ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 15 januari 2012

Av Helena - 15 januari 2012 21:56


Idag för stefans f.ledigt....För denna gång..


och hur känns det då att bli ensammen till veckan? ja Ni,kan väl säga jag är van =) Är ju inte första gången ja e mammaledig. Så jag vet ju vad som görs under de dagarna. Man matar,byter blöja och de viktigaste man skapar rutiner.


Får väl se hur han är i natt för att veta hur dagen blir i morgon. men hoppas på en mkt bra natt och en fin dag i morgon så de kan bli nåra promenader med barnvagn och bebis!=) bara vi har en bra dag här hemma så blir de barnvagnspromenader!


Imorgon ska ja få ringa mina prinsessor..<3 jag längtar otroligt mkt efter att få prata med dom igen,Idag är det en vecka sen ja lämna dom och nu återstår de endast 7 veckor kvar tills jag får hålla dom i mina armar igen och pussa på dom.

Kan meddela er om att inte få pussa på sina barn godnatt och när man vill tär på en.

kan ju säga att jag pussar på Elliot hur mkt som helst nu för att stilla mitt dåliga samvete över att ja inte kan pussa på mina tjejer oxå.


Tänk er att ja fick mig en liten prins även om ja hade velat ha en prinsessa till, så är jag så otroligt glad över att jag nu har två prinsessor och en prins,trodde aldrig jag skulle få en son. jag har varit så insnöad på att jag är en tjejmamma. Men nu har ja min lilla prins och mina prinsessor så nu är jag världens lyckligaste mamman i världen.

kan ju säga att ja skulle ju vilja ha ett till barn men om några år så där,typ 3-5 år.

men då ska ja jobba endel och sen så ska vi helst bo i hus! <3..




Ne nu blir det sängen för i natt ska ja sköta lillen själv,har ju blivit bortskämd med att älsklingen har klivit upp och ge honom mat, och dessutom har han även tagit upp honom när ja inte ens vaknat. <3 så nu är ja nervös att ja inte ska vakna!



With Love//Hellah


Längtar tills i morgon då ja får höra era röster igen<3

 

Ovido - Quiz & Flashcards