ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 13 september 2013

Av Helena - 13 september 2013 08:50


Ja de må jag säga... Denna slår allt....

Vaknar upp alldeles kallsvettig och ont i huvudet till Max!

Drömmen handlade om mina älskade föräldrar... Jag vet inte vart jag skulle ta vägen om något skulle hända dom.

Den började med att jg Stefan, pojkarna å Emil fick ner till kina restaurangen som var nyöppnad där kommun har sina saker...

Det ringer på min telefon, å jag hör hur min mamma försöker låta glad, frågar hur de är är å så..
Jag svarar vad vi gjorde å allt va ok.
Då kom de de där orden jag inte ville höra.

Lyssna nu Helena!
Jag å pappa sitter fast i bilen.. Vi kommer att dö. Va? Skriker jag rätt ut!
Bilen brinner å vi är inlåsta i den... Vi ville berätta detta för dig å din bror innan poliserna gör det! Jag gråter å skriker om vart annat å berättar för de hur mkt jag älskar de..mamma gråter å jag skriker men för fan sparka sönder bilrutorna!!! Mamma säger tillbaka att de inte går.. Jag får panik å helt plötsligt blir de tyst i telefonluren å jag skriker efter mamma. Efter nån sekund svarade hon igen, å sa att nu är det inte långt kvar. Frågade om de ringt räddningstjänsten. Jo det hade dom men de hade inte tid att komma! Jag får bara mer å mer panik, sen bryta telefon. Jag ringer upp igen och när någon för engångs skull svara var det försent! Jag lägger mig ner å gråter å skriker å vill bara försvinna.
Då vaknar jag i ett ryck! Är alldeles kallsvettig å huvudvärken gör ondare än jag vet inte vad. Jag ville bara försvinna när jag vaknade å ringa å kolla så allt var okey med mamma å pappa!
Men kl var vid 4 så de gick Inge bra! :-/

Fy jag vill aldrig ha en sådan dröm igen! ALDRIG!!!

Ne nu ska jag ta de lugnt! Huvudet känns som de snart ska spricka i 6000 bitar! Å Elliot är på ett riktigt gnällhumör så de e ingen bra kombo!

With Love/// Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards