ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under januari 2011

Av Helena - 18 januari 2011 13:13




Du är allt jag nånsin önskat

du är allt jag nånsin dröm

du är den som får mig minnas

alla drömmar jag har glömt

du är den som får mig hoppas

du är den som får mig att le

all min kärlek får du bära hela livet,vill jag ge..


För du är där när ingen ser mig

du är där när stormen yr

du är där när natten skrämmer

du är där när dagen gryr

jag vill alltid ha dig nära

när som åren läggs till år

å vad livet vill oss lära

är att framtiden är vår


När som klockorna har stannat

och tiden tycks stå still

åh man inte våga säga

de man längs i hjärtat vill

då ska vi ta varandras händer

och då ska vi minnas denna dag

pch förstå vad som än händer

så är det du och ja


för du är allt jag nånsin önskat

du är allt jag nånsin drömt

du är den som får mig minnas

alla drömmar jag glömt

du är den som får mig hoppas

du är den som får mig le

all min kärlek får du bära

hela livet vill jag ge! <3


Jag Älskar dig Stefan Jalonen <3


Du är mitt allt,och jag är så glad över att ha dig i mitt liv.

jag kommer nog aldrig kunna tacka dig så mkt som jag vill för att du finns i mitt liv,du är den som får mig på fötter när jag mår dåligt, du e den som får mig att skratta åt vissa problem. Du e den som får mig att räta på ryggen även om de känns svårt ibland,du e den som får mig att känna mig unik och älskad för den jag är.

Jag Älskar dig!

Och jag hoppas att vi får fler månader och år tillsammans.

Vi har snart varit ett par i 5 månader och hittils så känns allt underbart och har gjort hela tiden,jag har inte haft de så här med någon annan kille tidigare.

Du är de finaste och de vackraste jag vet!

Dessa veckor när vi är själva och har barnen samtidigt är det jobbigaste veckorna (som tur bara är 1 vecka i månaden),att somna själv och att inte ha dig nära, när jag ska somna eller när jag kollar tv,jag saknar din famn så otroligt mycket.

Barnen älskar dig de saknar dig, när du inte är här.. Det är kärlek det,jag har sett på mina barn hur mkt de älskar dig och sett hur mycket du tycker om små tjejerna,det är verkligen undebart att se er alla tre ihop, ni är mitt allt och även Emil så klart lillklimpen våran, och ni är det som får mig att blicka frammåt, jag är glad över att ni finns i mitt liv!..

Jag är så jävla rik!

Jag har en underbar familj,Jag älskar er!


Stefan,

Komihåg vad som än händer, så är du mitt allt och den jag vill dela resten utav  livet med! <3


     


4 September 2010- Evigheten

Av Helena - 14 januari 2011 10:16



ja,då var det äntligen Fredag och snart är det helg!!!*skönt*


Om några timmar slutar älsklingen och helgen börjar på riktigt!=) Jag och barnen längtar verkligen tills älsklingen kommer hem från jobbet och ska va med oss ihelgen, inte för att de blir så mkt som ja skrivit innan då men de blir några timmar iaf....


Imorgon ska barnen sova hos sin mormor och morfar,dom längtar otroligt mkt efter det. Själv funderar ja på att ha dom hemma istället,för just nu känns de inte som ja vill göra något på lördag kväll som de va tänkt. Utan att ha mina barn hemma och mysa helt själv.


Om mindre än en vecka ska barnen hem till sin pappa igen=/ och jag önskar verkligen ja fick en vecka till med dom!

Eftersom dom alltid typ är sjuk när dom kommer hit så känns de som ja vill ha dom här en vecka då båda är helt friska så man kan göra något roligt med dom!.....

Funderar ju på att åka till Drakborgen med dom i morgon helt själv,men vet inte bror på hur Ebba mår,känns inte som ja vill åka med henne om hon forsätter hosta såhär,för då när hon leker så hårt så blir ju host attackerna värre. Kanske blir så att vi går upp till mamma och pappa och åker pulka i stället. Bror ju på vädret m.m


Har nu en katt som ligger och sover på min axel:) hon hittar många sätt att sova på denna lilla filur!:) mammas lilla bebis. =)


Ne nu ger jag upp och går och fixa med lite annat här hemma!


With Love//Hellah

Av Helena - 13 januari 2011 21:48


..är det nu och snart är det dags för sängen typ bara älsklingen kommer hem...


Älsklingen kom hem med pizza idag som lilla söta Ebba ville ha,han e bara en hjälte min älskling <3..barnen älskar hon otroligt mkt lika mkt som deras mamma älskar honom:)


Efter maten åkte älsklingen på hockeyn och jag + barnen åkte till min mamma för att hämta upp henne eftersom vi skulle ta en tur iväg till birsta och kolla efter kläder till en liten flicka som nyss kommit till våran otroliga värld.

var in på Kappahl först men hittade absolut inget där som va något att ha,såg rent av förjävligt ut allt vi såg,sen gick vi över till H&M och där hittade vi en klänning men så hittade vi inge annat till så då kände vi att nej,de blir inte det heller.

Men på Lindex hittade jag och mamma en jättefin dress klänning och byxa till sen köpte vi till en  vit body som man kan ha till vad som helst,hon kommer bli superfin i den.


Sätter ut en bild på den.

 

Detta vart köpet och vi är nöjda,hoppas även hennes föräldrar blir nöjda.


Hade något liknade till Evelina som ja älskade starkt när hon va liten,och jag hoppas att om ja någonsin får ett till barn om de blir en flicka att jag hittar den så hon kan ha den,jag verkligen älskade de plagget,de var verkligen praktiskt och lätt att få av och på och den va inte i vägen på något sätt!


Sen efter vi handlat kläderna gick vi ner till leksaksaffären så barnen fick gå där en sväng innan vi skulle hem,det var inge tjat och gnat om att de ville ha något..snarare tvärt om..att de sa att de hade så mkt nu att de inte behövde något,dom var som änglar hela tiden i birsta,dom bråkade inte ens om vem som skulle trycka dit hissen el trycka för att hissen skulle åka..


efter vi varit på leksaksaffären så drog vi hem till mamma och fikade + kollade på hockeyn,barnen bänkade sig framför en varsin dator och spelade lite på bolibompa sidan och spela.nu sidan. kvart i 9 åkte vi en liten rutt igenom Timrå och sen hem för att sova, kasta av sig kläderna och borsta tänderna och 9 sov dom. Helt otroligt dom slocknade jättefort,jag gick ner med soporna till soprummet och kom upp så sov dom,de har inte hänt de senaste dagarna må ja säga. Mammas goungar,älskade små prinsessor,är så glad att ni finns!.. 


nu har jag som vanligt en kurrande kissemisse här i min famn som inte vill att jag sitter vid datorn tror jag=) hon saknar nog lite uppmärksamhet från sin mamma:) nog för att hon får mkt som hon behöver men hon är en liten mys prinsessa denna lilla kattunge=) hon saknar sin pappa även,han som är på hockey=)..hon är så söt när hon går och söker älsklingen när jag är hemma själv,och när han sitter i soffan så går hon till honom och lägger sig och sover och i sängen så busar hon alltid med hans fötter och händer,men mig låter hon bli=) hihi,så ja får sova! Snäll kisse:P


 

Nu blir det att fortsätta mysa med Bebis innan älsklingen kommer hem.


Älskar dig Stefan<3


With Love//Hellah


Av Helena - 13 januari 2011 09:58



....Och snart är helgen här igen!!!....*längtar*


Då blir de rejält morgonmys tillsammans med älsklingen och barnen hoppas jag,nog för att älsklingen ska hjälpa till med skottningen på deras carport,och sen på kvällen ska han på hockey..hmm,kommer inte se han så mkt på lördagen känns de som..men de får väl gåå ändå,samma sak på söndagen så ska han på möte...lät inte se han så mkt då heller,och under veckan får vi inte sova i hop,de kommer va jobbigast eftersom vi båda har barnen nästa vecka.


Nog för att vi kanske kommer träffas lite men det är ju när man ska sova som de jobbiga kommer=/..Kan säga att just nu är de även jobbigt,medans han jobbar och ja är hemma,det går inte en minut att man saknar honom..


Imorse sovjag tydligen stenhårt när älsklingen skulle åka på jobbet så ja vaknade inte utav hans hejdå puss=/ så när jag vaknade fick jag panik och undrade vart han tagit vägen,klev upp och där var han inte..kl var då 40 min över 7 och han brukar åka halv 7. då skickade ja ett meddelande till honom,både han och Maja hade försökt väcka mig utan att de funkade..hmm,undra vad som gjorde att ja sov så hårt!? Brukar inte sova hårt när Älsklingen ska säga hejdå,men när väckarklockan ringer då vaknar jag sällan:P haha...


Jag kan inte fatta att det är 2011 än,jag vet inte och ja kan inte förstå att mina barn börjar bli så himlarns stora..Evelina blir ju 4 år om mindre än 3 veckor. Och Ebba blir 6 om mindre än  5 månader, tiden går verkligen super fort. Jag kan inte fatta att de går så fort. Emil blir 7 om mindre än 5 månader. Innan så fyller älsklingen år:) undra vad man då ska hitta på för något åt honom:) Finns en sak som jag skulle vilja ge honom på hans födelsedag,men mer skriver ja inte eftersom jag vet att han läser min blogg ibland:P Men jag hoppas kunna ge honom det den dagen han fyller som är den 4:e April <3


Ikväll har nog min lilla prinsessa Ebba bestämt middagen=)...just nu så säger hon att hon vill ha Pizza,och vem kan stå emot mammas lilla prinsessa,Evelina däremot vill ha köttbullar och mackaroner!...sötungar...Och det är ända gången jag gör annan mat åt Evelina,för jag förstår henne om hon inte äter pizza=)


ska snart ta och kliva upp och börja med att ta ner alla julgardiner och adventsljustakar..nu får julen va över för detta år!=) Städade ju igår och fick hjälp med att bädda rent i sängen utav älsklingen på kvällen så kan de va därför ja sov så bra eftersom de va nybäddat?=)


Barnen är utfodrade sen ett tag tillbaka,och jag ska väl snart ge dom sin lunch. =) Dom älskar Plättar,men nu har de inte fått de på väldigt länge=) Och de är plättar och inte pannkaka!:p


Ne nu blir det att göra något här hemma,får se om man orkar ta tag i dessa gardiner el om ja måste låsa in katten för att få fixa med gardinerna*ler*


Älskar dig Stefan,tack för att du finns i mitt liv...<3


With Love//Hellah



Av Helena - 12 januari 2011 16:23



oj...ja de kan man lugnt säga..


jag har itne bloggat sen den 3:e Januari..och ja de är väldigt länge sen för att vara mig...


Vet inte vad ja ska skriva el säga!? varför jag inte bloggat vet jag inte!? har väl inte kännt för att göra det!?..Har väl mått upp och ner de senaste två veckorna p.g.a mycket. Men aboslut inte kärleken!..de är de som håller mig vid liv och familjen även!..Det är mkt annat som surrar i mitt huvud...Först var de t Ekonomin och sen nu har jag andra små saker som florerar i mitt huvud. Varför har jag så ont i magen!? och varför har tant röd kommit på besök så här tidigt!? jag har aldrig i hela mitt liv haft så här oregelbundet förut.....Jag blir orolig in i de sista för de är så märkligt värken som jag har är annorlunda än vad ja brukar ha när tant röd är här.


blir det inte bättre imorgon så ska ja ringa en doktor.. ni vet ju vilken läkar skräck jag har så jag håller mig till de sista..jag vill helst inte åka alls,Men jag brukar inte ha så ont att ja gråter på nätterna. gjorde det i natt och älsklingen va snäll och väckte mig och hämtade en alvedon till mig,han är guld värd den där mannen ska ni veta.. jag älskar han otroligt mkt!


Snart har ännu en månad gått och de är första månaden på detta år, Evelina hon fyller snart år och ja vet inte alls vad ja ska köpa till henne när hon fyller år,jag har panik och ja får bara mer och mer panik för varje dag som går eftersom man inte har någon ekonomi för detta!=(..Önskar att allt vore annorlunda.


Kisse katten har fått träffat mina två prinsessor och de går väldigt bra ihop även om Evelina bara vill bära henne hela tiden men hon börjar faktiskt säga ifrån och de tycker jag e bra!..hon ligger just nu bredvid mig i soffan och sover,hon kommer alltid till mig el älsklingen och lägger sig och sover, hon är verkligen världens myskisse!:) Vi alla älskar henne!..


undra vad som sker i veckan? jag har ingen aning vad som sker till veckan. Jag känner att alla veckor går utan att de sker något. jag är så less.

jag vill ha något att göra och varje jävla gång jag har barnen så är dom sjuka. tror ni att jag blir less!?..jo ni det blir jag verkligen!..Jag känner mig verkligen fast i hemmet när barnen blir sjuka och man inte kan göra något..och de slår aldrig fel att dom är det när dom kommer till mig. Denna gång är Ebba så hostig att hon nästan kräks och hon är snorig som fan!..Jag ÄR och då menar jag DÖDLIGT LESS!..


Hoppas hon börjar bli piggare till helgen så vi kan va ute och åka pulka och ha roligt,funderade även på att ta med dom på Drakborgen en stund. Vill gärna att vi ska göra så mkt som möjligt när jag har dom,ni anar inte hur mkt pengar i världen ja skulle vilja ha för att kunna åka och bada med mina barn,åka på drakborgen,och göra sånt som jag hela tiden har längtat efter när jag inte har barnen, ta dom på pizzerian och sitta där och äta m.m och mysa med dom.


Så mkt blir de iofs inte nu eftersom inte ekonomin tillåter,men vi kommer iaf åka på drakborgen för jag har så otroligt snälla föräldrar som gett mig pengar så jag kan göra det med dom, och sen så ska vi även äta pizza i veckan hade ja tänkt.

har även världens bästa pojkvän,som fixar och trixar till oss alla. Vi ska ikväll ha myskväll hela familjen. jag,älsklingen,Ebba och Evelina. Det blir film och popcorn. Riktigt mysigt om ja får säga det själv.


jag vill bara lägga mig under täcket just nu och inte kliva upp.. Magen värker som de är någon som drar en kniv från ena sidan ner till blygbenet de gör så jävla ont att ni anar inte. Sen har man städat så nu är det rent här hemma iaf!=)..och de känns ju lite skönare när man mår så här må jag säga!..


Har en katt nu som dampar ordentligt på min armbåge,biter och klöser som fan!..men de är en härligt smärta mot för magen lovar jag er!=)..


Ne nu blir det att göra ordning maten för nu har älsklingen kommit hem med potatisen m.m så nu blir det att fixa lite..tills han kommer hem,eftersom han skulle till sitt ex och sin son med lite saker.............



Älskar dig Stefan Jalonen! Du är verkligen han med stort H!...

      

Du är verkligen en Ängel som skänkts från ovan älskling!

Jag hoppas få dela många månader och år tillsammans med dig!


With Love//Hellah

Av Helena - 3 januari 2011 14:09


...Idag är det den tredje dagen in på de nya året,Härligt!!...


Imorgon är det min och älsklingens dag <3...våran 4 månaders dag som känns som vi varit tillsammans i 4 år men är ändå nyförälskad!:)


Har en kurrande kissemizze här bredvid mig just nu som är hur underbar som helst!=)


har ringt en heldel samtal idag men inte fått tag på någon,en ska ringa mig imorgon kl 15 och de är försäkringskassan (dom har nå haveri nu där..Känns ju skitbra) = NOT!


Och ja komme inte sluta ringa,imorgon blire nytt försök överallt dit ja ringt!


kan ju ta och uppdatera lite här hur nyårshelgen har varit!?:)..UNDETBAR är bara förnamnet,den bästa ja varit med om EVER!..


På Nyårsafton så myste jag och älsklingen ett tag i sängen,sen ringde jag mina föräldrar som kom hit (skulle överaska dom med att ja skaffat katt) men har ju en liten nyfiken pappa så han hade sett de och berättat för mamma:) Dom kom hit och myste med katten iaf:) och tyckte hon var så fin så,självklart hon e världens finaste lilla kissetjej!.

Fick även tulpaner av mamma,jätte fina vita!=) som dricker vatten så otroligt mkt=)


Efter att mamma och pappa var här så åkte Stefan iväg för att skjuta lite raketer med sin son. och jag och Maja passade på att mysa och sova en liten stund. efter det så kom älsklingen hem och påbörjade den goda middagen,kan säga det jag är tillsammans med en KOCK! och de är rejält gott allt han tillagar min älskling! Han e superduktig vid spisen!.

Innan vi skulle äta skjutsade vi älsklingens mamma till haga och sen åkte vi hem och åt middagen...

  Helstekt ytterfile med potatis och rotgrönsaker,päronsallad med feta ost och granatäpple på:) och balsamvinäger sås! Riktigt gott var det! <3


Sen på kvällen så blev det JVM tillsammans med älsklingens Lillasyster Chrissi och hennes pojkvän Douglas,Maja vart riktigt kär i Douglas och låg bredvid honom hela tiden och sov!:)

Och självklart vann sverige över Canada!!!:) Anton Lander avgjorde på straffar!! Duktig kille!.=) (men man tror väl inte annat om en Timråit!?) =)..


Lördagen kom och jag och älsklingen åkte upp till Mamma och pappa, för älsklingen ville hjälpa pappa med att skotta av taket,han är snäll min älskling som vill hjälpa till och vill ha liv och rörelse  i sitt liv mot för andra fårskallar!:P

Men iaf,så åt vi frukost hos mamma och pappa sen gav grabbarna sig väg ut (el kanske gubbarna) :P skojja ba älskling! *ler*.

Sen kom dom in och de blev fika,efter fikat åkte vi hem till Maja för att se hur hon klarade av att vara själv,de gick superbra hon e så duktig så:)


Sen såg vi att S och S va ute med A och åkte Pulka så vi gick ut till dom och pratade lite=) A låter verkligen som en helt ny pojke med sin nya röst efter hans op. Lillpojken då som va så duktig.


efter det så tog vi en sväng till stan med pappas bil och kollade läget i stan,åkte och kolla på ett ganska så nybyggt område på söder som ja verkligen vart kär i..skulle lätt kunna tänka mig att bo där:) Sen åkte vi vidare till älsklingens Kusin Andreas och sa hej:) han var ute och skottade,han va duktig han medans vi va ute och gled:)


Sen drog vi til Timrå igen och hämtade alla flyttkartonger från Anna och lämnade dom hos mamma och pappa där brors tjej kom och hämtade dom:) Så dom kan flytta snart:)


efter det så drog vi hem och gjorde ordning maten,älsklingen hade så ont i ryggen stackarn. de blev Tacos =) min älsklingsrätt,och sen så gick älsklingen och la sig medans jag diskade bort han hade så ont, och inte kunde ja hjälpa han heller hur mkt ja än ville.Vi somnade båda två efter jag hade diskat,sen klev vi upp och gick till älsklingen fram och tillbaka,sen gick vi hem hit igen. Älsklingens rygg blev bättre efter en dusch och sen blev det lite massage med massageaparaten som ja köpte på rusta för ett tag sen så släppte de lite för han iaf.

Sen la vi oss i soffan och kollade på Rallybrudar och efter det blev det sömn!=)


Vaknade igår,låg kvar i sängen medans älsklingen skulle åka och hämta lillklimpen för att åka lite pulka.

jag och Maja sov vidare en stund sen kom lillklimpen och älsklingen hit och kollade på katten, lillklimpen blev så glad och tyckte hon va så söt:).. han stannade här med mig medans älsklingen åkte hem och fixade lite,sen kom han hit och vi åt middag och efter middagen skulle vi skjutsa älsklingens syster till flygplatsen som skulle åka ner till sin pappa, sen efter det åkte vi till älsklingens mormor och morfar och hälsade på!=)jag blir så glad när ja ser två gamla människor så otroligt glad och nöjd med livet även om dom har de svårt och ont! Helt klart tappra människor är vad dom är,dom gör att man själv kollar på sig och tänker,de få grejjer ja klagar på ska ja inte klaga på! Så otroligt söta är dom båda två!...


Efter det så drog jag hem och va hemma en stund med lilla Maja och sen gick ja upp till älsklingen där vi skulle se film men de blev inget då fjärren var hos hans Ex. (eftersom lillklimpen ville se dvd där). Men vi sappade mellan Arn och Sjätte sinnet=) och de gick bra de med och svullade med chirre och ostkrokar =).


ne nu ska ja börja göra mig klar,kl börjar bli mycket och snart ska jag och älsklingen och lillklimpen åka och handla,först blir de middag på max:) mumms!:P..


     

Lilla Maja!:) Världens mysigaste kissekatt <3


          

Jag älskar dig Stefan,hur mkt som helst! Tack för att du finns i mitt liv!<3


With Love//Hellah


Ovido - Quiz & Flashcards