ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 24 juli 2013

Av Helena - 24 juli 2013 07:25

Det är exakt vad jag är idag vill jag lova....

Andra natten utan sömn, denna natt var det Elliot som höll mig vaken! Vi tror att han antingen hade ont i magen eller tandsprickning.

Halv 4 somnade han och jag även om han slumrade lite nu å då men vaknade upp igen.

Å tro ni inte att småglinen vaknade tidigt iaf. Tänk om de ändå kunde få sova iaf en timme extra? Det skulle ju inte skada varken för dom eller mig. Bäst skulle det ju vara för dom då dom e små å behöver sömnen för att orka med.

Igår fick jag ett sms ifrån barnens pappa. De skulle göra sista behandlingen å tydligen så hade de löss kvar. De hittade en i ebbas å en i Evelinas hår. Tydligen var de små genomskinliga saker. Om de hade kvar då de åkt här ifrån så skulle de ha varit betydligt fler löss å större än vad dessa var. Men men, lättast är det ju att säga att de hade kvar när de åkte härifrån trots att vi luskammade de dagen innan de åkte å då hade de varken ägg eller löss i huvudet. Å skulle de haft de skulle de inte bara ha en i skallen utan flera st.

Idag e det onsdag redan, å jag vet inte vad vi ska äta för middag:-/ det är inte lätt med maten vissa veckor då vi inte kan ära vad som helst då vi har en kille som inte äter så många maträtter tyvärr:-/

Imorgon blir det handling för hela slanten å sen blir det att lägga sig tidigt. Kommer va sjukt slut på fredag känner jag.
Till helgen blir de birsta som för alla andra idioter:-D då ska vi shoppa kläder till barnen å oss å även ett par nya skor till Elliot,mig å Stefan. Efter det då? Jag hoppas vi kan äta ute på den nya restaurangen som öppnat i Timrå i helgen:-) å att jag även får en efterlängtad Subwaymacka:-)

Ne nu blir det att ta reda på en liten skitunge Eddie som sitter å dygnet för fullt! Mammas skitgris:-D

With Love//Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards