ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under september 2013

Av Helena - 10 september 2013 14:31


Har jag varit på idag..

74 dagar kvar är det idag, tiden grymt fort. Snart e de dom där få sista dagarna som är kvar.

Allt såg bra ut;-)

Sockret låg på 6,4
Sf måttet på 30 (precis på veckan som med grabbarna)
Vikt +5 kg sen ja skrev in mig
Blodtrycket 130/70
Hjärtljuden låg på 170

Nästa gång jag ska dit är den 7 okt. Då ska jag göra en glukosbelastning. Å jag har gjort de innan å tyckte inte de va så farligt :-) folk tjatar om hur äckligt de är m.m men jag tycker de inte E värre än att dricka sötsaft. Kan man äta sötsaker så kan man dricka de där oxå. Å jag lovar de e mkt bättre att svälja de där än att svälja de man får innan de ska göra en röntgen på tarmarna.
De e som sockervatten å min bm är bäst för hon hade citron som man fick spetsa det med!;-)

Nu ska jag å grabbsen mysa:-)
Mammas buskillar!!

With Love//Hellahh

Av Helena - 9 september 2013 14:35


Det kan jag lugnt säga att vi har idag.

Myst på förmiddagen å sovit, sedan klev vi upp å fortsatte mysa. Elliot har halv slumrat på soffan hela dagen. Verkar mkt trött å slut efter helgen.

Saknar sin far gör han oxå. Springer runt å ropar efter honom :-) han var förut till dörren å grät å sa Pappa. Som tur är det inte lång tid kvar tills han kommer hem. Då blir det pizza. Kommer ha en otroligt glad å nöjd Elliot. Vi ska handla i morgon istället då vi tycker Elliot ska få ta de lugnt då han verkar så slut.
Under middagssovningen så vaknade han upp å skrek 4 ggr mellan 9-11:15.

Imorgon ska jag till BM oxå.. Ska bli mysigt å höra lillsessan igen:-)

Ne nu ska vi fortsätta mysa här hemma!!

With love//Hellahh

Av Helena - 9 september 2013 07:58


.....,äventyr.......

Började redan kl 04:30 för älsklingen då Elliot vaknade. För mig började det kl 06:00 då Eddie vaknade.

Vi gjorde oss klara och kl gick. Vid 11 drog vi söder ut. Vi stannade fram å tillbaka vid Gävlebro då jag hållit mig hemifrån:-D när jag kom ner till bilen å vi skulle till å fara så vart jag kissnödig igen;-) så jag sa de nä nu åker vi i stället för att gå upp igen!;-D

Vid halv 4 var vi framme vi åkte å parkerade i Slussens parkeringshus. Kan inte förstå att folk kan tycka det e dyrt å parkera i Sthlm. Det gick på 225;- för ett dygn å bilen står bra till;-)

Sen gick vi ner till Hamnen å båten, vi fick stå å vänta ett tag innan de började släppa in oss.
Väl inne på båten fick vi sitta å vänta på att de skulle städa ur alla ca 700+ hytterna innan vi fick gå till våran hytt.

Väl i hytten blev de att vi klädde om å sen gick vi upp till reception,taxfree avd. Men taxfree öppnade inte förns kl 20.00 och vi hade vår middagsbuffe kl 20:30. Innan taxfreen öppnade så gick vi på nöjeslesarnas show. två tjejer som sjöng så underbart bra! de skulle lätt vinna idol å bli nå stort med deras sångröst. efter det så vi gick in på taxfreen och kollade lite innan vi begav oss mot restaurangen.

Väl där fick vi bordskamraterna Kicki och Janne hette de. Två personer i 60 årsåldern som vi hade de hur trevligt med som helst. Vi satt å snackade länge där enda tills restaurangen stängde. Det roliga var att våra vägar korsades väldigt mkt.
Hon hade jobbat med olika behandlingar. Hon är krimeninalare,boendehandledare m.m hon hade varit med att starta ett boende för ensamkommande i Norrköping:-)
Som sagt vi snackade en hel del:-)

Sen drog jag å älsklingen till taxfreen å handlade. Då blev de bara tre karamellburkar.
Sen gick vi ner med de till hytten och efter det gick vi å kollade runt lite. Sen kände vi oss trötta så vid 12 kom vi i säng. Stefan somnade direkt själv så hade ja problem.somna väl inte förns kl var 1 halv 2. Sen vakna ja vid tre och fyra av fyllskallar som levde om som FAN!
Sen somna jag om å vad sker inte om att jag är kissnödig kl halv 8. Å sen kunde jag ej somna om fy så irriterande de var. Så vi låg å myste tills att kl började närma sig att vi skulle kliva upp å gå på taxfreen. Å där shoppade vi järnet:-)
Sen gick vi å åt lunch. Efter det så hamnade vi på taxfreen två ggr till innan vi gick till underhållningen igen med nöjesledarna;-)

Sen blev de dax att plocka ihop å åka hemöver.. Fogarna värkte å min längtan var enorm efter pojkarna. Mina små grabbar var med Veronica och Farmor<3

När vi kom hem sov killarna el Eddie hade vaknat lite. Å sen somna han om igen.

Vi packade upp å åt scones som Verra å Eddie hade bakat sen blev de sängen. Å jag lovar jag e helt slut.. Längtar tills barnen ska sova igen vid 9:-D

Ikväll blir det att åka och handla lite grejor så vi har någon mat för veckan:-)

Ne nu ska jag fortsätta mysa med mina grabbar..<3 tack Farmor Pia och Veronica för att ni ville låna våra grabbar då vi fick göra denna resa<3...

With Love/ Hellahh


Av Helena - 6 september 2013 22:12


Kan man va nervösare än vad jag e nu???

Imorgon styr vi vår kosing till Sthlm å Birkas skaldjurskryssning. Jag har ju som lite fobi att kliva på en båt;-/ speciellt utan sprit i kroppen.

Men de kommer ju gå bra... Eller??;-)

Hade en trött liten Eddie förut i kväll. Han grät sista biten från Coop å hem å på parkeringen när jag lyfter ut honom så somnar han i min famn. Med huvudet på min axel. Så jag bar honom ända upp till sängen.. Kan säga att mina fogar värker men det var de värt! De va sååå sjukt mysigt!!<3
Mina smågrabbar herregud tiden går så fort. Snart e Elliot två år och Eddie 1 år å snart är de storebröder båda två. 3 barn på 2 år.. Hur tänkte vi?;-) jo vi älskar alla våra barn å jag vägrade att bli med barn efter 30. Å vi ville ha en till:-)


Ne nu blir de å lägga sig snart!

With Love//Hellahh

Av Helena - 6 september 2013 07:05


Började lugnt med en massa mys med mina smågrabbar.

De somnade vid halv 11-11 å Eddie sov endast i en timme medan Elliot sov till 13:08.

Medan Elliot å Eddie sov passade jag på att plocka i och ur diskmaskinen,å slängde i en maskin tvätt. Efter det satt jag mig å åt nudlar å drack en kall Loka till, så himlarns gott.

När Eddie vakna så var han med mig å skurade i köket där de blev att skura alla köksluckor,kyl å frys å även listor..
Sen hängde jag tvätten som var klar. Efter det fixade jag diskmaskin i och ur plock. Sen vilade jag fram tills kl blev 4 å gubben va påväg hem. Så när jag fick grönt att han va på G hem så gjorde jag i ordning maten. Kyckling i ugn tillsammans med makaroner,broccoli å currysås. De e så sjukt gott!

När vi ätit upp drog vi iväg till min mor å far, mamma hade fixat tre påsar kantareller åt oss så snäll som hon är!
Väl hos min mamma å pappa var två släktingar Ainy och Lisbeth. Som jag inte träffat på flera år tro de var på mormors begravning -06.
Så det var mkt trevligt. Lisbeth bor i Sthlm å Ainy bor i fränsta tro jag det är..

Sen åkte vi hem med två trötta killar,de somna ganska omg. Men sen vaknade Eddie å skrek i 1-11/2 timme:-/ vet inte vad som va fel men när jag la mig bredvid honom å la han på min mage så lugnade han sig. Så efter det vilade jag bara med tanke på mina fogar började kännas av ordentligt. Blev väl så när jag stog å skurade skåpluckorna och listerna i köket?

Idag blir det verkligen att ta de lugnt med tanke på resan imorgon. Kanske fixar någon tvätt men de lär inte bli mer än så. För de värker fortfarande i fogarna.. Ska ju sitta i en bil i 4h sen ska vi gå ifrån Slussen till båten å sen lär man ju ska gå runt endel på båten även imorgon kväll för att se vart allt är:-) så vi vet på söndagen då vi ska på raxfree:-) om jag känner mig rätt lär de bli endel godis. Spriten får de behålla för så mkt billigare är det inte än Systembolaget.

Gud undra om jag kommer kunna slappna av på båten? Jag ogillar ju att åka båt. Å sen att ha mina prinsar hemma kommer kännas konstigt. Minns hur nervös jag var då vår älskade vän E var barnvakt då jag å älsklingen skulle på bio. Å nu ska vi va borta lite mer än ett dygn! Hur kommer detta att gå? Vet ju att de e i tryggt förvar det är inte som oroar mig. Utan hur tom jag kommer känna mig utan dom.

Ne nu blir det att fortsätta mysa i soffan!

With Love//Hellahh

Av Helena - 5 september 2013 07:09


Vad jag har börjat drömma på nätterna...

Helt sjukt.. Inatt drömde jag att jag var i Norsjö hos mina prinsessor och att jag skulle lämna de där.

Det slutade med att jag hade en lånebil (Volvo) som jag åkte med Stefan sen va inte Stefan med utan bara Evelina. Jag fick ett meddelande där det stod jag skulle vilja träffa dig innan du åker.. Jag åkte dit å personen kom ut på bron men så kände jag nej de funkar inte.. Backade ut bilen å körde upp på gatan övre där säger Evelina att hon vill att vi spelar bra å hög musik.. De sjuka va att de fanns nog över400 cdskivor men de va dansband å de vägrade jag. Usbutag hittade jag inte.
Sedan så åkte vi tillbaka Evelina lekte med barnen å jag umgicks med personen i fråga.
Stefan vet jag inte vart han tog vägen??:-/

Ja sen vaknade jag...

Undra vad dessa konstiga drömmar betyder.?
Det va en massa mer som jag ikke ta upp här...;-D

Ne nu ska jag mysa med grabbarna Eddie har haft en jobbig natt..:-( å jag lika så.. Fy för de onda!

With love//Hellahh

Av Helena - 4 september 2013 08:17


Natt...

Ja fy den var Inge trevlig alls:-( Eddie vaknade å hostade å jag skulle försöka vrida mig emot honom men det gick inte hade så sjukt ont i magen att jag varken kunde vända mig åt höger el vänster å inte heller kliva upp. Det kändes som om jag skulle göra det så skulle vattnet gå.
Magen va sjukt spänd i lite mer än 10
Minuter. Å jag ville bara gråta. De gjorde så sjukt jävla ont!

Ingen av mina andra graviditeter har jag upplevt detta och jag kan meddela att jag hoppas de va första å sista gången! Idag är det Onsdag å det är två dagar kvar tills lördag då vi åker! Kan inget annat än säga att jag längtar sjukt mkt<3

Idag är det ju min å gubbens årsdag men de blir inte att göra något speciellt idag då gubben jobbar å sen har vi Emil å killarna hemma. Så vi får fixa de när vi ska på kryssningen:-))

Idag e jag så sjukt trött å de bror nog mkt på magen å sen Eddies natt med hosta:-/

Jag hoppas jag kan slappna av på båten så jag kan sova ordentligt för de skulle behövas innan gubben åker på mässa den 19-22 sep.
Då e man själv med vildarna.. Kommer vara grymt slut på söndagen. Fy får se hur de går å sen så jobbar gubben även måndagen-fredagen.. Kommer nog va död på lördagen efter. Fy jag längtar verkligen inte efter den helgen.

Idag är det bara 80 dagar kvar till prinsessan vill titta ut oxå!
Så nu har jag gått 200 dagar utav graviditeten. Tiden har gått hyfsat fort!

Ne nu blir det blöjbyte:-)

With Love//Hellahh

Av Helena - 3 september 2013 14:09


Den 3:e sep...

Och det är bara 11 veckor kvar tills våran lilla sessa tittar ut. 81 dagar kvar:-) tiden går fort:-) snart har vi bara några få dagar kvar.

Jag längtar men samtidigt så vill jag att tiden går sakta så man få känna sparkarna:-)

Idag fick jag ett roligt mms av min älskade man! Där de va två bilder på flerbarnsvagnar å i smset stod det:
-vi kan skaffa några till älskling:-)

Men jag säger då f.a.n stopp:-D
Min kropp ska hålla ihop oxå. Jag har producerat fram 5 barn och det räcker. Jag ska då inte befolka världen själv.

Nu e det bara 3 arbetsdagar kvar sen drar vi på kryssning jag å älsklingen<3 Gud vad jag längtar!! Men kommer sakna mina prinsar så mkt! Mammas småkillar kommer va sjukt nervös då jag inte lämnat de såhär för att åka iväg själv. Den enda natten vi lämnat Elliot var när vi låg på BB med Eddie. Mina små killar hoppas ni e snälla med barnvakterna!

I morgon är det 3 år sedan jag å älsklingen blev ett par:-) vi har hunnit producera 3 ungar å gift oss! :-) så jag e ju nu Fru Jalonen. Men har kvar mitt efternamn som Mellannamn.
Tjejerna heter ju Rendahl å även grabbarna:-) den 14 sep har vi varit gifta i 9 månader:-)
Tiden går så jädrans fort!

Nu har jag världens underbaraste unge han står å dansar till VH1:-) å där e det Madonna:-)

Ne nu blir det att busa med dessa vildingar å samtidigt ta å städa undan lite som de dragitfram;-) busungar!
Ser ut som ett bombnedslag här hemma med alla leksaker:-)

With Love/Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards