ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under juli 2013

Av Helena - 23 juli 2013 06:57

Hade vi igår hos mor å far...

Det började med att vi tog en vila innan vi gick.

Sen gjorde vi oss klara å efter det tog vi oss en rejäl promenad på industriområdet.
Innan det bar iväg till Mormor å morfar där de blev mkt bus.

Inatt har jag haft en jobbig natt med förvärkar:-/ känns ju skit att man inte ska kunna ta långa promenader längre:-/ för att ligga hela natten med "sammandragningar" e fan Inge skoj.

Idag verkar det bli bra väder igen. Men kommer nog hålla mig inne med grabbarna tyvärr. Kanske blir det lekparken men tror inte jag ska ge mig på en promenad idag. Kommer va grymt slut ikväll ändå som det är:-/

Här hemma har man ju nu en krypande bebis som verkligen e överallt:-D Elliot tycker nog hans lillebror e lite jobbig ibland. För förr ku de Elliot få sitta ifred i sin tvfotölj utan att Eddie var i vägen:-D inte nu. Men dom har även grymt roligt ihop de små busarna:-)

Lägger in lite bilder ifrån igår.

With Love//Hellahh

Av Helena - 22 juli 2013 07:25

Älsklingens semester slut:-/

Men han får ju börja sitt nya jobb;-) å det är väl de enda positiva nu när han har semestern slut.

I natt så hade jag världens underbaraste dröm, jag drömde att jag fick åka på förlossningen 4 månader förtidigt å det slutade med en smärtfri tvilling förlossning:-) å det blev en kille å en tjej.
Som vägde båda 4,8 kg å var 50cm.
Barnmorskan drog i navelsträngen å vips så var de ute:-D

Dom var så fina, en hade mkt svart hår å bruna ögon, killen hade mkt blont hår å blå ögon. Helt underbart! Gud vad jag längtar nu efter Enya! Gick in i vecka 23 igår;-)

Trött å slut e man med denna sessa i magen men de e värt det tills hon kommer ut:-)

Sitter å funderar på lite saker, börjar känna att vissa personer är rejäla Energitjuvar.
Är så less på dessa "översittare" inte nog med det, värst av allt e väl när den gått från ett liv med bara socbidrag som liten å nu när pengar finns tro sig va bättre än någon annan. Som häromdagen..
När jag läste en konv. Mellan denna pers å en till.

Pers 1 som har pengar frågade pers 2: -ska vi gå å äta på - - - - ( en restaurang.

Pers 2 svarar: - nej tyvärr har inte råd nu förns barnbidraget kommer!

Pers1: - förstår inte hur man kan skaffa barn om man inte har pengar hela månaden utan måste känna sig fattig tre dagar innan barnbidraget.

Å då vet jag att pers 1 hade samma problem när den bodde hemma att de inte jämt hade pengar.
Varför sparka på någon som ligger?
Tyckte så synd om denna person.
Blir så ledsen när jag läser sånt där.
Alla har inte massvis med pengar kvar efter lön å inte nig med det. Barn växer å ska ha kläder. Denna som råkade ut för detta har en pojk på 3 månader å hon hade behövt köpa nya kläder åt honom då han vuxit ur de mesta.
Man blir inte fet utav mamma pengen.
Men men nog taget om detta. Men ser jag detta igen kommer jag sannerligen att fräsa ifrån då jag ogillar sättet personen hanterar andras sätt att leva. Även om det inte är mig denne går på så är de så jävla fult.
Jag e glad att slippa dessa bekymmer. Men när jag fick Ebba så levde vi hyffsat snålt. Då hade ja 7 tusen mindre än idag.


Ne nu blir det att ta reda på Eddies bajskalas.

Ha en fortsatt trevlig dag!!;-)

With Love//Hellahh

Av Helena - 20 juli 2013 06:52


Är det idag...

Fy vad trött jag är, vi var ju på bio igår å såg World War Z, den var sjukt bra.
Kan rekommendera den för alla;-)

Men jag som person skulle inte ha sett den på kvällen då jag har lätt att drömma om det jag ser på:-) så jag har haft ordentliga mardrömmar inatt tyvärr:-(
Men filmen var sjukt bra och dessutom bra gjort. Från man satt sig å den började så var det hålligång fram tills filmen va slut.
Pulsen låg på Max hela filmen;-) utav mig så får filmen 5 stjärnor utav 5!

Tack snälla Elin för att du ville sitta barnvakt till våra kidz medan vi var på bion:-) det betyder så sjukt mkt för oss.. Att få någon timme som vi får för oss själva att hitta på något. Det är tre år sedan sen vi var på Bio sist.

Idag blir det att ta det lugnt:-) jo just ja vi ska på Dollar å handla lite smått. Diskmedel och handtvål.

Sen får vi se vad vi hittar på? Kan säga att idag e jag helt slut. Med mardrömmar å dessutom kliva upp 20 i 5 är väl inte den bästa tiden att vakna när man kom i säng kvart över 12..
Det är sjukt hur trött man kan va när man är gravid. Hade samma problem då jag väntade flickorna:-/
Så nu när gubben börjar jobba igen så kommer jag att lägga mig kl 20 varje kväll. För att jag kommer behöva den sömn för att orka dagarna.

Sitter å kollar på Tweenis med Elliot. Detta tro jag han skulle kunna se dygnet runt. Sitter blixt stilla å rör inte en min.
Eddie sover fortfarande! Tänk om Elliot med kunde ha gjort det.:-/

With Love//Hellahh

Av Helena - 19 juli 2013 06:45

... Är det idag, och solen skiner...

Idag blir det att handla, sen blir det att fixa lite här hemma för att ikväll kommer Elin hit å passar Elliot och Eddie :-) medan jag å Stefan ska få gå på bio ihop! Känns som vi behöver tiden nu ihop!

Var ju menat att vi skulle dra iväg å bo på hotell i storstan i helgen men när en utav våra barnvakter banga så blev det bio iaf då vår älskade vän Elin är snäll å ställer upp;-)
Hade ju som tänkt överraska älsklingen. Men gick ju bet då det blev såhär.
Men men:-) livet går vidare, kanske en vacker dag jag med kan få till barnvakt så jag kan överraska älsklingen med hotell å mys;-)

Gud tänk att min lilla prins nu är 8 månder, tiden går så sjukt fort:-)
Och snart är han ett år.. Å då kommer lillasyster till världen:-)

Elliot är så go, han ska pussa å krama sin lillebror å han leker för fullt med honom. Han e mysig med oss alla andra med, å Gud vad grabben fått en massa tänder, de bara sprutar tänder i mun på han å lillebror:-)

Sitter å kollar på bikupan med grabbarna, älsklingen ligger å sover å idag blir de som sagt handling :-)

Igår var vi barnvakt åt barnens kusin Sion:-) hur mysigt som helst:-)

Gud vilket sug jag har på olika maträtter nu då som Lax,surströmming,kycklingwok,nudlar ja allt känns de som utom de där äckliga köttbullarna,å köttfärs har jag sjukt svårt för just nu. Så typ Tacos går fet bort.
Men däremot så älskar jag nu grillat som jag avskydde med Elliot å Eddie:-)

Subway är något jag längtar enormt efter!!! Suget blir bara mer å mer!;-) får se om de blir att äta något sånt i helgen;-)

Ne nu får jag ta och ansluta då jag har en skitunge som måstebytas på;-)

With Love//Hellahh

Av Helena - 17 juli 2013 22:52

... Är jag på väg å ska göra.

Idag så har jag haft en mysdag
Sen så lämnade vi älskade E till hans mamma å sen åkte vi å handla till middagen;-) å på maxi träffade jag min farbror å hans fru:-) han sa att han hade ett kort på han och min pappa som små(handmålat) som ja skulle kolla in. För han tyckte de va lik mina grabbar. Å helt fel där hade han ju inte nog kan man se både lite Eddie å Elliot i de där kortet:-)

Sen åkte vi hem å grilla, åt middagen å sen ut till grannarna å umgås:-) ja älskar verkligen att bo här med dessa underbara grannar vi har!

Å här hemma har vi börjat spekulera efter trillingvagn:-) vi funderar på att konstruera en egen. :-)
Sen inte nog med det så längtar jag tills vi ska köpa hem lite små prylar som en babysitter å ett nytt babyskydd.
Om två veckor är jag i samma vecka som när jag fick reda på Eddie. ;-) tiden går fort.

I söndags åkte flickorna, nu e det sjukt tyst å jobbigt! Jag saknar de så förbannat. Elliot saknar de med då han fortfarande går å ropar Tjejer! Gopruppen mammas<3

Eddie han kryper för fullt nu, mammas lillkille kan ingen stoppa tiden å 8 månader blev han idag.
Tänk det är 8 månader sedan jag klämde ut den lilla plutt på 3,7 som idag väger 13kg..det e ju sjukt va tiden går å ca de växer!

Snart är lilla Enya här snart bara 3
Månader kvar å jag längtar så sjukt mkt!
På lördag ska vi åka å träffa en kompis bebis som e nyfödd:-) längtar så sjukt mkt efter bebis mys!
Min kusin ska ju oxå ha samma dag som mig:-) det bi vi kanske har kusinträff på bb:-) häftigt!

Ne nu ska ja sova!
En dag i morgon med!

With Love//Hellahh

Av Helena - 11 juli 2013 22:42

kursiv text
I soffan och myser...
Har en liten tjej i min mage som gör en massa kullerbyttor<3 det är så sjukt mysigt! Jag njuter av varje spark jag känner!
Inte många veckor kvar tills vi får träffa våran lilla prinsessa<3

Idag har en speciell person för mig fått sin lilla flicka, är aå sjukt glad för deras skull, en liten liten tjej på ynka 3160g.. Lilldockan Gud vad jag längtar tills jag få träffa dig, din stolta storasyster å dina föräldrar!

Gud de e mindre än halva tiden kvar för oss. Tyckte nyss vi stod där å va nervösa för testet skulle visa neg.
De blev positivt å samtidigt som vi blev sjukt glada blev vi rädd skulle de lyckas ännu en gång med en fullt frisk liten bebis som växer i min mage. Jag har varit grymt nervös att något skulle va fel då jag läste om missfall,ma m.m
Jag hade sådana drömmar å problem innan vi fick komma på ultraljud.
Magen pajade *10 å jag verkligen mådde skit..
På ultraljudet så träffade vi världens underbaraste BM
Vi hade henne med Eddie oxå, hon satt ultraljudsmanicken på magen å hon pratade på å jag sa att de ända jag ville se va att hjärtat slog. Å de gjorde det sen sa jag att om hon ser vad de e för kön så får hon gärna säga det oxå.. Först kollade hon runt lite å fråga vad de va för kön på barnen hemma. Jag sa att de e tre killar å två tjejer.. Ja då vill väl tjejerna att de blir en till flicka då?
Ne sa jag de bry sig nog inte om det dom vill nog bara ha en bebis. För mig spelar de igen roll men de skulle va ekonomiskt med en till kille säger Stefan.
Då säger hon det blir en liten tjej! Ja kollade på Stefan å jag ser hur glad han blir. Å sen fortsätter BM ursäkta sig att tyvärr kan man inte. Alltid vara ekonomisk.. Haha.. Jag sa att där ser du älskling du kan göra flickor du med va vad det jag sa? Han sitter tyst å kollar in skärmen å bara ler!

Jag å Stefan e så lyckliga att barnet är friskt.. Då jag varit så orolig.. Sen att de va en flicka e ju inte tokigt heller :-) 3 flickor å 3 pojkar här hemma :-)

Gud snart e de November å jag ligger där med min mini på mitt bröst Gud va ja längtar! Ja längtar efter att få shoppa tjejprylar så jag dör!

Ne nu ska ja vika in årorna å sova.. Huvudet är inte på min sida alls..

With Love//Hellahh

Av Helena - 9 juli 2013 23:23


Blev det idag...

Eftersom jag haft ont i magen sen några veckor tillbaka å dessutom så har jag haft problem med huvudvärk sedan några dagar tillbax så åkte jag på ett extra besök hos BM med urin å blodtrycks koll. Blodtrycket låg på 137/70 och urinen var UA och blodvärdet låg på 138 så det var oxå bra:-) skönt att veta då toppen på min huvudvärk igår inte va bra då jag först sov till 12;00 innan jag ens fick upp ögonen då jag hade så ont, sedan vid 16-17 tiden så hade jag så ont att jag grät. :-/
Stefan blev så orolig att han ville att jag skulle ringa 1177, men jag vägrade.
Så jag åkte till min BM idag i stället å de var Inge fel. Hon trodde de var värmen som orsakade min huvudvärk.

Nästa gång jag ska till BM är den 13/8 kl 13:-) längtar som fan dit!

Ne nu ska här sovas e så trött!

With Love//Hellahh

Av Helena - 6 juli 2013 06:31


Har nu gått utav graviditeten:-) idag är det endast 140 dagar kvar tills lilla Enya vill titta ut<3 Gud vad jag längtar efter de där sekunderna efter förlossningen när den där kletiga varelsen kommer upp på ens bröst å man får börja njuta av den lilla varelsen dessutom<3 det är så förbaskat magiskt!

Jag kan inte förstå att vi e gravida igen:-) å att allt även denna gång såg superbra ut, å att det dessutom är en liten tjej. ;-)

Sitter nu uppe med min älskade Elliot:-) han vaknade lite tidigt idag:-D men jag bestämde mig att inte somna om efter att Eddie var vaken så jag kunde få detta Morgonmys med Elliot å älsklingen får sin efterlängtade sovmorgon hoppas jag;-)

Hoppas Eddie sover ett tag nu så att han e pigg idag:-) vilken otur vi haft denna semester först får tjejerna löss och nu i onsdags hade de en kräkdag båda två:-/ å hur folk undrar hur jag kan veta att lössen är från Norsjö är ett mkt enkelt svar..
1.en av Ebbas kompisar hade tydligen löss,
2. de var fullt stora å Ebba hade drygt 600ägg i huvudet.
3. Det tar tre veckor tills de e fullvuxna å kan lägga ägg. Å de lägger endast 10 ägg per lus. Så ni kan ju räkna ut detta helt själv!

I måndags var vi på Norra med vår vän Elin:-) mysigt som bara den hade vi. Lägger in lite kort från den dagen längre ner:-)

Igår hamna de hos mormor å
Morfar för övernattning:-) å dit ska de ikväll igen:-) de vill passa på att vara med mormor å morfar å de förstår jag!

Idag blir det en sväng på stan med mina prinsessor och tivolit. Å nikolodion dagen.
Efter det ska vi skjutsa tjejerna till Mormor å morfar igen. Igår blev det en tidig kväll å de lovar jag att det blir ikväll med!;-)

Undra vad vi ska hitta på ikväll för middag?
Surströmming?Grillat? Vi får se, jag skulle lätt vilja ha Subway ;-D

Idag verkar det bli underbart väder<3..

Ne nu blir det att fortsätta mysa med gotrollet<3

With Love//Hellahh

Ovido - Quiz & Flashcards