ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Helena - 10 januari 2012 22:28


...Det har vi haft idag...


BVC sköterskan kom hem till oss för ett hembesök och träffa lillkillen för första gången.

där vi pratade lite om oss och om lite andra saker sen så blev det även vägning. Och lillkillen hade gått upp från 3275g till 3840g på två veckor och det var utmärkt.

Vi fick lite broshyrer och även en bok som man skriver in lite saker själv.


Fick höra så mkt positivt om lillkillen utav BVC,han va näpen,så fin och så söt,mkt vaken och med och dessutom tyckte hon att han va superstark i nacken! Där kan vi inte annat än hålla med:-) självklart är våran lillkille supersöt och underbar...Han är ju våran,alla tycker ju att ens egna är supergulliga,fina de vackraste som finns m.m


Fick även höra en massa tok som endel gjort med sina barn som ja börjar funderar på vad i helvete folk tänker med? Ge sin 3 månader gamla baby KIWI!...För att någon sagt att man kan göra det på Familjeliv. Detta familjeliv och dess forum är ju hemska. Man ska absolut inte tro på allt som skrivs där. Man ska gå på egen instinkt m.m En sak till som jag är ju med i trådar där de är för de som fått i Dec och januari, ja fattar inte hysterin med att de ska få för tidigt och att de inte ska gå över m.m det är väl barnet i magen som bestämmer när den vill komma ut? varför i allvärlden påskynda det!?

Kan berätta dom gör allt. Och detta är nu inte i Dec tråden utan Januaritråden som inte  ens är klar att få finns nåra som ska ha i slutet på Januari som skriver att de försöker göra hinnsvepningar på sig själv,de försöker reta livmodertappen m.m...Men varför!? Låt bebis komma när den är redo i stället för att stressa ut den. jag har alltid gått in i de här med graviditeter att man kan gå över. jag har alltid räknat med att + 14 dagar extra på det datum som e satt. För att man inte ska bli blind på ett och samma datum.

Nog för att ja aldrig gått över,men jag tror inte mitt psyke skulle bli knäpp för att gå över 14 dagar heller. Eftersom ja går in med den saken. Fick ju på dagen med min första,dagen före bfdagen med min andra och 6 dagar före bf med min tredje....Men om ja skulle få en till vad är de som säger att ja får förtidigt då? jag kan lika gärna gå över 3 veckor och dessutom ha en skitlång förlossning!?....


När BVC varit här så gav vi lillen mat och han slockna direkt,snacka om att bli trött utav att dom kommer hit och hälsar på.

Sen tog vi och la han i bilstolen åkte iväg till barnenshus och kolla runt lite=) efter det så åkte vi till Lenitha och Lex för att hämta hem vaggan som älsklingen har gjort.

 

Som vi skulle ha hämtat hem redan när lillen var född men de har ju varit så mkt senaste tiden så vi har inte hunnit göra det.

Efter vi hämtat den åkte vi vidare till butiken liten och sa hej:) Visade upp nya tillskottet i familjen för Agneta och sen efter vi stått där och pratat i dryga 1½ timme så åkte vi hem. Gav lillen mat och lagade mat till oss oxå:) det blev idag min ugnstekta lax och potatis. Sen gjorde vi oss klar för att åka ner till Mamma och pappa för att se på Hockeyn. Där TIMRÅ vann för engångs skull!:) Och mamma å pappa fick mysa med sitt barnbarn lite granna!=)


Så nu sitter vi hemma och se på tv snart ska man gå och slagga för det gör vår älskade son redan:)

Undra vad vi ska hitta på imorgon då!?  Typ sova ut och ta de lugnt!? kanske ta en promenad om vädret är bra för en promenad!?



imorgon ska jag ta och ringa till familjerätten ang faderskaps tjosan som Stefan ska skriva på:) Med gemensam vårdnad m.m


Sen på torsdag så ska vi till Stan och träffa Jalle och Anna=) Ska bli trevligt att umgås med dom lite. Sen så efter det så ska Stefan iväg till ladan och hålla på med tiffot. Som de ska ha på lördagen på hockeyn.


På fredag kommer Veronika hit och äter middag med oss och vi får våra bilder:-) vi alla är spända på att se hur bilderna blev. Längtar verkligen efter att få se dom.


 


         


Lite fina bilder på vår älskade SON!..Gud vad ja älskar detta lilla pyre..Lika mkt som ja älskar hans storasystrar..att man kan älska sina barn så mkt går ju inte att beskriva helt otroligt att man kan älska dom lika mkt..men de går faktiskt!=)...


ne nu blir det att dricka upp colan sen blir de nog sängen för mig om man ska orka med att vakna?.....


With Love//Hellah



Ovido - Quiz & Flashcards