ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under januari 2012

Av Helena - 14 januari 2012 18:10


är enorm...


Ja det kan jag lova att saknaden efter mina två vackra små flickor är enorm, idag är den värsta dagen hittills. Det rent av värker i mig..Jag vill bara lägga mig ner och gråta och aldrig kliva upp...


Men jag kan inte,måste va stark och ta hand om mitt tredje barn,min Älskade son.

Tårarna är verkligen inte långt borta idag.Kan säga er det är hårt att va Mamma och inte få träffa sina barn så ofta som man vill. (kan säga att ingen förstår mig just nu,ingen förstår hur mkt mitt hjärta blöder)...


Men jag förstår att deras pappa saknar dom lika mkt när jag har dom så jag vill inte alls miss unna honom att ha dom el ta dom i från han på något sett. Det är inte lätt det här må jag säga.


Jag tycker verkligen det är hemskt att bo så här långt i från, att man inte kan köra varannan vecka el två veckor i stöten. Visst det var jag som flyttade och så. Och det är många som tycker det är mitt fel.

Själv så flyttade jag p.g.a mkt, tycker ni det är rätt att bo kvar om man inte trivs och inte mår bra av att bo i den där hålan!?  tycker  ni att om man sitter med magsår och mår skit ska fortsätta med det bara för att!? Jag tog steget och flyttade. Och jag kan säga att mitt magsår är nu borta. Nog för att ja har ont i magen i bland och så men inte alls på samma sätt som när ja bodde där uppe.

Jag kan säga att jag försökte...Att bo där 1 år efter separationen tycker ja va bra. Med tanke på mitt mående. Och mitt åkande in och ut på sjukhus...

Och att bo kvar med allt skitsnack var ju oxå en sak som gjorde att man tillslut flyttade. Att bo i en sådan liten håla som jag gjorde var inte de ja ville direkt. Kan ju säga att jag är less och åter less den byn. Det finns vissa som ja saknar hur mkt som helst där uppe.

Ni får tycka att jag är EGO,men jag känner att jag kan inte vara Mamma om ja inte får må bra.


kan säga att ja saknar ICA i Norsjö. jag saknar DAN,ELLA Och de som jobbade på ICA Som alltid var så trevlig å härliga.

Mia som bor i Skellefteå Saknar ja enormt mkt. En underbar tjej som ja träffa i samband med jobbet. En av mina bästa vänner!..Jag verkligen saknar de kvällar och pass vi hade på Pallas ihop. Alla galna upptåg.


Det finns saker jag saknar med livet där uppe oxå. Men allt här nere överväger exakt allt det. Jag kan säga det att jag har min nyfödda son,ett liv tillsammans med en ny kille och jaag bor nära mina föräldrar och jag bor just nu därifrån jag kommer och har mina rötter. Det betyder mer för mig än vad som jag kan lova att ingen kommer förstå hur jag än förklarar, ni tänker säkert att jag e dum i huvudet som mär bättre av att bo här än nära mina barn..Det är inte så som är fallet. Jag mår bättre här nere och så är det. Jag har försökt allt möjligt och de gick inte att bo där uppe hur jag än gjorde.


Kan säga det allt som görs nu utan mina barn känns i mig. jag tänker tillbaka på förra terminen då jag hade de och vet om att de skulle ha varit med på allt vi skulle ha gjort  idag och i veckan och i morgon ja varje minut typ och sekund. Det gör ont att veta att ja kommer ha de typ bara Sportlovet och Påsklovet=/..Även om jag har en son som gör att jag inte kan bara lägga mig ner så tänker jag på detta nästan hela tiden. Idag som ja skrev har varit den jobbigaste dagen hittils.


 

De vackraste prinsessorna i världen  


   

Dessa två prinsessor är otroligt saknade utav sin mamma  


     de stoltaste storasystrarna som finns,alla mina vackra barn! Jag är lyckligt lottad över att få va mamma till dessa tre underbara trollungar <3


 

Min vackra prins,verkligen den vackraste lilla kille som finns!



sitter och läser min gamla blogg

www.lillbumbin.blogg.se

kan säga att tankar åker fram och tillbaka.


känns bra att kunna gå tillbaka till denna blogg och se vart jag inte vill hamna igen i mitt mående.

jag får verkligen rysningar när jag tänker tillbaka på sjukhusbesök och alla dess prover som gjorts.

med gastrostopi m.m

Inte alls det som jag vill va med om igen..


jag står fast vid att jag fortfarande är Rainbowgirl.

Och kommer alltid vara det..

Ena dagen är man en glad färg en annan dag kan man va en deppig färg.

Ibland mår man bra ibland mår man dåligt.

kan säga att denna termin som kommer nu ska ja försöka hålla humöret uppe men de kommer bli rejält svårt.

jag kommer nog låsa mig inne vissa dagar och inte visa mig alls,och inte ens svara på sms el samtal el något. Det få ni ha överseende med.

För ens längtan efter ens barn går inte att förklara med ord.

Två barn som jag haft i magen i 9 månader

två barn som jag fått på bröstet och känt kärlek vid första ögonkastet.

Två barn som jag verkligen avgudar.

 Ett liv utan mina flickor så hade jag inte varit den Hellah jag är idag!


Ne nu blir det se tv,snart ska lilleman vakna. Och då blir mat och sen blir de nog ett bad för lillkillen.

Sen blir de sömn för min del.


det blev alldeles förlite utav det inatt!



With Love//Hellah

Av Helena - 12 januari 2012 22:39


...Ja det är ju som sagt inte lätt de här med faderskapet när man inte är gift, Så idag så har min älskling skrivit på faderskapspapperna på att de är han som är pappa till vår otroligt vackra son <3.

ja och jag har godkänt allt. Självklart <3 Men detta är så sjuk,att man måste hålla på med en massa papper bara för att man inte är gift!?..Du kan ju lika gärna gått i säng med någon annan när du är gift som när du bara är sambo el i ett parförhållande med någon.....Men men..Nu är det gjort och lillkillen har den bästa pappan i världen!

  Pappas och Mammas lill RockyBoy =) Världens Vackraste ROCK Kille <3


Efter vi hade varit iväg på Kommunen så åkte vi vidare hem för jag hade glömt mobiltelefonen,sen drog vi vidare in till stan.

Gick på fyndlagret för att kolla vad dom hade för roligt..

Fanns inget speciellt där men det är alltid roligt att se om de kommit in nå nya saker! (även om vi inte är där så ofta) typ 1-2 ggr per år:P.

Sen så åkte vi till Volvo och kollade på bilar,och kan säga det att pappas bil är den snyggaste av dom alla,det stod nämnligen en sådan där inne i hallen för 295.000 riktigt fin. Det var Kampanj på den nu. Och det var en tjej och en kille so mstod och kolla på bilar med en handlare som ville sälja. Och de verkade som de skulle köpa den där Ocan race =) Men höll på att garva ihjäl mig när hon sa till gubben hennes att de måste byta ut bilstolen dom hade till sin son för att de gick ju inte ha den där. (man kan ju ha vilken jävla bilstol som helst i en volvo,men säljaren visade en Volvobilstol i den bilen som dom hade alla bilstolar i..för att folk ska få ett "hum" hur de sitter deras egna m.m..*skrattar*


Efter det så åkte vi iväg och köpte blommor eftersom vi skulle bli bjudna på Lunch hos världens bästa Anna och Jalle :-)

Det är alltid lika trevligt att åka dit och hälsa på,dom är så härliga människor att ni anar inte!..

Det är två väldigt jordnära människor som får en att verkligen trivas i deras sällskap.

och jätte fina kläder fick vi till lillkillen oxå utav dom,ett par byxor från Villervalla och flera bodys med flera olika motiv på Jätte fint!

Kommer bilder på detta senare..Tack Anna och Jalle! Ni är för underbara,hoppas ni får de underbart på Semestern nu!

  Så här trött blev man efter man varit hos Anna och Jalle <3


Efter att ha varit hos Anna och Jalle så åkte vi hem,älsklingen skulle iväg och hjälpa till med Tifot som dom ska ha på Hockeyn på lördagen. Så han va där mellan 15 och 17.30 och där emellan så myste jag med min älskade lilla son och sen kl 16 så la vi oss och sov en stund. Vaknade när älsklingen kom hem och vi började med middagen idag orkade vi inte göra så mkt middag så de blev varma mackor sen har vi suttit vid tvn och myst,och gjort ett litet stopp vid badbaljan och lillen:-)


Tänk er idag 20 i 6 i morse så kom vår älskade son för 3 veckor sedan. Jag kan inte fatta att tiden gått så ofantligt fort.

jag myser varje dag ihop med lillen jag kan säga det att jag njuter av varje minut. Och att jag nu kan njuta av varje sekund av en liten bebis. Denna gång efter förlossningen mår jag bra! Jag känner mig inte otrygg i mitt förhållande utan tvärt om så jävligt trygg känner ja mig. Och det gör väldigt mkt i ens mående!.

men man kan inte göra annat med världens bästa ÄLSKLING!


  Världens finaste kille efter badet ikväll <3


Det finns människor som ja skulle vilja ställa emot väggen ibland och fråga hur denne el dom tänker!? Skyller allt på alla andra när de e denne som gör alla fel själv. Och alla påhopp! Jag blir bara så ledsen när de finns dom som sårar dom ja älskar mest av allt!


Imorgon kommer vår andra lillkille hem,ska bli skönt att få lite liv och rörelse här hemma nu när vi är - 2 barn. Dom är mkt saknade,vi saknar dom som tok här hemma. Speciellt deras mamma saknar de. Låg och kollade på kort på mobilen förut i dag och de känns som de är år och dagar sen ja träffade mina småtjejer!

Snart är en vecka gjord och de endast 7 veckor kvar tills de kommer hem igen<3 Har verkligen nedräkning för de känns verkligen i Mammahjärtat när dom e borta! det är jätte jobbigt att gå förbi el gå in i deras sovrum nu när de är hos pappa. Tur så har dom sina rum på andra sidan lägenheten typ så dit behöver man inte gå så ofta.


    Mammas små tjejer med sin älskade lillebror<3 Ni Tre är mammas vackraste skapelser! <3 Älskar er så oerhört mkt, Ni är älskad från första stund!


Ja just ja jag pratade ju om att min älskade älskling var intresserad utav ett objektiv igår.

kan meddela er om att han köpte det! Så nu väntar vi bara på att de ska komma så vi kan börja fina kort!:)

1390:- för ett objektiv som brukar va betydligt dyrare. Hittade samma för 2790:- på Siba. Så vi gjorde ett klipp där. Men nu fick vi reda på att vi får de inte förns om två veckor. Men igentligen va spelar de för roll när de är så bra pris!?:-) jag är nöjd över att vi hittade ett så man kan börja ta kort på ett lite annorlunda sätt!..


Ne ni...Nu blir det att krypa ner i säng och sen blir det att sova tills lillkillen bestämmer sig för att vakna så ja får ge han mat och förhoppningsvis får ja hoppas att jag får sova efter det!:-)


With Love//Hellah


    <3

Av Helena - 11 januari 2012 21:03



...Ja så har dagen här hemma sett ut ungefär för familjen Rendahl´s/Jalonen...


I morse vaknade jag av att mina barns pappa ringde, och berättade lite små saker..Inga allvarliga saker utan om Ebbas läkarbesök som hon måste göra snart..då hon inte gjort den som dom får sin poliospruta i så det hade han nu fixat att de skulle fixa en tid och ordna det för henne. :-) och det känns ju bra!..


sen började vi röra på oss här hemma el jag medans älsklingen låg kvar och myste med lillen i sängen så passade jag på att ringa lite samtal, som till faderskapshandläggaren som vi ska till i morgon för att skriva på papper om att älsklingen är pappa till vårat älskade barn,den vackraste lilla skapelse som finns <3.

sen så ringde jag även till BM och beställde tid till efterkontroll,så henne snackade jag en liten stund med och så. =) Dit ska jag den 14 Februari på alla fjantars dag å allt!:P..


Sen så fixade vi här hemma gav lillen mat och åkte iväg till Dollarstore,så fort vi lägger lillen i bilstolen så somnar han =) Så han sov så gott medans vi var på dollarstore,där handlade vi en hissgardin till köket,kattgodis,album,och lite små prylar=)

sen åkte vi till Ica Maxi och handlade lite mat m.m..Endel saker till fredagens middag då Veronika kommer hit och äter med oss och tar med de fina bilderna som hon tagit på vår älskade lillprins och de andra prinsessorna och prinsen:-)


När vi kom hem gav vi bara lillen mat,det blev i sömnen han åt och sen la vi ner honom i vagnen och gick till Lidl och handlade lite dricka och creme fraich. Sen så gick vi igenom byn,stannade på Konsum för att införskaffa frimärken och sen gick vi till Hår och Doft där jag beställde en klipp tid för att slinga och klippa håret den 28:e februari..

Sen gick vi hemåt och kan säga att vi va trötta när vi kom hem,lillen fick mat sovandes igen=) han har praktiskt taget sovit igenom denna dag förutom en stund i morse då han va vaken.


Sen åkte älsklingen iväg och handlade lite pizza och vi njöt utav det sen blev det att börja expedition väcka lilleman som inte gick så bra *skrattar* vi testa alla medel men han sov,sov,sov,sov...sen satt ja med honom vid tvn och vem tror ni inte somna då om inte jag!? och ja vaknade utav att vi fick främmande utav älsklingens Moster och kusin:-) som ville snusa på lilleman <3..Och självklart får dom det!..Så roligt att ha främmande lite nu och då här hemma:-)


Nu sitter vi och ska se på en Wallander film och älsklingen sitter vid datorn och ha hittat ett objektiv till min kamera som han verkar vara lyrisk i :-)..han kollar med dom som älskar att fota om de är ett bra pris m.m..och de är det verkligen om ni frågar mig!.:-)..1390 kr för ett bra objektiv...:-)


  Sigma 70-300mm brännvidd..


ne nu blir det att fortsätta se filmen och mysa med mina två underbara älsklingar...mina två grabbar <3


With love//Hellah


 


Av Helena - 10 januari 2012 22:28


...Det har vi haft idag...


BVC sköterskan kom hem till oss för ett hembesök och träffa lillkillen för första gången.

där vi pratade lite om oss och om lite andra saker sen så blev det även vägning. Och lillkillen hade gått upp från 3275g till 3840g på två veckor och det var utmärkt.

Vi fick lite broshyrer och även en bok som man skriver in lite saker själv.


Fick höra så mkt positivt om lillkillen utav BVC,han va näpen,så fin och så söt,mkt vaken och med och dessutom tyckte hon att han va superstark i nacken! Där kan vi inte annat än hålla med:-) självklart är våran lillkille supersöt och underbar...Han är ju våran,alla tycker ju att ens egna är supergulliga,fina de vackraste som finns m.m


Fick även höra en massa tok som endel gjort med sina barn som ja börjar funderar på vad i helvete folk tänker med? Ge sin 3 månader gamla baby KIWI!...För att någon sagt att man kan göra det på Familjeliv. Detta familjeliv och dess forum är ju hemska. Man ska absolut inte tro på allt som skrivs där. Man ska gå på egen instinkt m.m En sak till som jag är ju med i trådar där de är för de som fått i Dec och januari, ja fattar inte hysterin med att de ska få för tidigt och att de inte ska gå över m.m det är väl barnet i magen som bestämmer när den vill komma ut? varför i allvärlden påskynda det!?

Kan berätta dom gör allt. Och detta är nu inte i Dec tråden utan Januaritråden som inte  ens är klar att få finns nåra som ska ha i slutet på Januari som skriver att de försöker göra hinnsvepningar på sig själv,de försöker reta livmodertappen m.m...Men varför!? Låt bebis komma när den är redo i stället för att stressa ut den. jag har alltid gått in i de här med graviditeter att man kan gå över. jag har alltid räknat med att + 14 dagar extra på det datum som e satt. För att man inte ska bli blind på ett och samma datum.

Nog för att ja aldrig gått över,men jag tror inte mitt psyke skulle bli knäpp för att gå över 14 dagar heller. Eftersom ja går in med den saken. Fick ju på dagen med min första,dagen före bfdagen med min andra och 6 dagar före bf med min tredje....Men om ja skulle få en till vad är de som säger att ja får förtidigt då? jag kan lika gärna gå över 3 veckor och dessutom ha en skitlång förlossning!?....


När BVC varit här så gav vi lillen mat och han slockna direkt,snacka om att bli trött utav att dom kommer hit och hälsar på.

Sen tog vi och la han i bilstolen åkte iväg till barnenshus och kolla runt lite=) efter det så åkte vi till Lenitha och Lex för att hämta hem vaggan som älsklingen har gjort.

 

Som vi skulle ha hämtat hem redan när lillen var född men de har ju varit så mkt senaste tiden så vi har inte hunnit göra det.

Efter vi hämtat den åkte vi vidare till butiken liten och sa hej:) Visade upp nya tillskottet i familjen för Agneta och sen efter vi stått där och pratat i dryga 1½ timme så åkte vi hem. Gav lillen mat och lagade mat till oss oxå:) det blev idag min ugnstekta lax och potatis. Sen gjorde vi oss klar för att åka ner till Mamma och pappa för att se på Hockeyn. Där TIMRÅ vann för engångs skull!:) Och mamma å pappa fick mysa med sitt barnbarn lite granna!=)


Så nu sitter vi hemma och se på tv snart ska man gå och slagga för det gör vår älskade son redan:)

Undra vad vi ska hitta på imorgon då!?  Typ sova ut och ta de lugnt!? kanske ta en promenad om vädret är bra för en promenad!?



imorgon ska jag ta och ringa till familjerätten ang faderskaps tjosan som Stefan ska skriva på:) Med gemensam vårdnad m.m


Sen på torsdag så ska vi till Stan och träffa Jalle och Anna=) Ska bli trevligt att umgås med dom lite. Sen så efter det så ska Stefan iväg till ladan och hålla på med tiffot. Som de ska ha på lördagen på hockeyn.


På fredag kommer Veronika hit och äter middag med oss och vi får våra bilder:-) vi alla är spända på att se hur bilderna blev. Längtar verkligen efter att få se dom.


 


         


Lite fina bilder på vår älskade SON!..Gud vad ja älskar detta lilla pyre..Lika mkt som ja älskar hans storasystrar..att man kan älska sina barn så mkt går ju inte att beskriva helt otroligt att man kan älska dom lika mkt..men de går faktiskt!=)...


ne nu blir det att dricka upp colan sen blir de nog sängen för mig om man ska orka med att vakna?.....


With Love//Hellah



Av Helena - 9 januari 2012 23:23


och det är en ny vecka...


I helgen så var det Dop,och överlämning utav mina älskade prinsessor till deras pappa.


kan börja med dopet,Det var fint och lilla Lex fick sitt Namn så nu e han döpt i guds hus och namnet är Lex,Loke. Älsklingen och svägerskan blev faddrar till lillen.

Sedan blev det fika i J-hannes gården och efter det så busade alla ungar med varandra:-) när det var färdig busat så åkte vi hem över,el vi åkte först till mommen och moffen där lillen fick mat och vi hämtade hem barnens väska. Eftersom de sov där Fredag-Lördag. Älsklingen passade på att skjutsa hem sonen sin till hans mamma och Vickan till örnen.


Efter vi varit hos mamma och pappa tog vi och myste och åkte till M-donalds med flickorna.Åt middag där och sen åkte vi hem och såg på smurfarna tillsammans i soffan medans lillebror låg och sov.

sen blev det sängen.

och en hemsk natt med lillebror som inte alls ville sova på natten.

Var vaken flera timmar,men som tur var så var det älsklingen som körde dagen efter upp till Hörnefors där vi lämnade av mina flickor och deras pappa hämtade upp dom. Kan säga det är mkt tyst och tomt här hemma, jag tycker det inte ett dugg skönt utan det svider i hjärtat så fort ja går förbi deras rum el ser något som är deras,skulle helst av allt bara vilja lägga mig under täcket och inte komma fram förns dom kommer tillbaka igen. Mamma hjärtat värker utan sina prinsessor. Men detta är en prövning i livet och den måste jag gå igenom hur mkt ja vill el inte vill.


Igår efter vi åkte och lämnat tjejerna åkte vi vidare till Birsta,där vi shoppade lite kläder till lilleman.

Vi fick 500kr till lillen utav älsklingens mormor och morfar så vi passade på att shoppa lite.

det blev en Ny tunn overall,4 par byxor två mjukisbyxor och två par jeans, sen så köpte vi även tjocksockar och en body till lillkorven.

Han fick så mkt fint för 500:- helt otroligt att man får så mkt.

sen efter vi varit på Birsta åkte vi vidare till Sibylla och åt middag,kände inte för att laga någon mat då vi suttit i bil i närmare 6 timmar.  Och halt och jävligt var det dessutom såg tre avåkningar på väg hem från Hörnefors så vi var mkt glada att vi åkte 9 på morgonkulan.


sen efter sibylla åkte vi hem till mamma och pappa för att få lämna barnens bilstolar hemma hos dom.

fika lite gav lillen mat och sen åkte vi hem och när vi kom hem fick vi främande utav Vickan och Lillan:)

Dom ville snusa lite Elliot:) och inte säger vi nej till det.

Sen så efter det så gav vi lillen mat och la oss i sängen skulle se tv men jag slocknade som en ja vet inte vad.

Lillen gjorde en super natt. Somna 10 åt 2 somna pang bom och vakna 6 igen och somna pang bom och somna om till halv 10. så sova fick vi göra kan ja lova i natt.


Idag så har vi myst runt lite. Varit till älsklingens Mormor och morfar visat upp va vi handlade och dessutom så fick dom ju se lillen. Efte det drog vi till babyproffsen för att köpa en liggdel till badbaljan så att vi kunde bada lillen utan att han tyckte de kändes konstigt.

Efter det så åkte vi till Toys r us för att kolla in deras 70% men hittade inget. Har ju en som fyller 5 år snart.

Efter det blev det Coop och sen blev det lidl innan vi kom hem.

När vi kom hem så dök Thess förbi en sväng:) alltid lika trevligt när hon kommer hit och hälsar på!

Kul att vi bor så nära nu.

Sen fick vi även besök av Vickan som kom med bilderna från dopet och la in de på våran dator:) det tackar vi för.


Sen nu ikväll har vi badat lillen,och myst framför tvn. Just nu är det Metallica på tvn.

Lillen sover i sin säng. Så vi hoppas han sover ett tag till.


Sen då..Stefan borstade lillkissen idag. Det är ju som om man skulle kunna bygga en liten kattunge av allt hår vi fick bort från henne och hon tappar fortfarande hur mkt hår som helst. Mammas lillkisse.

    Och mer blev det. Och mer finns det att ta utav men vi tyckte att vi kunde låta henne vila lite. Blir nog en omgång med borsten imorgon med=)


Tänkte lägga in en av bilderna som vi fått utav Veronika,ett litet smakprov på förra veckans fotning utav lilleman, han blev så otroligt fin. Men inte så konstigt med en sådan vacker pojk. Vaf har ja gjort för att få en sådan fin liten kille?

 

jag smälter varje gång jag ser denna fina bild.

Kan lova att de blir mkt framkallning utav bilder på denna lillkille och syskorna när bilderna kommer och helst en förstoring så vi kan ha i vardagsrummet=)


Här kommer lite bilder från dagens bad <3

   

Lillkillen myste otroligt mkt mer i denna liggdel än när pappa höll i han första gången i badkaret.


 

Såhär fin var han på sin kusins Lex dop. Väldigt praktisk när det var som en "pyjamas" den var mkt mkt bra eftersom de inte blir så obekvämt att ha och eftersom jag har en liten som är varmblodad så var den perfa.


Imorgon kommer BVC sköterskan hit och ska väga lillebror får se hur mkt han har gått upp då. som han äter har han nog gått upp väldigt bra:P...

Det är så roligt och se på kort,man märker att han växer för var dag som går. <3 Lillprinsen mammas <3


ne nu blir det att göra sig klar för sängen så man kommer upp imorgon innan BVC tanten kommer hit. (KL 11).


Have nice night and sleep well...<3


With Love//Hellah

Av Helena - 5 januari 2012 20:31


..Ja ni det är det vi har hållit på med i denna lägenhet idag sen efter 12...


En gammal klasskompis kom förbi idag och knäppte kort på barnen,Lilleman och även oss vuxna.

Som ni vet så gillar ju inte ja va med på kort,men hon sa att om jag inte var med på bild så fick ja inte heller bilderna hon knäppt...visst är det taskigt? *smile*..


Tack Veronika för att du ville komma hit idag och ta en massa bilder och att du hade tålamod med barnen *skrattar*...


 

ett litet smakprov på vad som fotades här hemma=).. men detta är fotat med min iphone och zoomade lite =) men de bilder som Veronika har tagit var super fina!..

Tog bild på veronika oxå så hon finns med bland bilderna på lillkillen <3


  Sötisarna myser undertiden fikat är:-)..Elliot passade på att ta en powernap medans vi andra fikade och hade en paus i vårat fotande!:-)


Så hon har även tagit våran tidningsbild=) så vi får se hur allt blir jag tror allt blir superfint. Hon tog ju även bilder på Evelina och Ebba när dom var små:)


Idag blev även min lilla prins 2 veckor gammal,tiden går verkligen fort.

Jag förstår inte vart tiden tar vägen?....Snart börjar ju älsklingen att jobba igen..Kan säga att då lär vi mysa ordentligt här hemma jag och lillkillen <3

Kan säga att den finaste lilla minikille har vi här hemma<3.


 

 kan man gö nå mer än å älska denna lilla kille?<3


nu blir det att kolla tv och halvsova tror jag!


With Love//Hellah

Av Helena - 4 januari 2012 22:25

...väldigt fort... och Nytt år har vi fått..


I natt kl 4 är det exakt två veckor sedan vår älskade lilla kille satte igång förlossningen med vattenavgång:)

och han var fort ute efter det=)..


Dagarna går väldigt fort med en bebis,kan säga att han är vaken som bara den mellan sina måltider.

Flickorna åker till sin pappa på söndag.

kan säga att de märks på bägge att de kommer bli jobbit med "avsked"..Dom vill så gärna va nära och upp i en hela tiden,retar gallfeber på både mig och Stefan. Och vill självklar vara med sin lillebror så mkt som bara kan.


       

Dom är väldigt stolta över sin älskade lillebror.


Ja detta år börjar man med att vara föräldraledig,det betyder alltså att man e hemma hela dagarna.

de kommer gå åt till att gå ner en massa i vikt. Ska gå ner de ja gått upp nu + en heldel mer..=)

Så de blir promenader när älsklingen börjat jobba både på morgonen och eftermiddagen. Så då lär lillen även få lite rutin i sitt ätande och sovande "hoppas" jag....


Amningen går väl lite si och sådär. Då lillen suger sönder bröstvårtorna och dessutom har torsk.

Så jag tar de lite lugnt och använder flaska och amning. så de får vila.

Eftersom ja inte ammade Ebba alls, och Evelina ammade jag ett tag. så vill ja just inte med denna älskade lillkille ge upp jag vill känna att jag iaf har försökt och gett detta en chans. Nog för att ja har gjort det med mina andra barn oxå. Men ja  ska kämpa lite extra med Lillen nu känner jag. Till veckan får ja lugn och ro och då kan vi sitta själva och hålla på bäst vi vill


Ne Nu ska ja ta och väcka lillen för att ge han lite mat.

Sen blir det sängen.


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards