ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under oktober 2010

Av Helena - 13 oktober 2010 23:16



....Jag säger ne fy tusan!....


snälla modernatur,ge inte Timrå/sundsvall nå snö på flera månader helst 2 månader...De får gärna komma snö runt den 11 dec,innan dess kan den hålla sig uppåt skogen och fjällen! Inte här snälla snälla!...


Jag känner hur paniken infinner sig om de blir snö,jag ogillar verkligen snön nu!..

Tyckte de va nog mkt snö förra året och vill inte se en snöflinga än,såg ju en den 18:e juni i Svensta..Och känner att de va alldeles nyss ju! Snälla! Ge mig inge snö!


Och helst inge snö innan ja flyttat in i min lägenhet,kan även säga att nu vill ja inte heller ha någon halka el så när jag vet att jag har min älskling på vägarna..Känns inte helt OK att han ska sitta och köra lastbil i halkan! ja kommer va världens hönsmamma ju! fy ja ryser redan av tanken att han sitter och kör i snöblask el i ishalka! BLÄ för vintern,den ger inge fördelar alls,förutom att allt blir fint ute och de blir ljusare och sen att barnen älskar det! MEN de blir mkt olyckor när de kommer snö,is och blask!...Fy fy fy!!


Annars har man varit hos älsklingen ikväll,var skönt å komma bort till han enstund och bara mysa i soffan..Oj vad skönt de är att ha denna underbara känsla i kroppen,ni ska ba veta hur bra ja mår med han..

allt detta har gett mig så mkt,att få känna detta är så ofantligt skönt,den där kärleken som finns skrivet i böckerna finns verkligen!..ja lovar de finns en för alla! Jag trodde de inte var så här de skulle kännas,hur kan de kännas så här rätt med en person som man inte varit med så länge? men de gör det, inte nog med det vi visste om varandra innan detta!=) De är ju en av min brors barndomsvänner!=) Lite coolt faktiskt!=) Och att hans bror och jag har gått på samma dagis!:)...Jag e förundrad över hur underbart de verkligen är!...Tror ingen förstår som inte varit med om det....



Ne ni,nu ska ja sova...imorgon kommer de bli en jobbig dag om ja inte får träffa älsklingen,men den dagen får gå den oxå...=/ Nästa vecka få vi träffas mer eftersom ja då kommer bo hos han en vecka <3 Då ni,lär man inte blogga alls,el jo kanske på dagarna när Älsklingen jobbar och ja är hemma för rensning i källaren!?=)....


With Love//Hellah

Av Helena - 13 oktober 2010 14:35




Kärlek, vad är det för dig!?....


För mig är de det vackraste man kan ge varandra,kärlek är en känsla och något man mår bra utav,något som man kan komma långt på!...

Kärlek måste man vara två om,vill man få kärlek måste man även kunna ge kärlek = Ge och ta!!...


I de flesta förhållanden är det bara från ensida som de gäller. De flesta har svårt att visa sin kärlek för den man är tillsammans med. Själv tycker jag de är uppenbart med att visa sin uppskattning till den man är tillsammans med och inte ta varandra för givet. (och tar man varandra för givet är de redan förstört,då blir de ett dåligt förhållande).

Att visa den där respekten för varandra,att känna trygghet med den man är tillsammans med och sen kunna prata med varandra om allt. Det är kärlek det.


Under de åren jag haft förhållanden så kan jag säga att jag har gått in i många konstiga förhållanden. Även en sak till,jag har sett förhållanden runt omkring som verkligen har varit en hel vetenskap för mig hur de ens kan leva ihop?

varför leva ihop om man är ovänner hela tiden!? om man inte kan föra en dialog!? jag tror verklign inte man är så kär om man kan stå och skrika gubbjävel/kärringjävel m.m till varandra och fortfarande vara kär!?..

Livet är inte till för att vi ska slösa bort det på "onödig" kärlek!? som ja anser det vara när man tar varandra för givet och de blir sådär...Kanske finns 5% av 100% som har det sådär som är fortfarande kära även fast de har de sådär!?. men själv skulle jag inte rekomendera den kärleken.


Allt detta har kommit ikapp mig nu när jag träffat han med stort H,han får mig att verkligen leva i en dröm. Jag är så lycklig som aldrig förr,vi kan prata om allt utan att de blir fel m.m...och kommer de några problem så säger han att de går att lösa,inget ska förstöra mellan oss.. Jag är överlycklig,jag har hittat en kille som är som mig!. Som gillar närhet,och som kan ligga och mysa en hel kväll och dessutom uppskatta det man gör för honom. Medans jag haft killar som bara tänkt på sig själv på vissa delar av förhållandet. vad ger de!? inget,de slutar bara med att den andra känner sig utnyttjad och mår dåligt.


Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag och älsklingen håller ihop resten av livet,det är verkligen min högsta önskan. Och att mina barn får må bra och ja får ha dom hos mig!<3...Mina två små prinsessor och även lillprinsen älsklingens,de goaste ungarna som finns! Älskar er alla tre mega mkt!...



Om några dagar börjar jag fixa och dona för min lägenhet. Då ska ja ner i källaren och sortera allt som ska kastas och allt som ska va kvar,så ja inte drar med mig allt,för ja tror de är mkt som går att kasta iväg. ska bli skönt att få till det. Älsklingen har lovat att hjälpa mig<3 han är bäst,även min älskade svägerska Paula har lovat att hjälpa till,va skulle ja va utan er!?=)..och mamma och pappa med förden delen, som låtit mig bo här sen i maj! för att hitta en lägenhet! dom är underbarast! Och bror då!=) han är oxå underbar,älskar er allihopa..


lägger ut en bild på lägenheten som ja ska flytta in i hur den ser ut  (i ritningsform)


  Skit stor ballis är det på den iaf!=) Och den e rakt ut mot lekparken så ja ser när ungarna är där och leker..(positivt).

Det är inte så många fönster så de lär ju bli ganska mörkt=/ (och jag som är så mörkrädd)...hur ska detta funka!?...Fy tusan!

jag hoppas verkligen de blir bra tillslut iaf med allt..



Nu ska vi åka och hämta mamma på jobbet,åh vad ja saknar älsklingen! <3


Du är den som får mitt hjärta att slå dubbla slag och du är den som får min mage att pirra!<3

Älskar dig!


With Love//Hellah


Av Helena - 11 oktober 2010 22:32



.....Super lycklig....


Tillsammans med min älskling....Jag trodde inte kärlek var så här....

Jag trodde inte de skulle kännas så här bra,jag är verkligen chockad!..

Allt har känts så magiskt sen den dagen vi träffades första gången. Och vi har endast varit ifrån varandra 4 dagar på den tiden vi varit tillsammans. Dom 4 dagarna var de jobbigaste ja gjort i hela mitt liv ska ja tala om för er!


den tryggheten jag känner med honom är en känsla som inte går att beskriva. Jag kan säga att ja kan ligga i sängen här hemma utan att somna på flera timmar,medans när ja e med honom behöver ja typ bara lägga mig i hans säng/soffa el ha han brevid mig så somnar jag på stört.


Ligger nu och lyssnar på mina barns andetag,gud vad ja kommer sakna de på lördage efter att vi har lämnat över dom till sin pappa.. visst dom kan reta gallfeber på en men man älskar dom oavsett hur mkt som helst<3 Barn är verkligen magiska! Jag älskar Ebba,Evelina och Lillprinsen Emil <3 och även min älskling dådå!=)..jag längtar tills den dagen vi delar våra liv tillsammans dygnet runt...ska bli så härligt..


Jag älskar dig S!


With Love//Hellah

Av Helena - 11 oktober 2010 15:23



......11/10 2010......


Idag har vi myst,varit på Ikea igen och äte lunch med älsklingen!..Mysigt är det,gud va ja e glad över att ha han i mitt liv.


Efter det åkte vi en sväng till barnenshus och kollade lite,där blev de målarböcker och en high school musical skiva!=)


Ni anar nog inte hur mkt ja håller på att räkna ner!? Idag är de bara 6 dagar kvar tills jag och älsklingen få rå om varandra helt själva i en hel vecka,efter det så har ja en hel vecka som ja ska va här hemma och sortera och fixa en massa med alla saker,kolla vad som ska kastas och va kvar.


Sen veckan efter på måndagen så är de dax att få lägenheten!<3 jag längtar inte lite kan ja lova!


Evelina hon vaknade i morse med igenklibbande ögon igen och snorig som bara den!=/ NÄR SKA hon få BLI frisk!?...ja börjar bli irriterad,försöker så mkt som möjligt att inte åka iväg så hon blir dålig,men hon va ute en stund igår och idag är hon dålig igen....=/


Älsklingens lillprins är inte heller så pigg,han hade hostat igår väldigt mkt..hoppas lillprinsen även han blir bättre snart.Fick reda på att de skulle byta på söndag nästa vecka så nästa söndag så får ja mysa med älsklingen till veckan efter <3 gud så mysigt...ja längtar inte lite vill ja lova! Synd bara att dagarna går så sakta!=/


Jag är fortfarande nöjd med min klocka som ja köpte förra veckan!=)..Känns skönt att ha klocka både på mobil och på armen!=)


Gud,undra vad som ska ske i veckan!? ja orkar inte bara sitta hemma..hoppas Evelina blir kry snart så vi kan ge oss iväg på lite galej!=) va ute m.m


Ne nu ska ja ta och hitta på nått vettigare än ligga här...*suck*


With Love//Hellah

Av Helena - 10 oktober 2010 18:10



......Den 10 Oktober 2010.....


Är det idag och denna dag har gått så ofantligt fort,jag och älsklingen gick inte och la oss förns kl var runt halv 3-halv 4 inatt och sov till kvart i 1 i morse. Shit vad länge vi sov!:) men skönt var det iaf. Älskar att sova brevid älsklingen,de blir som ett väldigt begär typ,man blir så av slappnad och trygg att ni anar inte hur glad jag är som har hittat honom.


Snart kommer älsklingen hit och myser oj vad jag längtar efter honom även om vi bara varit ifrån varanda några timmar...Undra hur de blir sen när vi varit tillsammans ett tag om vi är så här redan!?=)


jag är lycklig iaf och utan S skulle ja inte må så här bra kan ja lova!...Att jag fick en jobbig dag i fredags hade att göra med att ja hatar att gå hemma bara. Jag vill jobba och får till någon ekonomi och slippa detta. Det är jätte jobbigt att bo hemma hos mamma och pappa,även om ja e mkt tacksam över det. men  jag vill helst bo själv.


Undra vad som händer i veckan!? har inget bestämt faktiskt. Ska kanske iväg och handla lite kläder till mgi själv. har så dåligt om det nu kan ja lova. El så väntar jag tills jaf flyttat så ja kan gå igenom allt som finns nere redan och sen kolla vad ja ska skaffa mig för kläder och så!=)..Men såg att de hade billiga toppar på Ica maxi. 2 för 149 inte alls dåligt har köpt sådana innan redan för 99:- st så jag vet att ja gillar de redan!=) har en grå och en grön och en svart. så vi får se vad de blir =)


Barnen börjar må mkt bättre nu...hoppas ja slipper få tillbaka dom när ja får tillbaka dom nästa gång att dom e sjuka! för ja tycker de är nog jobbigt som de är att gå hemma. Jag vill va ute med barnen typ gå ut till någon lekpark el nå annat med barnen så de slipper va hemma och inne och kanske dessutom göra av med lite energi!=)..


Igår var jag,älsklingen och barnen till Laxodlingen här i Närheter och kollade in hur fiskar hoppade m.m De va riktigt mysigt!=)


        lite bilder sen i går!!=)


  Mammas älskade hjärtan <3



With love// Hellahh


Av Helena - 8 oktober 2010 15:14


...PÅ arbetsförmedligen på den där informationen..


jag blev lite klokare än innan,och de känns skönt att äntligen ha varit där.

Efter den träffen åkte jag till Eon parkeringen och ringde till barnens dagis i Norsjö och de  pratade om flickorna och så! Jag är så glad ändå att de hamnade på de dagiset dom är på! Dom är förstående och de är verkligen helt underbara de fröknarna som är där,mer kan ja inte säga!.


Min ångest har dämpats lite nu,men jag har ändå väldigt jobbigt idag..Ebba kom och krama om mig och sa mamma jag älskar dig...då vare svårt,fick bita mig hårt i läppen för att inte börja gråta!


har pratat med älsklingen en heldel idag i telefon och de har varit skönt och höra hans trygga röst i mina öron! Han är verkligen den killen ja vill dela mitt liv med. Han e den som får mig känna mig älskad,han får en att glömma de bekymmer man har för stunden när man är med honom.


Mamma och pappa är ju de underbaraste som finns!..Nu är papperna till lägenheten på skrivna och ja längtar tills den 1/11 även om pappa jobbar borta den veckan ochveckan efter och inte kan hjälpa mig med flytten,och jag har barnen. Men de går nog att fixa..Nackdelen är väl att hyran inte är så liten=/ och ja mår dåligt för att ja vet inte hur ja ska klara de ekonomiskt om ja inte får ett jobb!? jag vill inte sitta hemma,ja vill jobba hur mkt som helst!


livet är kort för att de ska slösas bort för att man mår dåligt. Ja vill göra livet till en "lek" förstå mig rätt,ja vill må bra och inte känna denna press el ångest nå mer. det kommer nog bli svårt men ja hoppas de kommer funka!.


En sak som ja saknat i dag när ja mår såhär är faktiskt mitt singstar!! att koppla upp det och bara sjunga ut..


gud,vad ja längtar tills ikväll då ja får krypa upp hos älsklingen i soffan och sitta/ligga där i hans famn!..de ska bli så mysigt!


With Love//Hellah


 


Säger bara en sak!

Så jävla skönt att TIMRÅ slog Skellefteå IGÅR!!

inte en jävel har hört av sig!!

haha,fegisar!

Av Helena - 8 oktober 2010 09:01


...Har jag en lägenhet.....


från och med 1/11 så bor jag i en 3:a här i Timrå:) Dessutom nära S.


jag är mkt glad för lägenheten kan ja lova!,ska verkligen bli skönt att få flytta till något eget....


Just nu e jag kluven,varför blev de såhär!? Imorgon kommer de bli bra igen,när all ångest lär ha lagt sig...första dagen med ångest kom idag och ja trodde ja skulle slippa de för allframtid,men tydligen inte....

Jag är iaf glad att ja få den här i Timrå och inte i Norsjö!.


Idag ska ja till Arbetsförmedligen på möte,pappa ska låna barnen enstund medans jag är där,han är snäll han som ställer upp i alla väder.

Sen ska ja även ringa barnens dagis uppe i Norsjö,tydligen ska de ha utvecklingsamtal även med mig!? inte för att ja förstår varför när mina barn kommer ha ett dagis här nere sen oxå...då hoppas ja slippa att ha utv.samtal från bägge.


undra vad ja gör om 6 månader? el om 1 år!? Jag hoppas verkligen att jag har ett jobb då. Vill inte va arbetslös,de är så tråkigt så trist att gå hemma.. jag förstår mig inte de som är arbetsskygga. De måste vara ett stort fel på dom!? vi föds för att arbeta och föröka oss typ. Kan säga mkt av den ångest jag har i dag spelar in på detta,med jobb...


gud vad ja e trött och slut,men de blir man av sånt här..ja skulle lätt bara kunna sätta mig i ett hörn här hemma och bara börja tolkböla,men försöker andas bort det,vill inte att mina barn ska se hur jag mår. Just nu sitter de vid datorn och kollar på bolibompa (svtplay).


Älsklingen ringde nyss,han e så underbar att de finns inte ord. Men jag har fortfarande de där trycket för bröstet. Men jag säger då de igen som ja sagt tidigare...jag har hittat världens bästa Kille! Han e verkligen godhjärtad och underbar på alla sätt och vis!....


ne nu ska jag ta och göra mig klar för att snart åka iväg till ARBETSFÖRNEDRINGEN!! fy fan vad jag hatar detta!!...NU VILL JA HA ETT JOBB!!!


With Love//Hellah

Av Helena - 7 oktober 2010 14:36



...ska jag och barnen ta och hämta mamma...


Sen blir det middag och efter det så blir det att åka på hockeyn för min och älsklingens del...


gud vad ja tycker synd om älsklingen,de jävlades bara för han i dag =/ önskade verkligen att de inte gjorde det. Han fick äta sin Lunch nu!? hur roligt är det att ha dessutom ett sånt tungt arbete och måste vänta tills halv 3 för att ens få i något i magen!? ja tycker det är sjukt. Jag gillar inte att älsklingen inte äter..ja får så ont i magen när han inte får någon lunch.


idag har min brors tjej Paula varit hit och hälsat på,surrat lite och fikat:) Trevligt som skrutten!=) de måste ju göras om,vi är nog båda lika dana socialmonster!=) så de passar ju oss perfa!=)..


det känns som barnen håller på att bli bättre iaf. men man vet ju aldrig de kan ju sno fort dom där hemska förkylningarna.


Har fått reda på en sak i dag som gör mig så glad att ni anar inte!=) ja hoppar jämnfota så glad är jag!:) Men mer får ni inte reda på!=).


tvättar för fullt här hemma och hoppas att tvätten hinner bli klar innan vi åker och hämtar mamma på jobbet:)


GUD vad ja saknar älsklingen,va riktigt skönt att höra hans röst nyss i

telefon<3. Hans röst får mig lugn,jag är så glad över att han finns i mitt liv att ni anar inte hur mkt de betyder för mig. jag känns mkt lugnare i mig själv när han finns nära mig.


Älskar dig S,jag hoppas du förstår hur mkt du betyder för mig!!


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards