ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 11 juli 2013

Av Helena - 11 juli 2013 22:42

kursiv text
I soffan och myser...
Har en liten tjej i min mage som gör en massa kullerbyttor<3 det är så sjukt mysigt! Jag njuter av varje spark jag känner!
Inte många veckor kvar tills vi får träffa våran lilla prinsessa<3

Idag har en speciell person för mig fått sin lilla flicka, är aå sjukt glad för deras skull, en liten liten tjej på ynka 3160g.. Lilldockan Gud vad jag längtar tills jag få träffa dig, din stolta storasyster å dina föräldrar!

Gud de e mindre än halva tiden kvar för oss. Tyckte nyss vi stod där å va nervösa för testet skulle visa neg.
De blev positivt å samtidigt som vi blev sjukt glada blev vi rädd skulle de lyckas ännu en gång med en fullt frisk liten bebis som växer i min mage. Jag har varit grymt nervös att något skulle va fel då jag läste om missfall,ma m.m
Jag hade sådana drömmar å problem innan vi fick komma på ultraljud.
Magen pajade *10 å jag verkligen mådde skit..
På ultraljudet så träffade vi världens underbaraste BM
Vi hade henne med Eddie oxå, hon satt ultraljudsmanicken på magen å hon pratade på å jag sa att de ända jag ville se va att hjärtat slog. Å de gjorde det sen sa jag att om hon ser vad de e för kön så får hon gärna säga det oxå.. Först kollade hon runt lite å fråga vad de va för kön på barnen hemma. Jag sa att de e tre killar å två tjejer.. Ja då vill väl tjejerna att de blir en till flicka då?
Ne sa jag de bry sig nog inte om det dom vill nog bara ha en bebis. För mig spelar de igen roll men de skulle va ekonomiskt med en till kille säger Stefan.
Då säger hon det blir en liten tjej! Ja kollade på Stefan å jag ser hur glad han blir. Å sen fortsätter BM ursäkta sig att tyvärr kan man inte. Alltid vara ekonomisk.. Haha.. Jag sa att där ser du älskling du kan göra flickor du med va vad det jag sa? Han sitter tyst å kollar in skärmen å bara ler!

Jag å Stefan e så lyckliga att barnet är friskt.. Då jag varit så orolig.. Sen att de va en flicka e ju inte tokigt heller :-) 3 flickor å 3 pojkar här hemma :-)

Gud snart e de November å jag ligger där med min mini på mitt bröst Gud va ja längtar! Ja längtar efter att få shoppa tjejprylar så jag dör!

Ne nu ska ja vika in årorna å sova.. Huvudet är inte på min sida alls..

With Love//Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards