ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 9 januari 2012

Av Helena - 9 januari 2012 23:23


och det är en ny vecka...


I helgen så var det Dop,och överlämning utav mina älskade prinsessor till deras pappa.


kan börja med dopet,Det var fint och lilla Lex fick sitt Namn så nu e han döpt i guds hus och namnet är Lex,Loke. Älsklingen och svägerskan blev faddrar till lillen.

Sedan blev det fika i J-hannes gården och efter det så busade alla ungar med varandra:-) när det var färdig busat så åkte vi hem över,el vi åkte först till mommen och moffen där lillen fick mat och vi hämtade hem barnens väska. Eftersom de sov där Fredag-Lördag. Älsklingen passade på att skjutsa hem sonen sin till hans mamma och Vickan till örnen.


Efter vi varit hos mamma och pappa tog vi och myste och åkte till M-donalds med flickorna.Åt middag där och sen åkte vi hem och såg på smurfarna tillsammans i soffan medans lillebror låg och sov.

sen blev det sängen.

och en hemsk natt med lillebror som inte alls ville sova på natten.

Var vaken flera timmar,men som tur var så var det älsklingen som körde dagen efter upp till Hörnefors där vi lämnade av mina flickor och deras pappa hämtade upp dom. Kan säga det är mkt tyst och tomt här hemma, jag tycker det inte ett dugg skönt utan det svider i hjärtat så fort ja går förbi deras rum el ser något som är deras,skulle helst av allt bara vilja lägga mig under täcket och inte komma fram förns dom kommer tillbaka igen. Mamma hjärtat värker utan sina prinsessor. Men detta är en prövning i livet och den måste jag gå igenom hur mkt ja vill el inte vill.


Igår efter vi åkte och lämnat tjejerna åkte vi vidare till Birsta,där vi shoppade lite kläder till lilleman.

Vi fick 500kr till lillen utav älsklingens mormor och morfar så vi passade på att shoppa lite.

det blev en Ny tunn overall,4 par byxor två mjukisbyxor och två par jeans, sen så köpte vi även tjocksockar och en body till lillkorven.

Han fick så mkt fint för 500:- helt otroligt att man får så mkt.

sen efter vi varit på Birsta åkte vi vidare till Sibylla och åt middag,kände inte för att laga någon mat då vi suttit i bil i närmare 6 timmar.  Och halt och jävligt var det dessutom såg tre avåkningar på väg hem från Hörnefors så vi var mkt glada att vi åkte 9 på morgonkulan.


sen efter sibylla åkte vi hem till mamma och pappa för att få lämna barnens bilstolar hemma hos dom.

fika lite gav lillen mat och sen åkte vi hem och när vi kom hem fick vi främande utav Vickan och Lillan:)

Dom ville snusa lite Elliot:) och inte säger vi nej till det.

Sen så efter det så gav vi lillen mat och la oss i sängen skulle se tv men jag slocknade som en ja vet inte vad.

Lillen gjorde en super natt. Somna 10 åt 2 somna pang bom och vakna 6 igen och somna pang bom och somna om till halv 10. så sova fick vi göra kan ja lova i natt.


Idag så har vi myst runt lite. Varit till älsklingens Mormor och morfar visat upp va vi handlade och dessutom så fick dom ju se lillen. Efte det drog vi till babyproffsen för att köpa en liggdel till badbaljan så att vi kunde bada lillen utan att han tyckte de kändes konstigt.

Efter det så åkte vi till Toys r us för att kolla in deras 70% men hittade inget. Har ju en som fyller 5 år snart.

Efter det blev det Coop och sen blev det lidl innan vi kom hem.

När vi kom hem så dök Thess förbi en sväng:) alltid lika trevligt när hon kommer hit och hälsar på!

Kul att vi bor så nära nu.

Sen fick vi även besök av Vickan som kom med bilderna från dopet och la in de på våran dator:) det tackar vi för.


Sen nu ikväll har vi badat lillen,och myst framför tvn. Just nu är det Metallica på tvn.

Lillen sover i sin säng. Så vi hoppas han sover ett tag till.


Sen då..Stefan borstade lillkissen idag. Det är ju som om man skulle kunna bygga en liten kattunge av allt hår vi fick bort från henne och hon tappar fortfarande hur mkt hår som helst. Mammas lillkisse.

    Och mer blev det. Och mer finns det att ta utav men vi tyckte att vi kunde låta henne vila lite. Blir nog en omgång med borsten imorgon med=)


Tänkte lägga in en av bilderna som vi fått utav Veronika,ett litet smakprov på förra veckans fotning utav lilleman, han blev så otroligt fin. Men inte så konstigt med en sådan vacker pojk. Vaf har ja gjort för att få en sådan fin liten kille?

 

jag smälter varje gång jag ser denna fina bild.

Kan lova att de blir mkt framkallning utav bilder på denna lillkille och syskorna när bilderna kommer och helst en förstoring så vi kan ha i vardagsrummet=)


Här kommer lite bilder från dagens bad <3

   

Lillkillen myste otroligt mkt mer i denna liggdel än när pappa höll i han första gången i badkaret.


 

Såhär fin var han på sin kusins Lex dop. Väldigt praktisk när det var som en "pyjamas" den var mkt mkt bra eftersom de inte blir så obekvämt att ha och eftersom jag har en liten som är varmblodad så var den perfa.


Imorgon kommer BVC sköterskan hit och ska väga lillebror får se hur mkt han har gått upp då. som han äter har han nog gått upp väldigt bra:P...

Det är så roligt och se på kort,man märker att han växer för var dag som går. <3 Lillprinsen mammas <3


ne nu blir det att göra sig klar för sängen så man kommer upp imorgon innan BVC tanten kommer hit. (KL 11).


Have nice night and sleep well...<3


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards