ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under oktober 2010

Av Helena - 22 oktober 2010 09:26



....Just nu i älsklingens säng...


Kan säga att igår kväll mådde ja betydligt bättre..Men magen var ett dilemma.

Gick och la mig vid 5 och kollade på film hemma hos mamma och pappa, för ja täntke ja skulle sova,kunde inte somna utan klev upp vid 18 och skulle hoppa in i duschen, fick ett sms av älsklingen att han skulle dyka förbi och se hockey med oss:) Glad blev ja som en galning,sprang in i duschen och gjorde mig klar..


Jag är så glad över att jag har han,de va så mysigt att sitta och mysa i hans famn under hockeyn att ni anar inte ja mådde så fruktansvärt bra. De bara var så!:)..jag njöt inte lite av den tiden!:)..Sen åkte vi hem hit till älsklingen och gick och la oss.

Jag älskar att somna i hans trygga famn. Jag mår verkligen som en prinsessa när han e med.


Idag är det en ny dag och än så länge mår jag bra!=) har inga depptankar alls idag!:) och inte heller ont i magen på samma sätt!?=) så kanske man ska ge sig ut i kylan och gå till mamma och pappa!?=) Ja vi får se..känns ju riktigt burrigt ute med -7,5 grader ute och dessutom så finns de ingen snö ute!=) och ja e mega glad över det!...Jag gillar snö,men inte just nu.. Jag tycker de är alldeles för tidigt.. mitten på November,början på december får den gärna komma men inte redan!..


Men med min tur så lär den komma samma dag som ja flyttar in i Lägenheten!?=/...


Åh vad ja längtar efter älsklingen....Han och barnen är de bästa som hänt mig ska ni veta..Jag e så lycklig med honom att ni anar inte hur glad ja är att han finns hos mig....och är "min" :)


Om de inte hade varit så kallt idag så hade ja gett mig ut och farit till gravarna som ja inte varit till på länge. men de är svinit kallt ute så ja väntar tills de blir lite mildare!?..


ne nu ska ja fortsätta lyssna på lite musik,sen så ska ja göra mig klar och gå en liten promenad!:) till Mamma och pappa:) haha vad kan de va? 500 meter!?:P...


Älskar dig S,du är min prins!!! <3


With Love//Hellah


Av Helena - 21 oktober 2010 15:43




Saknaden efter dig J den försvinner aldrig.. Alla säger att tiden läker alla sår,och att man inte kan känna sorg efter någon efter vis länge! Men nu tvivlar ja på bägge delarna!..


Vart är du J när ja behöver prata med dig!?...vart är du när ja behöver den där axeln att gråta ut på!?...Jag saknar dig hjärtat så de bara skriker om det.. Jag har sagt de tidigare och håller vad ja sagt.. att jag ska inte önska tillbaka dig till något som du inte vill leva i. Men saknaden är så stor nu och just nu när ja lyssnar på musik som vi bägge lyssnade på så blir de inte direkt bättre=(..Du är och var min bästa vän!..Jag skriver ÄR efter som du finns i mitt minne och att om du hade levat idag så hade vi fortfarande varit bästa vänner.


Nackdelen är väl den att din bok tog slut och din dag var kommen. Du valde ditt slut och jag önskade att du hade valt det vid ett senare tillfälle. men helst av allt inte alls!


Min bok är en så länge 26 sidor och ja hoppas de blir många fler,och att jag dessutom får uppleva många sidor tillsammans med älsklingen.


Livet är som en bok,in delat i kapitel och du är själv huvudpersonen i din bok. Lämna inte över den till någon annan. Sidorna är hur många år du är och hur länge du lever. En vacker dag lyser solen på dig och du känner ja,idag ska ja avsluta min bok. Helt plötsligt är livet över och du har avslutat ett ex antal kapitel och sidor. Och ja hoppas du fortfarande är huvudpersonen i boken.


J, din bok blev ganska tunn, 23 sidor är inte så mkt,kapitel serien blev inte heller så många. Men du var och är älskad av många!..Vi saknar dig allihop..Du kommer föralltid finnas i våra hjärtan och vara med oss.


Jag måste nån dag åka och hälsa på dig. Och även många fler. Jag skäms för att ja inte varit där på länge.


De finns fler som ja skulle ha varit och hälsat på som inte ha blivit av,varför blir de inte av när man bor så nära men när ja bodde 40 mil ifrån så va ja där varje gång ja kom ner!..Ja måste skärpa mig.. Ja måste gå till minnes lunden där Hampus ligger oxå. <3


Jag vet att du ser ner på mig igenom molnen och skrattar och säger men lilla Hellah,du minns vad jag sa!..Inga tårar,minns bara dom roliga sakerna med mig. (och det gör jag J.. Men ja vill även ha tillbaka dig till jordelivet)...






Du finns i mitt hjärta J!!!!! R.I.P 6/7-09


With Love//Hellah

Av Helena - 21 oktober 2010 14:50


...Just nu och lyssnar på musik...


Tårarna tränger igenom hela tiden....


var i väg förut och åt lunch med älsklingen,och jag är så glad över att ja har honom. När ja va med honom så njöt jag av tiden. Just nu så får ja bara de där trycket för bröstet och de gör så ont att ni anar inte.. Jag saknar barnen hur mkt som helst och att ha den här saknaden efter dom går inte att förklara alls.


allt är så tyst och ingen Ebba el Evelina som sitter i ens knä och man får världens kram el puss...ÅH...


Jag är glad iaf att jag har älsklingen,att jag kan krypa upp i hans famn och bara vara,även om han själv har en del att tänka på nu :'(


Ne undra om ja ska sätta mig i bilen igen och ut och köra!? så slipper jag sitta här och må dåligt...Bättre att sitta i bilen och tappa allt där...Här blir de bara musik och man låter ju inte direkt bli att kolla in bilder på barnen=( och då blir ju saknaden och längtan MER än innan.



Äh de blir nog ingen bil,de blir nog att lägga sig i soffan,magen värker för mkt för att ja ens ska orka mig till bilen just nu!..Tackar gudarna att de finns tabletter...


With Love//Hellah

 


   


Mina älskade prinsessor,jag älskar er över hela mitt hjärta!..

Av Helena - 21 oktober 2010 09:48



.....vad jag ska skriva om idag....


de finns saker,men som ja känner inte passar in att skriva här.


Funderar rent av att ta bilen och ut och åka,ja behöver nog det för att rensa hjärnan lite..just nu är de mkt som spökar i mitt huvud......jag vet int vad ja ska skriva riktigt..jag har som sagt mkt som går in och ut i huvudet..


Ligger i älsklingens säng fortfarande..tårarna har kommit ifatt mig,jag vet inte riktigt vad ja ska göra för att få bort de onda....


Ligger och lyssnar på musik och försöker lugna mig innan jag ska ta och klä på mig och packa lite saker och åka hem till mamma och pappa... Och fortsätta rensa där tills att jag ska flytta. Får bara hoppas ja orkar det idag,känns inte som jag har den orken..Magen värker mer än vanligt och de känns verkligen som en jobbig dag idag...Dra täcket över huvudet dagen idag!? OJA!!..

Känns som ja skulle kunna kräkas vilken sekund som helst=/..JÄVLA MAGE!..Varför just nu!? varför kommer allt på samma gång!? varför varför varför!?.. Magvärk,mensvärk,ångest och oro kommer just nu...Och de största av allt är saknaden efter mina barn!..


Att ha sina barn 40 mil ifrån en 14 dagar i sträck är inte lätt...jag saknar dom hela tiden,men jag vill ju även att deras pappa ska få ha dom. jag var ju inte direkt ensam om att skaffa dom,även om jag ibland önskar det för att ha minst bråk och minst allt de där med missförstånd och dessutom så skulle barnen slippa åka fram och tillbaka.

Tårarna bara forsar fram när jag tänker på vilket liv mina barn har. Dom föddes och hamnade i detta. Hur rättvis är världen egentligen!?..Detta kommer inte hålla i längden utan de blir ju någon av mig och Daniel som kommer få ha flickorna på heltid sedan...Och ja säger såhär.. Jag nekar inte Daniel att ha dom på heltid,men vi är nog lika där om ja får "Sväva" lite iaf..Att vi vill barnens bästa och att vi älskar dom lika mkt!.


Jag mår så dåligt när barn kommer i kläm,de är de sista jag vill.. Jag får så ont i magen när ja ser något barn mår dåligt. Senast var när vi skulle lämna Evelina och Ebba.. Evelina vägrade först följa med sin pappa,hur skulle jag göra om hon inte hade gett med sig å följt med,mitt mamma hjärta skulle aldrig ha mage att tvinga henne till något.. Men som tur var så hade Morfar tänkt längre..Och köpt godis och hade två bananer som gjorde att hon följde med Daniel denna gång. Evelina är väldigt mammig,och vi försöker bearbeta henne tidigt så hon förstår att hon ska till pappa snart,och då får vi bara höra nej jag vill inte till pappa,jag vill va med dig Mamma. Visst är de härligt att höra att hon vill vara med mig,samtidigt som de gör ont att höra att hon inte vill åka till Norsjö och pappa. Jag hoppas verkligen att de bara är tillfälligt för de gör så ont att höra det.


Ne,nu måste ja ta och fixa de som fixas skall,så här kan ja int ligga..bara att torka tårarna och upp,packa och iväg....


Längtar efter min älskling så mkt..han e nu på jobbet och de är jobbigt att ligga här själv och må så här...livet med honom är underbart och ja hoppas de föralltid blir så,och att inget kan komma emellan han och mig..............<3


Livet är inte alltid en dans på rosor,det vet jag...men hur mkt ska man orka med!?????????.....


With Love//Hellah


Av Helena - 20 oktober 2010 16:26


...Är Det Bästa Som Hänt Mig...



ja ni över till annat...


Vem försöker han lura!? sig själv el någon annan!? vad håller han på med!? Jag börjar bli fundersam...Jag tycker denna person ska ransaka sig själv och kolla vad han håller på med. OM allt nu är så perfekt hemma med sin tjej,varför då göra som han gör med mej!?.och skriva osm han gör på sms,msn och facebook..jag undrar nu så det bara knakar i mitt huvud.Jag hoppas han nu har förstått att ja inte vill ha nått mer med honom att göra!...


Tur jag har älsklingen annars vet ja inte om ja skulle kanske ha föllit dit igen!? jag vet inte och ja vågar inte säga ja el nej till det faktiskt. Jag är  glad över att jag kan även prata med älsklingen om allt och att han förstår och hjälper mig. Och berättar även om han själv känner att de känns olustigt och sånt. Jag vill att han och jag ska ha sådan öppen relation att vi kan prata om allt utan att bli ovänner och sånt. Och hittils har allt som vi pratat om gått super att prata om utan att någon av oss har blivit sur el något..jag är lycklig över det.


Ni ska veta hru glad och lycklig jag är över livet jag lever nu här nere..Jag mår betydligt bättre här än där i skogen där jag bodde tidigare..jag känner mig mer harmonisk nu än när ja bodde där. vet fler som sett förändringar hos mig som bara e positiva sen ja flyttade ner..jag är en lugnare person. Det kan även ha hänt att de blivit så för att ja hittat min älskade prins även!?=) Som han själv tror att det är och ja säger det...ja börjar oxå tro att de är nått sånt!:) Och även att flytten ner hit gjort mig mer harmonisk.


Dagarna går och snart är dagen D här då jag ska flytta till lägenheten,det ska  verkligen bli spännande ska ja säga er att få flytta ner till lägenheten..Och få min nya säng,ja kan lova er att jag längtar redan efter att få sova i den!=)..

när vi flyttar in så kommer jag få mina barn på söndagen så då blir det att kompa ihop barn och flytt,men de går nog bra ändå. Jag och älsklingen fixar med flytt på kvällarna efter han jobbat och så sen så kommer mamma va hemma från jobbet så ja kommer kunna åka ner till lägenheten och fixa och trixa där:) det ska bli mega nice att få till där!...Fick ju kontraktet och hyresavierna skickat till mig igår. så nu har jag de och ja ska betala de innan den sista!:) *längtar tills jag får nyckeln* :)


Snart ska ja åka ner till älsklingen och va där ikväll medans älsklingen är på F-möte på skolan. Åh de är så mysigt att få sova med älsklingen under en hel vecka de är verkligen megamysigt ska ni veta att få vakna upp hos älsklingen är de bästa som finns!...Jag älskar han så otroligt mkt redan nu hur kommer de då bli om när vi varit tillsammans i några år!?...


kan säga att i måndags åkte jag lastbil,i tisdags åkte jag lastbil och även idag åkte jag lastbil med älsklingen!:) jag är så glad över att få vara med han dygnet runt ska ni veta... Får se vad som sker imorgon om jag är hemma och lagar middagen till honom kanske!?=) får se vad ja ska hitta på isådanafall!:).. Så vi hinner åka och se på hockeyn här hemma hos mamma och pappa!:)..


Livet kommer snart kännas ännu enklare..Vi får hoppas på det iaf!:)


Älskar dig S,du och barnen gör mig hel,våra tre små söta E´n :)


With Love//Hellah

Av Helena - 18 oktober 2010 08:04


...Är bara förnamnet...


Just nu ligger jag i älsklingens säng och ska väl strax kliva upp!:)

kan säga att helgen har varit så underbar att ni anar inte....Förutom de hemska med att ja ännu engång har lämnat bort mina barn=/ och den minsta emot sin vilja. Det gör ont i mammahjärtat när lilltjejen hela tiden säger att hon bara vill va med mamma.. Men ja vill inte va elak med D,utan ja tycker att han har lika rätt till barnen som jag. Men iaf,lördagen började med en mkt lång resa till Åsele,sen avslutades den med Hockey och massa mys med älsklingen,åkte hem vid halv 2 härifrån och sen igår så åkte jag och mamma iväg och handlade blommor till krukorna som hon har på bron,efter det så åkte vi på skopunkten och handlade skor...*ler*...det blev fan mkt skor om ja får säga det själv..Mamma köpte två par till sig,två par åt barnen var och ett par åt mig!=) så 7par skor köpte hon för 1500 kr. de är fan inte fy skam 2 par var ju gratis!:) och de va barnens snygga stövlar..ska ta kort på dom så ska ni få se dom!:) riktigt skit snygg va dom!...


ne nu ska ja ta och göra mig klar för att åka till Älsklingen på jobbet,idag blir det att åka Lastbil:) hihi..sen ikväll blir de HOCKEY!!...och självklart med prinsen min!:) Älskar dig S!...


With Love///Hellah


Av Helena - 15 oktober 2010 15:33



...man köpt 180is säng och sängram på jysk idag...


madrasser m.m 5000:- och sen sängramen 2,200 kr.

Madrasser är fan inte billigt för 5 öre,de är sjukt vad de ska kosta. Jag köpte nu lite dyrare madrasser även om de va på annons och kampanj så kände jag att hellre ge 5000:- för ett par madrasser som ja inte får dålig rygg utav än madrasser för 3000:- som ja har jätte ont utav att ligga lika mjuk som ja hade min 120:is..känns inte som ja vill ha de så.

Sen känns de bra att köpa ett par madrasser för 5000:- när de isjälva verket skulle kosta 7.299:- Så detta blir bra,ja får köpa en bäddmadrass senare när jag har råd som är över hela sängen,nu var sängarna viktigare och då var de delad bäddmadrass. Så någon får ligga i skarven tyvärr älskling:P..

  Så ser själva madrasserna ut,..tror de kommer bli bra iaf=) Plus B50 Dream heter dom!..(och de är resårmadrass + bäddmadrass) :)


Sängramen fick jag av mamma och pappa,den va mkt fin!=)

Sängramen kostade 2,200:- på kampanj och den kostade 2,699:- innan.

Gillar den verkligen tyckte den va mkt fin..


  Så ser den ut!=)..Hoppas ba den passar bra in i min nya lägenhet=)..annars får ja väl prata med hyresvärden så kanske man får måla väggarna i sovrummet:P haha..


ne undra vad ja nu ska hitta på..ligger i soffan och fördriver tiden lite..barnen är busiga som aldrig förr...*suck* Trött är jag som bara den och sugen på mat !=)...Blir pölsa idag och potatis..de ska bli så jävla gott!!=) MUMMS!..


With Love//Hellah

Av Helena - 15 oktober 2010 09:00


...ja exakt så far mina tankar idag...


ja och på allt och ingenting faktiskt..de känns verkligen konstigt idag.


låg och kollade på kort när flickorna va liten,de kom några tårar i ögonen och de blev snyft snyft väldigt mycket. jag vet inte hur jag ska ställa mig till allt detta och förstå varför de blir så!?..är det för att ja känner att ja inte minns ett smack från då någon av dom va liten!? jag har förträngt de mesta förutom när dom låg på mitt bröst och skulle sova!..men runt omkring!? vart är dom minnena!?...det känns som de är bilder som ja inte ens kommer ihåg vissa att dom ens är tagen!..Det känns så jävla olustigt,om ni förstår vad ja menar!?


de känns som de 4 senaste åren är borta!?.. varför blev de så!?


Sätter in lite bilder på mina prinsessor,oj de är en obeskrivlig känsla hur mkt ja älskar mina småtroll. Dom är mitt allt.. De är så skönt att må bra nu för engångsskull och kan ge dom allt jag velat ge dom hela tiden under deras uppväxt som inte gick att ge dom i Norsjö...


Sätter ut lite bilder...


     

bild nr 1: Evelina endast 2 timmar och 29 min.

bild nr 2: Evelina är på Careta för första gången,då vi skulle tacka för hjälpen.

Bild nr 3:Efelinas första resa ner till Timrå.

           

Bild nr 1: Evelina ser på tv..

bild nr 2: Evelina på dåligt humör,och vill inte sova.

Bild nr 3:en harmonisk bild på mitt lillhjärta när hon sover <3

Bild 4: när Evelina sitter i sin Kolikgunga,den hon älskade och somnade i oftast.

Bild nr 5: Evelina 2 månader..

Bild nr 6 : Evelina är hos en kompis och blir fotad..I april samma datum som bild nr 5.


         

Bild nr 1: Ebba i september 2006

Bild nr 2: På mig och Ebba juni 2005

Bild nr 3: Ebba 5 månader hon älskade att ligga i tvättkorgen medans jag vek tvätt. hon somnade där ett ex antal ggr=)

Bild nr 4: Ebba 3 månader gammal

Bild nr 5:Ebba nästan 5 månader..


  Detta är Evelina lite mer än ett dygn gammalt för att va exakt 29 timmar och 33 min gammal på detta kort..Mammas lillskatt..



Oj vad ja saknar denna tid,som ja inte minns så bra,ja önskar verkligen att ja minns mer än vad ja gör tyvärr=/ Hoppas ja får uppleva detta igen med ett spädbarn i min famn så ja får kanske försöka minnas det mer och inte hamna i samma som med Ebba och Evelina..att ja inte minns=(....Älskar mina prinsessor så mkt att ni anar inte hur mkt.


With Love//Hellah.

Ovido - Quiz & Flashcards