ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 24 januari 2012

Av Helena - 24 januari 2012 22:26



...Har min älskade son haft idag, och de är inte lite heller utan han har skrikit sig blå vissa sekunder...


Tycker verkligen synd om min lillprins när han blir så där ledsen för han blir verkligen jätte ledsen.

Så idag har det inte blivit mkt gjort och igår blev de inte heller mkt gjort då vi sov bort hela dagen efter att varit vaken nästan hela natten...


Hoppas på en underbar natt i natt och mindre magknip i morgon så kanske jag kan städa undan lite här hemma..Dammsuga tex.Annars är de inte så stökigt här hemma eftersom man plockar lite nu och då och dessutom så är vi ju själva denna vecka de blir betydligt mindre att städa då må ja säga!=)..


Känns skönt iaf att ja fick upp gardiner både i köket och vardagsrummet och sovrummet i helgen. Nu är det bara i tjejernas rum kvar att fixa. Men eftersom jag fortfarande tycker det är jobbigt att gå in där så väntar jag ett tag till med det.


I går var vi och hälsade på Stefans mormor och morfar (lillens gammelmormor och gammelmorfar)..Träffade även lillens farmor där:) Så dom fick mysa med honom lite. Sen efter det så åkte vi till mamma och pappa och hälsade på. Pappa är på resande fot,så mamma va hemma själv..Vi fikade och pratade lite mamma fick ge lillen lite mat och sen åkte vi hem och la oss typ. Älsklingen stekte ytterfilén som vi åt till middag idag!=) Då de blev ungstekta rotgrönsaker och  helstekt ytterfilé till middag:)..Imorgon så blir de mummsigare middag då de blir Surströmming och pärer!:)..

Vi var ju och veckohandlade ikväll eftersom vi får hem älsklingens son på torsdag redan och i morgon ska älsklingen ut och köra med sin mamma.


Så då när vi satt här så kom vi på att va FAN..Vi hade ju bara skrivit en nota som börja gälla på torsdagen!...Så då kom ja fram till den brilijanta iden att vi ska äta suring i morgon. Vi har en burk i kylen och potatis har vi. Så de blir bara att köpa röd,gul lök,gräddfil,gräslök och dill till middagen!=)..Sen genebröd så man kan göra sig en rejäl klämma!:)

Visst ser de ljuvligt ut!? det är mega gott!


Så imorgon hoppas ja som sagt på en bättre dag för lillen så han och  jag kan packa oss ner i vagnen el inte jag då men att ja kan packa ner honom i vagnen så vi kan ta oss en promenad till Lidl el Ica för att handla lite saker till surströmmingen imorgon!:)

Sen vill hans mamma ut och röra på sig!..Börjar bli less att va i denna lägenhet nu!:P..

Men om han är som idag så är de itne ens att tänka tanken att gå ut tyvärr..


Älskar att va mammaledig även om de är tröttsamt när han e ledsen och man inte får sova..Men alla ljusglimtar gör att man glömmer bort de jobbiga!...har alltid älskat att va mammaledig och även älskat att vara mamma,även om jag med kan känna mig som sämsta mamman ibland och att ja inte skulle ha blivit mamma ens ibland. Men i mig så finns det att ja inte mot något i världen skulle ja byta ut mina tre fantastiska vackra barn! aldrig! De är mitt LIV!


Ne nu blir det sängen med mina två älsklingskillar....


With Love//Hellah 

Ovido - Quiz & Flashcards