ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Helena - 12 januari 2012 22:39


...Ja det är ju som sagt inte lätt de här med faderskapet när man inte är gift, Så idag så har min älskling skrivit på faderskapspapperna på att de är han som är pappa till vår otroligt vackra son <3.

ja och jag har godkänt allt. Självklart <3 Men detta är så sjuk,att man måste hålla på med en massa papper bara för att man inte är gift!?..Du kan ju lika gärna gått i säng med någon annan när du är gift som när du bara är sambo el i ett parförhållande med någon.....Men men..Nu är det gjort och lillkillen har den bästa pappan i världen!

  Pappas och Mammas lill RockyBoy =) Världens Vackraste ROCK Kille <3


Efter vi hade varit iväg på Kommunen så åkte vi vidare hem för jag hade glömt mobiltelefonen,sen drog vi vidare in till stan.

Gick på fyndlagret för att kolla vad dom hade för roligt..

Fanns inget speciellt där men det är alltid roligt att se om de kommit in nå nya saker! (även om vi inte är där så ofta) typ 1-2 ggr per år:P.

Sen så åkte vi till Volvo och kollade på bilar,och kan säga det att pappas bil är den snyggaste av dom alla,det stod nämnligen en sådan där inne i hallen för 295.000 riktigt fin. Det var Kampanj på den nu. Och det var en tjej och en kille so mstod och kolla på bilar med en handlare som ville sälja. Och de verkade som de skulle köpa den där Ocan race =) Men höll på att garva ihjäl mig när hon sa till gubben hennes att de måste byta ut bilstolen dom hade till sin son för att de gick ju inte ha den där. (man kan ju ha vilken jävla bilstol som helst i en volvo,men säljaren visade en Volvobilstol i den bilen som dom hade alla bilstolar i..för att folk ska få ett "hum" hur de sitter deras egna m.m..*skrattar*


Efter det så åkte vi iväg och köpte blommor eftersom vi skulle bli bjudna på Lunch hos världens bästa Anna och Jalle :-)

Det är alltid lika trevligt att åka dit och hälsa på,dom är så härliga människor att ni anar inte!..

Det är två väldigt jordnära människor som får en att verkligen trivas i deras sällskap.

och jätte fina kläder fick vi till lillkillen oxå utav dom,ett par byxor från Villervalla och flera bodys med flera olika motiv på Jätte fint!

Kommer bilder på detta senare..Tack Anna och Jalle! Ni är för underbara,hoppas ni får de underbart på Semestern nu!

  Så här trött blev man efter man varit hos Anna och Jalle <3


Efter att ha varit hos Anna och Jalle så åkte vi hem,älsklingen skulle iväg och hjälpa till med Tifot som dom ska ha på Hockeyn på lördagen. Så han va där mellan 15 och 17.30 och där emellan så myste jag med min älskade lilla son och sen kl 16 så la vi oss och sov en stund. Vaknade när älsklingen kom hem och vi började med middagen idag orkade vi inte göra så mkt middag så de blev varma mackor sen har vi suttit vid tvn och myst,och gjort ett litet stopp vid badbaljan och lillen:-)


Tänk er idag 20 i 6 i morse så kom vår älskade son för 3 veckor sedan. Jag kan inte fatta att tiden gått så ofantligt fort.

jag myser varje dag ihop med lillen jag kan säga det att jag njuter av varje minut. Och att jag nu kan njuta av varje sekund av en liten bebis. Denna gång efter förlossningen mår jag bra! Jag känner mig inte otrygg i mitt förhållande utan tvärt om så jävligt trygg känner ja mig. Och det gör väldigt mkt i ens mående!.

men man kan inte göra annat med världens bästa ÄLSKLING!


  Världens finaste kille efter badet ikväll <3


Det finns människor som ja skulle vilja ställa emot väggen ibland och fråga hur denne el dom tänker!? Skyller allt på alla andra när de e denne som gör alla fel själv. Och alla påhopp! Jag blir bara så ledsen när de finns dom som sårar dom ja älskar mest av allt!


Imorgon kommer vår andra lillkille hem,ska bli skönt att få lite liv och rörelse här hemma nu när vi är - 2 barn. Dom är mkt saknade,vi saknar dom som tok här hemma. Speciellt deras mamma saknar de. Låg och kollade på kort på mobilen förut i dag och de känns som de är år och dagar sen ja träffade mina småtjejer!

Snart är en vecka gjord och de endast 7 veckor kvar tills de kommer hem igen<3 Har verkligen nedräkning för de känns verkligen i Mammahjärtat när dom e borta! det är jätte jobbigt att gå förbi el gå in i deras sovrum nu när de är hos pappa. Tur så har dom sina rum på andra sidan lägenheten typ så dit behöver man inte gå så ofta.


    Mammas små tjejer med sin älskade lillebror<3 Ni Tre är mammas vackraste skapelser! <3 Älskar er så oerhört mkt, Ni är älskad från första stund!


Ja just ja jag pratade ju om att min älskade älskling var intresserad utav ett objektiv igår.

kan meddela er om att han köpte det! Så nu väntar vi bara på att de ska komma så vi kan börja fina kort!:)

1390:- för ett objektiv som brukar va betydligt dyrare. Hittade samma för 2790:- på Siba. Så vi gjorde ett klipp där. Men nu fick vi reda på att vi får de inte förns om två veckor. Men igentligen va spelar de för roll när de är så bra pris!?:-) jag är nöjd över att vi hittade ett så man kan börja ta kort på ett lite annorlunda sätt!..


Ne ni...Nu blir det att krypa ner i säng och sen blir det att sova tills lillkillen bestämmer sig för att vakna så ja får ge han mat och förhoppningsvis får ja hoppas att jag får sova efter det!:-)


With Love//Hellah


    <3

Ovido - Quiz & Flashcards