ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 29 juli 2013

Av Helena - 29 juli 2013 08:00

Gick vi in i igår...
Tiden går hyffsat fort nu:-/ helgerna är värst:-( dom finns ju nästan inte känns det som:-)

I lördags var vi på birsta city och handlade kläder till oss alla! Välbehövligt om ja få säga min mening:-)

Blev till Enya oxå:-) nöjd e jag som tusan e jag över helgens shopping:-)
Elliot fick även sig en cykel. Den kostade 299:- på XXL sport:-)
Sen handlade vi en madrass till Elliots nya säng:-) sen fick han kläder och ett par nya pjuks :-)

Igår så sålde jag vaggan å sen åkte vi till birsta igen:-) så nu har jag fått svart på vitt att min idé om vagnen funkar:-) så nu e det bara att beställa en vagn å en "sittståbräda":-)
Sen handlade vi lite mer på rean till grabbarna å till Enya.

När vi kom hem från birsta igår så dök Bäste Elin å hennes vän Rebecca upp:-) å med sig hade hon kläder till lilla Enya, jättefina är de! Jeans å en fin body! Hon kommer bli så fin så<3

Sen i lördags så beställde vi ett nytt babyskydd. För 1295:- å på babyproffsen så kostar de 1795;-så jag känner mig nöjd med de köp vi gjort..


Ikväll så ska vi gå ut å äta:-) ska bli kul att prova på den nya restaurangen Namo här i Timrå, att själv få uppleva om de e bra el dåligt. De e så många olika bud. Men jag tror inte jag blir besviken:-)

Idag blir det att hålla sig inne, det regnar som bara den å sen är inte barnen så nöjda. Så vi myser inne idag tills pappan i huset slutat att jobba:-) så vi jan åka och äta.

Har två trötta killar redan men jag hoppas de håller sig vaken en stund till<3 :-) deras mamma e oxå trött.. Men det är bättre att vänta tills 8:30-09.00 innan de ska sova iaf.

Ne nu ska jag ta hand om busungarna:-)

With Love//Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards