ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 6 juli 2013

Av Helena - 6 juli 2013 06:31


Har nu gått utav graviditeten:-) idag är det endast 140 dagar kvar tills lilla Enya vill titta ut<3 Gud vad jag längtar efter de där sekunderna efter förlossningen när den där kletiga varelsen kommer upp på ens bröst å man får börja njuta av den lilla varelsen dessutom<3 det är så förbaskat magiskt!

Jag kan inte förstå att vi e gravida igen:-) å att allt även denna gång såg superbra ut, å att det dessutom är en liten tjej. ;-)

Sitter nu uppe med min älskade Elliot:-) han vaknade lite tidigt idag:-D men jag bestämde mig att inte somna om efter att Eddie var vaken så jag kunde få detta Morgonmys med Elliot å älsklingen får sin efterlängtade sovmorgon hoppas jag;-)

Hoppas Eddie sover ett tag nu så att han e pigg idag:-) vilken otur vi haft denna semester först får tjejerna löss och nu i onsdags hade de en kräkdag båda två:-/ å hur folk undrar hur jag kan veta att lössen är från Norsjö är ett mkt enkelt svar..
1.en av Ebbas kompisar hade tydligen löss,
2. de var fullt stora å Ebba hade drygt 600ägg i huvudet.
3. Det tar tre veckor tills de e fullvuxna å kan lägga ägg. Å de lägger endast 10 ägg per lus. Så ni kan ju räkna ut detta helt själv!

I måndags var vi på Norra med vår vän Elin:-) mysigt som bara den hade vi. Lägger in lite kort från den dagen längre ner:-)

Igår hamna de hos mormor å
Morfar för övernattning:-) å dit ska de ikväll igen:-) de vill passa på att vara med mormor å morfar å de förstår jag!

Idag blir det en sväng på stan med mina prinsessor och tivolit. Å nikolodion dagen.
Efter det ska vi skjutsa tjejerna till Mormor å morfar igen. Igår blev det en tidig kväll å de lovar jag att det blir ikväll med!;-)

Undra vad vi ska hitta på ikväll för middag?
Surströmming?Grillat? Vi får se, jag skulle lätt vilja ha Subway ;-D

Idag verkar det bli underbart väder<3..

Ne nu blir det att fortsätta mysa med gotrollet<3

With Love//Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards