ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 14 januari 2012

Av Helena - 14 januari 2012 18:10


är enorm...


Ja det kan jag lova att saknaden efter mina två vackra små flickor är enorm, idag är den värsta dagen hittills. Det rent av värker i mig..Jag vill bara lägga mig ner och gråta och aldrig kliva upp...


Men jag kan inte,måste va stark och ta hand om mitt tredje barn,min Älskade son.

Tårarna är verkligen inte långt borta idag.Kan säga er det är hårt att va Mamma och inte få träffa sina barn så ofta som man vill. (kan säga att ingen förstår mig just nu,ingen förstår hur mkt mitt hjärta blöder)...


Men jag förstår att deras pappa saknar dom lika mkt när jag har dom så jag vill inte alls miss unna honom att ha dom el ta dom i från han på något sett. Det är inte lätt det här må jag säga.


Jag tycker verkligen det är hemskt att bo så här långt i från, att man inte kan köra varannan vecka el två veckor i stöten. Visst det var jag som flyttade och så. Och det är många som tycker det är mitt fel.

Själv så flyttade jag p.g.a mkt, tycker ni det är rätt att bo kvar om man inte trivs och inte mår bra av att bo i den där hålan!?  tycker  ni att om man sitter med magsår och mår skit ska fortsätta med det bara för att!? Jag tog steget och flyttade. Och jag kan säga att mitt magsår är nu borta. Nog för att ja har ont i magen i bland och så men inte alls på samma sätt som när ja bodde där uppe.

Jag kan säga att jag försökte...Att bo där 1 år efter separationen tycker ja va bra. Med tanke på mitt mående. Och mitt åkande in och ut på sjukhus...

Och att bo kvar med allt skitsnack var ju oxå en sak som gjorde att man tillslut flyttade. Att bo i en sådan liten håla som jag gjorde var inte de ja ville direkt. Kan ju säga att jag är less och åter less den byn. Det finns vissa som ja saknar hur mkt som helst där uppe.

Ni får tycka att jag är EGO,men jag känner att jag kan inte vara Mamma om ja inte får må bra.


kan säga att ja saknar ICA i Norsjö. jag saknar DAN,ELLA Och de som jobbade på ICA Som alltid var så trevlig å härliga.

Mia som bor i Skellefteå Saknar ja enormt mkt. En underbar tjej som ja träffa i samband med jobbet. En av mina bästa vänner!..Jag verkligen saknar de kvällar och pass vi hade på Pallas ihop. Alla galna upptåg.


Det finns saker jag saknar med livet där uppe oxå. Men allt här nere överväger exakt allt det. Jag kan säga det att jag har min nyfödda son,ett liv tillsammans med en ny kille och jaag bor nära mina föräldrar och jag bor just nu därifrån jag kommer och har mina rötter. Det betyder mer för mig än vad som jag kan lova att ingen kommer förstå hur jag än förklarar, ni tänker säkert att jag e dum i huvudet som mär bättre av att bo här än nära mina barn..Det är inte så som är fallet. Jag mår bättre här nere och så är det. Jag har försökt allt möjligt och de gick inte att bo där uppe hur jag än gjorde.


Kan säga det allt som görs nu utan mina barn känns i mig. jag tänker tillbaka på förra terminen då jag hade de och vet om att de skulle ha varit med på allt vi skulle ha gjort  idag och i veckan och i morgon ja varje minut typ och sekund. Det gör ont att veta att ja kommer ha de typ bara Sportlovet och Påsklovet=/..Även om jag har en son som gör att jag inte kan bara lägga mig ner så tänker jag på detta nästan hela tiden. Idag som ja skrev har varit den jobbigaste dagen hittils.


 

De vackraste prinsessorna i världen  


   

Dessa två prinsessor är otroligt saknade utav sin mamma  


     de stoltaste storasystrarna som finns,alla mina vackra barn! Jag är lyckligt lottad över att få va mamma till dessa tre underbara trollungar <3


 

Min vackra prins,verkligen den vackraste lilla kille som finns!



sitter och läser min gamla blogg

www.lillbumbin.blogg.se

kan säga att tankar åker fram och tillbaka.


känns bra att kunna gå tillbaka till denna blogg och se vart jag inte vill hamna igen i mitt mående.

jag får verkligen rysningar när jag tänker tillbaka på sjukhusbesök och alla dess prover som gjorts.

med gastrostopi m.m

Inte alls det som jag vill va med om igen..


jag står fast vid att jag fortfarande är Rainbowgirl.

Och kommer alltid vara det..

Ena dagen är man en glad färg en annan dag kan man va en deppig färg.

Ibland mår man bra ibland mår man dåligt.

kan säga att denna termin som kommer nu ska ja försöka hålla humöret uppe men de kommer bli rejält svårt.

jag kommer nog låsa mig inne vissa dagar och inte visa mig alls,och inte ens svara på sms el samtal el något. Det få ni ha överseende med.

För ens längtan efter ens barn går inte att förklara med ord.

Två barn som jag haft i magen i 9 månader

två barn som jag fått på bröstet och känt kärlek vid första ögonkastet.

Två barn som jag verkligen avgudar.

 Ett liv utan mina flickor så hade jag inte varit den Hellah jag är idag!


Ne nu blir det se tv,snart ska lilleman vakna. Och då blir mat och sen blir de nog ett bad för lillkillen.

Sen blir de sömn för min del.


det blev alldeles förlite utav det inatt!



With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards