ღLillsnuttan´sღ

Direktlänk till inlägg 5 november 2013

Bm-besök....

Av Helena - 5 november 2013 07:46


...är det idag...

Idag är det 18 dagar kvar å jag är i vecka 37+2..

Jag är iaf klar med några måsten:-)
Måste bara dubbelchecka BB-väskan oxå så allt e med.
Kläder till mig,bebis hygienartiklar m.m

Igår kväll så åkte vi till mor å far. Åkte dit med alla barnens cyklar för vinter förvaring. Kom väl dit 20 över 7.. Hade en trött Eddie som sov i bilen dit å en liten stund till medan de plockade ur cyklarna. Sen väckte jag honom så han inte vaknade senare för då hade vi nog inte fått han i säng när vi kom hem.
Vi fikade å grabbarna myste å busade med mormor å morfar<3
Barnen sov superbra i natt, Eddie vaknade kl 5 för gacka och somna vidare tills vi väckte honom 20 i 7 för annars somnar han inte vid 10..
Elliot sov hela natten från kl 8-6... Så vi hade två duktiga killar här i natt:-) lite ovant var det att ha spjälsängen bredvid sängen:-) snart har vi vår lilla prinsessa där i:-)


Jag e verkligen rik! Jag har 4 barn å snart kommer barn nummer 5, jag har ett bonusbarn även<3.. Ni anar inte vad rik jag känner mig med dessa.
Med sorg i hjärtat så blir de inga fler barn i denna familj.
Jag kommer inte gå gravid nå mer, får inte vara med om någon till förlossning m.m..en jag har mina skatter å dessutom så orkar inte min kropp bära några fler barn.
Efter denna grav blir det att försöka återgå till den Hellah jag var när jag träffade älsklingen:-) då jag var hyfsat nöjd med mig själv. 3 barn tätt sätter sina spår både viktmässigt å andra saker. det tog ju 3 år innan jag kom i form efter Evelina. Så skam den som ger sig..

Man får lägga upp små delmål, så
går det garanterat mkt bättre. Mkt motion å rätt mat gör allt. :-)
Denna grav har jag endast gått upp 5 kg sen jag skrev in mig. Men jag hade ju några kg kvar ifrån både Elliot å Eddie oxå. Jag har gått upp som med Evelina ungefär. Henne gick jag upp 6 1/2 kg med å dom försvann direkt.' Men då gick jag upp 30kg med Ebba som jag inte hade gått ner innan Evelina blev till.

Om 3h är det bm besöket:-) sen bär jag kommer hem så blir det att fixa å trixa lite här hemma. Vika Enyas kläder å lägga de i hennes byrå. Plocka ut pojkarnas bebis kläder ur den.

Jo berättade jag förresten att jag köpte en tomteklänning till prinsessan för två helger sedan?;-) hon kommer va så fin i den:-) funderar på att åka på HM någon dag å köpa hårband till lillsessan<3 tänk om hon har samma kalufs som Elliot hade när han föddes:-) Eddie hade oxå ganska mkt hår...men inte lika som Elliot:-) gokillarna mammas<3

Ne nu blir det att mysa med pojkarna lite innan 10 då gubben kommer hem å tar över, så jag kan åka till Bm. Dessa grabbar lär säkert sova då:-)

With Love/Hellahh


Elliot nyfödd <3

Eddie nyfödd <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 25 januari 2015 17:41

Nu har jag starta ny blogg. Å den är låst. Så den som vill läsa får ta kontakt med mig här. El Facebook. //Helena ...

Av Helena - 17 januari 2015 06:11

Försökt hittat en bra bloggportal där man kan låsa sin blogg el enskilda inlägg. Men ej funnit någon än. Någon som har något förslag på någon bra bloggsida? Just nu händer det sjukt mkt i vårat liv. Väldigt sorgliga saker. De som vet dom vet. Oc...

Av Helena - 2 januari 2015 08:44

Att låsa mina inlägg och sen skapa en ny blogg. Det finns personer som jag inte tycker ha något med vårat liv att göra. Skaffa dig ett liv istället för att hitta på egna sanningar å ljuger för allt å alla. En vacker dag kommer du att bita dig ...

Av Helena - 29 november 2014 08:21

Är fan ingen lek. Jag,gubben å alla barnen håller på att hosta upp lungorna. Mår så sjukt illa med all jävla slem som samlas i luftrören:-/ så fort man får en hostattack så börjar man kväljas. Vi e iaf flyttade nu ifrån lägenheten. Vi har endast...

Av Helena - 13 november 2014 08:17

Ja det blir det i vår familj å ganska snart

Ovido - Quiz & Flashcards