ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Helena - 24 januari 2011 10:06



......har verkligen varit underbar......


Fredagen så hände detta:


Klockan 15.00 skulle min jobbcoach ringa mig,men ringde inte förns halv 4. Blev lite irriterad faktiskt med tanke på de inte första gången hon e en halvtimme sen när hon ringer.

Och jag kan säga själv är jag ganska punktlig och mådde dåligt över att ja sagt en tid till Sandra oxå blev de förflyttat en halvtimme till för att hon inte ringde på utsatt tid *suck*..


Efter samtalet åkte vi till Sandra för att fira henne,fick jätte god tårta och barnen va nöjda över att få träffa Sandra och Therese. Det var ju även en 2 månaders bebis där:) barnen vart helt till sig så när vi åkte hem tjatade de om att de vill minnsan ha en lillebror. Ja sa jag vi får se vad tiden utvisar,just nu är jag väldigt nöjd med mina prinsessor och älsklingens goprins!.


Efter vi varit hos Sandra så åkte vi hem och väntade på älsklingen och lillprinsen som hade varit iväg och hämtat våran lånebil som vi skulle ha under helgen:) en Citroen Berlingo Family, vi vart väldigt positivt överaskad utav den kan ja meddela!:)..den gick jätte fint på vägarna och den skramlade inget alls med tanke på att de är en "skåpbil" ifrån början!..Och för de pengarna man får en splitter ny är ju inte heller tokigt! Jag vart kär i den och älsklingen med tro ja men han vill testa fler han!:) Och självklart ska man det!. Men vi åkte iaf till Mcdonalds och åt middag när dom kom och hämtade oss, rejält mysigt hade barnen bak i bilen :) dom trivdes där tillsammans alla tre!..

Efter middagen åkte vi hem och myste barnen såg pippi och åt chirre och dip,medans älsklingen fixade min rygg...(skönt vart det efteråt,men de kommer behövas mer massage under veckan).


I Lördags åkte vi Till Hälsingland och hälsade på Älsklingens bästa vän Erik och hans tjej Madelene och deras lilla flicka Lovisa..Vi åkte först ner till Hudik och handlade på Dollarstore, betydligt bättre där än i Härnta!.

Sen åkte vi på Babyproffsen två sek. och sen blev de Mc donalds igen och lunch för barn och oss:) sen åkte vi hem till Erik och Madelene och barnen fick åka efter en stor häst med släde:) barnen va suprnöjda,sötungarna våra!:) och vi hade de riktigt trevligt hos Madelene och Erik!

Åkte hem och gav flickorna pannkaka till middag och sen in i duschen för att sedan mysa i soffan innan mormor och morfar kom för att mysa lite innan dom åkte till pappa..


I går, åkte vi upp med barnen till Hörnefors där vi byter så Daniel får barnen..

gud vad skönt de kändes,första gången på alla dessa gånger så har inte Evelina protesterat när hon ska till pappa och de gör de lättare för mig att slappna av och kunna må bra av att lämna dom.

Efter vi lämnat barnen så åkte vi ner till Övik där de blev att gå in på Ford och sen på Shell och köpa korv innan vi kom hem.

kan även berätta att på uppresan så fick ja träffa 5 Norsjöbor!:) trevligt var det!...Träffade Casper,Ricke,Åsa,Elina och Mathilda som var på väg ner till Sthlm och Arlanda för att flyga ner till Sri Lanka:) För Elina ska få träffa sina biologiska föräldrar!:) Så himlarns roligt för henne. Och det är tack vare Mathilda som hon hittat dom.. Jätte snällt tycker ja de är av henne att hjälpa till.


Idag har ja lämnat in min bil på skadeverkstaden och blir utan bil i en vecka drygt. men de gör inget eftersom när ja inte har barnen använder ja knappt bilen. Idag är ja hemma hos mamma och pappa och tvättar kläder:)  Och pappa har lämnat igen bilen som vi lånade i helgen, och tog hem älsklingens bil. Jag har även hunnat vara hemma och ringt några samtal och dessutom gett katten mat och hämtat plånkan till älsklingen som han glömde i morse innan ja skjutsade honom till jobbet<3. Det är så skönt nu när vi får va ihop igen,sova tillsammans och umgås på fritiden tillsammans..jag kan verkligen inte leva utan denna snygging,han och barnen är verkligen mitt allt för mig!<3 Trodde aldrig jag skulle säga det om en kille..Men så är det! Han får mig verkligen helt galen!!!!<3 Den bästa som finns är han det,kan ni fatta jag mår verkligen som en gudinna/Prinsessa med honom!...=)


Ikväll så blir det Middag,Birsta och Fotboll, jag och älsklingen ska ta med Älsklingens mamma för att åka och kolla på när Älsklingens syster spela fotboll!=) ska verkligen bli roligt!!! Åh om kl kunde bli 4 nu så älsklingen kom hem!!!!! vill ha han hemma så ja kan mysa med han ju!=) men de är bra att han tjänar pengar:)


Ne undra om man ska ta och gå ner och kolla om tvätten snart är klar!?=)..Skulle kanske va på tiden att den skulle vara det, är lite trist att de tar 2 timmar och 20 min för tvätten att bli klar=(..Men men..


jag har inte nå annat för mig idag så de är väl bara att sitta och vänta på alla tvättar som ska tvättas!:)..


Vägde mig yttligare i dag...-2kg sen sist jag vägde mig..och de var väl 1½ vecka sen....=) Fattar inte att de bara rasar kg utav mig nu!..utan att ja ens gör något..Köpte ju nya byxor för inte så länge sedan..och nu är de redan förstora=( känns ju inte så roligt..men men...ska nog vänta nåra veckor innan ja köper nya..så kanske de blir två storlekar ja får köpa mindre:P...*ler*..


sätter in kort från i helgen...

    

Våra älskade prinsessor och lillprinsen våran..
Ebba och Emil sov,medans Evelina va pigg och vaken och sjung så de stod härliga till!!=)<3


    

Här åker barnen släde:)...Dom nästan somnade:) sötisarna! Och min älskade snygging står även med på en av bilderna!!!!<3


 

Börjar se nu på bilderna ändå att ja tappat vikt:)...Känns väl bra,men ja e lite orolig även..Eftersom ja inte gör något själv åt det utan går ner utav mig själv..(lite skrämmande).. Och nackdelen är ju att mina bröst blir bara mindre och mindre=(....Blir väl att göra en bröstoperation om några år:P


With Love//Hellah


Ovido - Quiz & Flashcards