jobbigast eftersom vi båda har barnen nästa vecka.


Nog för att vi kanske kommer träffas lite men det är ju när man ska sova som de jobbiga kommer=/..Kan säga att just nu är de även jobbigt,medans han jobbar och ja är hemma,det går inte en minut att man saknar honom..


Imorse sovjag tydligen stenhårt när älsklingen skulle åka på jobbet så ja vaknade inte utav hans hejdå puss=/ så när jag vaknade fick jag panik och undrade vart han tagit vägen,klev upp och där var han inte..kl var då 40 min över 7 och han brukar åka halv 7. då skickade ja ett meddelande till honom,både han och Maja hade försökt väcka mig utan att de funkade..hmm,undra vad som gjorde att ja sov så hårt!? Brukar inte sova hårt när Älsklingen ska säga hejdå,men när väckarklockan ringer då vaknar jag sällan:P haha...


Jag kan inte fatta att det är 2011 än,jag vet inte och ja kan inte förstå att mina barn börjar bli så himlarns stora..Evelina blir ju 4 år om mindre än 3 veckor. Och Ebba blir 6 om mindre än  5 månader, tiden går verkligen super fort. Jag kan inte fatta att de går så fort. Emil blir 7 om mindre än 5 månader. Innan så fyller älsklingen år:) undra vad man då ska hitta på för något åt honom:) Finns en sak som jag skulle vilja ge honom på hans födelsedag,men mer skriver ja inte eftersom jag vet att han läser min blogg ibland:P Men jag hoppas kunna ge honom det den dagen han fyller som är den 4:e April <3


Ikväll har nog min lilla prinsessa Ebba bestämt middagen=)...just nu så säger hon att hon vill ha Pizza,och vem kan stå emot mammas lilla prinsessa,Evelina däremot vill ha köttbullar och mackaroner!...sötungar...Och det är ända gången jag gör annan mat åt Evelina,för jag förstår henne om hon inte äter pizza=)


ska snart ta och kliva upp och börja med att ta ner alla julgardiner och adventsljustakar..nu får julen va över för detta år!=) Städade ju igår och fick hjälp med att bädda rent i sängen utav älsklingen på kvällen så kan de va därför ja sov så bra eftersom de va nybäddat?=)


Barnen är utfodrade sen ett tag tillbaka,och jag ska väl snart ge dom sin lunch. =) Dom älskar Plättar,men nu har de inte fått de på väldigt länge=) Och de är plättar och inte pannkaka!:p


Ne nu blir det att göra något här hemma,får se om man orkar ta tag i dessa gardiner el om ja måste låsa in katten för att få fixa med gardinerna*ler*


Älskar dig Stefan,tack för att du finns i mitt liv...<3


With Love//Hellah



Ovido - Quiz & Flashcards