ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under oktober 2013

Av Helena - 19 oktober 2013 03:59


Går in i vecka 35+0 i morgon alltså i 36:e graviditets veckan.

Dagarna går hyfsat fort nu.. Å även smärtan kommer mer å mer från fogarna. Som idag svor jag som bara den åt mig själv.

Jag gjorde ordning killarna för att vi skulle ta å åka å handla direkt älsklingen slutade jobba.. Kan ju meddela att de var inte min dag om man säger så.
Sätter in bägge goknopparna i bussen kör upp vagnen bak i bussen å ska själv kliva upp för att sätta mig å köra. Tappade greppet så jag vred bäckenet helt fel.
De bara small till. Ville bara sätta mig å grina. Men bet i hop å svor åt och för mig själv.
Sen försöker jag starta bussen, vad händer? INGET!! Jag blir så upprörd för att jag även har ont å hur skulle vi nu kunna handla?
Ringer älsklingen å som tur e så tog han tjänstebilen upp å ringde pappa som fick komma med startkablar.
Bussen startar å vi åker iväg, med tanke på att allt blev så sent då vi tog en sväng till stan för att ladda batteriet så blev de middag på hemska donken.

Kl 18 så kom vi därifrån å åkte å handla. Gick som en vet inte vad på affären. Ont som bara den hade jag:-/
Kom hem halv 8 med två jätte trötta killar. Blev direkt sängen för de, å sen packade vi in alla varor i kylen m.m

Sen halv 9 halvdog hela jag i soffan. Vid 10 bestämde vi att vi skulle gå i säng. Ja vad sker inte då? Jo Eddie hostar gärnet lillstackarn å får de tungt med andningen så de va bara att ta fram astmamedicin till plutten mammas. Vid halv 1 vågade jag somna, å halv tre vaknade mammas andra lillkille, med sin jobbiga hosta. Helt hysterisk.. Å de förstår jag de
Gör ju ont att hosta så där hårt. De blev att försöka trösta men han vägrade så nu ligger han å jag skavfötters med Eddie å älsklingen. Å min kropp värker så jag ej kan somna om:-(

I "morgon" el säger man IDAG? Så kommer mina älskade tjejer hem?
Gud va jag längtar efter de..

Det e verkligen ibland en nackdel att va gravid:-D för jag blir så jävla blödig. Gråter ju för allt å inget.

Gud nu får du snart komma ut :-) när de e 6 dagar kvar å framåt är du välkommen lillhjärtat.. Då kanske pojkarnas förkylning e borta oxå ;-)
Idag när vi var å handlade så handlade vi multum med blöjor kändes de som :-) 2 kartonger med 68 blöjor vardera per kartong 99;- sen två paket up and go å sen ett paket till dig lillhjärtat:-)
Snart e de slut på köplistan till dig:-)
Fattas bara några nappar en flaska å lite ersättning. Så du slipper tappa så mkt i vikt. Gjorde lika med Elliot å Eddie, de var suveränt. BB väskan e typ klar. Ska bädda sängen oxå snart:-) tvätta lite bebiskläder mm även :-)

Ne nu måste jag försöka sova! Annars kommer det bli galet.

With Love//Hellahh

Av Helena - 17 oktober 2013 23:13


Myskväll med mamma i birsta, började med att jag hämtade henne från jobbet å sen åkte vi vidare och först blev de middag på mat hörnan inne på birsta city;-) lövbit,pommes,sallad å bea.. Mums..

Sen fick vi å tittade runt lite. Å sen åkte vi vidare till babyproffsen där Eddie skulle få sin present. En åkpåse, det e fan inte lätt i åkpåse djungeln. Men jag ville ha en lång åkpåse med tanke på att jag har ett långt barn, Eddie är ju 78 redan å e inte ens ett år, så de blev en åkpåse som heter Ticket to Heaven. På 115 cm. En turkos så de blir lite färg i barnvagnen :-)
Den kommer bli perfekt!

Sen åkte vi hem, lämnade av mamma å sen åkte jag vidare hem. :-) lilla Elliot va vaken när jag kom hem! Mysproppen mammas!

Imorgon står handling på listan å mys med min älskling!
På lördag ska vi hämta tjejerna. El pappa å Stefan. Jag vill inte åka bil om något skulle ske nu;-)
När de kommer så e vi bjudna på middag hos mamma och pappa<3 mys!

Fick reda på att de går löss i Norsjö IGEN!!!! Jag dör om jag träffar på en lusjävel igen!!! ;-(
Hoppas jag slipper!!!!

Ne nu blir det att sova!
I morgon blir de mys med mina grabbar...

With Love// Hellahh

Av Helena - 17 oktober 2013 15:07



...Blir det att åka iväg med mamma till Birsta :-)

Får se hur mina fogar pallar allt,men de ska nog gå bra.


Mina små killar gjorde morgon redan kl halv 5 i morse.. inte lätt för Elliot som har en hemsk hosta just nu.

Jag önskade verkligen att han slapp den. Lillplutten mammas..För de blir ju inte bara jobbigt för oss de är ju jobbigare för han att han inte få sova riktigt.

Men vi gick å la oss kl 11 som vanligt iaf,trodde vi skulle behöva sova tidigare.. Men inte,de va så duktig å höll modet uppe till kl var 11, Sen sov de till ca 13.00 Och de va inte heller tokigt lillpluttarna mammas..


Idag blir min lilla kille 11 månader, kan ni tänka er det är hela 11 månader sen han föddes, det kan inte jag...

å där satt jag å sa aldrig mer å inte en till..Hmm,undra om man glömmer fort el glömmer fort?:P Jag tror faktiskt man glömmer de svinfort..


nu väntar vi ju på bebis igen och bara några dagar efter lillpluttens 1 årsdag..

Jag längtar efter att få mysa med bebisen samtidigt som ja känner att den får stanna ett tag till.. När jag har ont känner jag att den lika gärna kan få komma ut och mysa istället. Men ja e så rädd att behöva stanna på sjukhuset så den får gärna stanna ett litet litet tag till..


Idag föll första snön,men de va itne alls som de sa på tv..detta vart ju bara ett fjasko..va kan de ha kommit i nederbörd överhuvudtaget här?. 0,5 mm ? om ens det?..knappt så de låg lite på marken i morse..

Snön för mig får gärna vänta ett tag då jag känner att ja vill få ut bebis innan ja börjar halka runt :P


Jag längtar så efter att få gå ut och gå å slippa känna mig inlåst.. just nu gör jag de när jag fått ordernation om att behöva vila så inte bebis kommer ut tidigare..Sen har ja börjat få ont i fogarna så jag lyssnar nog,så ja slipper få lika ont som med Eddie de vill ja helst slippa med kryckor och skit.


Nä men om så där två-tre veckor kan bebis få komma.


På lördag kommer mina prinsessor hem,å gud vad jag längtar kan ja meddela. Att få ha de under mina vingar igen å bara pussa å krama å mysa med dom gör mig så varm i kroppen..Mina älskade prinsessor,ni anar inte hur mkt eran mamma saknar er när ni inte är här. Jag tänker på er varje dag som går...


Jag längtar tills bebis är ute så jag å lillbebis kan göra lite utflykter norrut å träffa er oftare. Elliot å Eddie får då va hemma med pappa så jag får försöka rå om er så mkt de bara går trots att de är en liten med...


Ne nu ska ja ta min lilla 11 månaders å byta skitblöja på honom innan han skiter igenom allt tro ja:P..Dynghögen våran :p..


With Love//Hellahh      

Av Helena - 15 oktober 2013 09:20


Tills bebis tittar ut:-) el de kan va lika gärna 53 dagar kvar:-)
Snart är det iaf då bebisen gärna får komma ut. Men jag vill skippa att ligga på sjukhus el 45-an. Även om jag vet att de e typ den bästa avdelningen på hela sjukhuset. Men jag känner mig inte alls villig att ligga där. Jag kommer nog vilja åka hem direkt bebis e född som vanligt.

Med tjejerna låg vi kvar i 4 dagar då de va 10 mil till sjukhuset å jag lovar att de va ens jobbigaste dagar som fanns. De gick så sjukt sakta. Å jag som hatar sjukhus..
Jag tror mer på de där att få man komma hem till sitt "neste" så slappnar man av mer m.m

Förra veckan va en hemsk vecka med en massa tok!
?Eddie låg i feber måndag-torsdag:-/
? jag hade kräkningar från kl halv7-2-3 tiden tisdag,onsdag.
? torsdag var ambulansen här på besök..
? onsdagen ringde skolpsykologen å där flödade alla mina tårar kändes de som!
Sen hade jag sjukt mkt sammandragningar m.m Hade de även i natt fick inte sova så mkt då jag kände av de sjukt mkt.

Som idag så flödade mammatårarna :-)
Elliot står å vinkar å säger Hej då, verkar leka som om han ska gå å handla el nå liknande. Säger hej då, vinkar å skickar en slängpuss. Sen hör jag hur han säger Älskar dig! Tårarna bara forsade på mig! Älskade älskade gounge!!!!!

På lördag komme mina prinsessor hem, som jag längtat å saknat de! Mina juveler,mitt allt!

Om bara en månad i morgon så blir Eddie 1 år. Har inte kommit på nå mer än att han önskar sig en åkpåse i födelsedagspresent. Till små barn tycker jag de e så svårt.

Har funderingar på att börja låsa min blogg igen. Helt otroligt att man ska ha nyfikna ögon på sig hela tiden. Tänk att mitt liv måste va sjukt intressant!? Dax att skaffa eget liv kanske?

Ska nu ska jag fortsätta att mysa med mina buskillar <3

With Love//Hellahh



Hösten är så vacker!!

Älskar mandariner å läpple<3

Vecka 35, bild tagen igår..

Testade dra in magen å Gud va bebis protesterade...;-)

Eddie va ute å kröp ute igår:-)

Av Helena - 7 oktober 2013 18:40


På glukosbelastning så fick jag 5,8 när jag var klar och det var tydligen oxå ett bra värde:-)

Blodtryck: 130/74
Urinen var ua 0/0
Hjärtljud låg på 137
Magmått på 33
Så jag följer allt som de ska, å sen hade jag inte gått upp ett kg i vikt sen jag va där för en månad sen, det tyder på att jag fortfarande bara gått upp 5kg..

Sen fick jag stränga order på att ta de lugnt då slemproppen gått för andra gången på 4 veckor å dessutom har sammandragningar ordentligt varje gång ja hostar.

Ne nu blir det att ta onga i säng å försöka få vår feberkille att sova:-/ 38,0 var den på nu å då fick han Alvedon kl 4.. Alltså 2 1/2 timme sedan innan var han skållhet:-( så han har nog haft runt 40 grader idag. Ville inte ta tempen allt för ofta på han känner direkt då han e febrig mammas lillprins!

With Love// Hellahh

Av Helena - 7 oktober 2013 08:54


.... Är jag just nu på... Det är väl ganska jobbigt att bara sitta i två timmar upp å ner å typ inte göra något.

I natt hade min lillprins de jobbigt, sov/vakna/Skrek höll på så mkt i natt..
I morse klev älsklingen upp med pojkarna å då hade Eddie 38,8:-( mammas lillbebisen! <3
Jag fick sova någon extra timme ! Tack älskling!!

I lördags for slemproppen för andra gången på 4 veckor, har sammandragningar så fort jag hostar och de kan jag säga är väldigt ofta. Så jag må ta de lugnt! Vill inte att bebis ska komma allt förtidigt heller. Som jag sagt 10 dagar över tiden el dagen före Bf är okey för mig!
Älsklingen har börjat packa BB väskan han:-) själv tycker jag de e för tidigt:-)
Fick ju in i vecka 34 igår. Så nu e det 6 veckor kvar tills bebisen e redo.

I lördags var vi på teater:-) Mira går genom rummen. En otroligt bra föreställning om jag får säga mitt. Den fick även topp betyg i tidningen. De. Handlade om olika familjerelationer.
Den passar alla! ;-)

Ne nu ska jag avsluta här... Känns som jag skulle kunna somna när som helst. En timme och en kvart kvar tills jag ska ha org.besöket hos bm. Återkommer med värden å så då.

With love//Hellahh

Av Helena - 4 oktober 2013 16:29


Fyra veckor med hosta så har jag nu pratat med barnmorskan och jag ska tydligen ta bricanyl 3 ggr om dagen... Å med tanke på att jag har astma så ska de va bra. Kunde även ta lite cockilana om de inte funkade innan jag la mig men en halv dos.
Så nu jävlar ska jag väl bli av med denna hosta:-)
I går å inatt så tog de knäcken på mig va så trött igår att jag tänkte när ändå älsklingen skulle iväg på hockeyn så kunde jag hå i säng när grabbarna gått i säng. Det slutade med att Eddie vaknade så fort älsklingen låste dörren, å va vaken till å från hela kvällen å Elliot han vaknade när jag äntligen fått Eddie att somna!
Jag blev så less, inte nog med de va Elliot vaken till 2 och Eddie vaknade upp halv 4 å skrek..

Tror fortfarande de e min hosta som stör de små liven. Eddie han vaknar däremot å skriker så han lär väl ha någon utvecklingsfas nu som gör att han vaknar.
Men nu hoppas jag de ska bli bättre med den medicin jag har:-)

Snart kommer min älskling hem. Idag blir det korvstroganoff på menyn! Känns som de var år och dagar sen vi åt det! Ska bli sjukt gott iaf! ;-)

Nu sitter mina busungar å kollar på drömmarnas trädgård;-) Eddie sitter även å moler i sig äpple:-) hans nya favorit. Superduktig är han på att äta äpple. Sitter å gnager på ett helt äpple å helt plötsligt e de slut:-) lillplutten börjar bli stor:-)

Idag är det kanelbullensdag;-) igår så blev jag bjuden på en utav bästa V. Hon kom upp hit utan att säga något å överraskade mig rejält! Underbara du! Du får mig verkligen att må bra gumman! Vi tänkte ju gå på IB idag men då jag ej fått sovit i natt så blev de inte av.. Får ta de till veckan el nått.

På måndag är det glukosbelastning som gäller, idag är det 50 dagar kvar tills lillbebisen kommer:-) +- 14 dagar:-)

Ne nu ska jag mysa med mina prinsar, äntligen fredag å helg!! Känns underbart!

With Love//Hellahh

Vackra barn vad jag älskar dig!

Gokillen!!

Så här vackert var det i morse när jag vaknade! Älskar verkligen vår utsikt!

Av Helena - 2 oktober 2013 16:23


Ja den är det nu.. Jag skulle ha uppehåll i 1-2 veckor.. Men så blev det inte.
Har skrivit av mig endel i min privata dagbok här hemma för att orka, sen har jag tagit tjuren i hornen å pratat även med en person.

Tack A för din kommentar, tyvärr har jag ingen jag kan prata med på de sättet sommar önskar. Jag stänger ofta allt inom mig, och just nu är väl det inte de bästa.
Hade en gång en vän som jag kunde prata allt med, men 2009 gick hon över till andra sidan. Jag har många underbara vänner men jag e försiktig av mig. Jag har öppnat mig två ggr förut till två "nära" vänner trodde jag men de var bara båg. Kan säga att de förstörde en stor tillit till vänner..:-/
Förstår vad du går igenom:-/ de är sjukt jobbigt å man plockar upp telefon å är redo att ringa el sms personen. Tills man kommer på nej de går ju inte:-/ och man vill bara lägga sig i sängen å aldrig kliva upp...
J kommer alltid finnas i mina tankar å alltid va med mig! Skickar en massa kramar till dig A, det gör ont en längre tid.. De säger att tiden läker alla sår.. Men det är båg, men man e inte lika skör som i början.

Idag är det ju 2 Oktober, och om lite mer än en månad fyller Eddie 1 år.. 17/11. Tiden går så sjukt fort.. Jag e glad att han är feg å inte går än. Han får för mig gärna vänta 2-3 månader till:-)
Och det är lite mer än 2 månader kvar tills Elliot fyller två;-) helt otroligt vad tiden går fort mina två busfrön. Å snart är ni storebröder till en liten bebis.. Får väl se om de blir en tjej. Börjar ju tveka när ett par vänner till mig fick reda på att de väntade två flickor men sen på ett annat UL fått reda på att de va två pojkar. Å när de föddes tre dagar senare var det två gossar. Så jag kommer ha pojk å flick kläder med mig på BB:-) å blir de en till gosse så är det en Elton:-)

Själv har jag börjat fundera på tjejnamn om Enya inte passar. Emmy,Emilia,mfl. Vi får väl se :-)

52 dagar kvar tills lillgrodan kommer ut iaf,är sjukt nervös inför förlossningen och allt runt omkring. Jag har ju fått 4 friska barn, å haft 4 bra förlossningar.. Vad är det som säger att de kommet gå minst lika bra nu??:-/ de där med graviditeter så känns de som om man blir bara nojigare å nojigare för ju för graviditeter man väntar:-/ en sak e säker iaf, kommer gå över minst 10 dagar denna gång å bebisen kommer väga 4500-5200.. Å ca 54-57cm..

Ne nu blir det att fortsätta kolla tv med mina små gossar!

With love//Hellahh

Elliot för 2 år sedan.. Mammas lillbus!

Eddie mammas andra lillbus!!

Ovido - Quiz & Flashcards