ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under oktober 2010

Av Helena - 7 oktober 2010 08:44


...Och ikväll är de hockey i ladan....


Jag och älsklingen ska gå ikväll och se på Timrå- SAIK....Och där ska TIMRÅ VINNA!..men deras lag har ju borta spelare och då kanske de int blir så bra tyvärr. =( Jag börjar faktiskt bli irriterad på domarna + mkt annat i hockeyn..

Hur mkt fult spel har inte andra lag spelat mot TIMRÅ och inte fått ett skit för det!? Som när Timrå spelade mot Frölunda.  En av Timrå spelarna blev ju Slagen i ryggen ett X antal ggr utav en frölunda spelare och gjorde idioterna något åt det? NEJ!...och sen när dom står och ser på! JÄVLA BÖNDER säger ja bara!


gah,gud så trött jag är..har inte sovit mkt i natt...kom hem från älskligen vid halv 1,fick börja med att byta i Ebbas säng...hon hade kissat ner sig utan att ens vaknat,mammas lillfis!..Sen startade allt..Evelina vaknade och fick sova brevid mig..men lätt i en 80.is säng!? hmm jag tror inte det!:P så ingen av oss somna typ...man sov små stunder..Tillslut la ja hon på bröstet och då sov vi betydligt bättre,sen la ja över hon till sin säng...När ja vaknade hade hon oxå kissat ner sängen så de va bara upp och byta...Sånt som händer..och de hände mkt nu när bägge inte mår så bra!=/ Ebba sover så hårt när hon e krasslig att de händer lätt olyckor..


Idag slutar mamma 4 för att jag ska iväg på hockeyn och hon ska passa flickorna! Gud vad gla jag är att ja har mina föräldrar...Jag hade inte sagt nå om att ja ville gå på hockeyn men i helgen så sa mamma att vill du gå på hockeyn så gör det,jag är så gärna hemma med barnen...Åh hon e så snäll.

Jag älskar mina föräldrar väldigt mkt.


Sitter och messar med älsklingen,och ja längtar verkligen mega mkt efter honom hela tiden. Han får mig att känna mig trygg och verkligen må superbra! Jag önskar att fler fick uppleva det ja upplever,ja vet att de finns för många skitskallar till killar än underbara killar som S. Men S är min och jag e superglad över det!=)


Ne nu ska ja ta och mysa ner mig i sängen en stund till,barnen ligger och ser tv. Och ja ligger med datorn i knä:) dåligt väder är de ute oxå=/ så idag blir de en lugn dag hemma. tror de behöver det faktiskt...



Älskar dig S,Du är mitt allt...<3


With love//Hellah

Av Helena - 6 oktober 2010 15:04


....Klocka har jag införskaffat mig idag...


Fick pengar av mamma och pappa när ja fyllde år som ja skulle få köpa en klocka för så det blev denna:



  

 498.- kostade den inte alls så farligt tycker jag!=)

inte för att passa tiden iaf!:)

Jag är mkt nöjd med den:) Fast jag tror jag ska försöka ta bort en länk till på den!?


barnen fick oxå en varsin klocka för 75 kr:) dom var jätte fina de va med prinsessor och hästar på!:) mammas älsklingar ville ju oxå ha en klocka när mamma köpte en!:)


innan ja köpte klockan så åkte jag och barnen till Ikea och åt lunch!:) De blev köttbullar och potatis:) gud så gott de va och de som var de bästa var att älsklingen åt med oss,oj vad ja blir glad av att ha han nära mig.

Trodde ju inte han och ja skulle kunna ses idag eftersom han skulle hjälpa till med en flytt men så blev det inte <3 gud så glad jag blev när ja fick reda på det!:) Jag får bara mer tid med Älsklingen!


Ne nu ska ja snart ta och göra klar barnen för att åka och hämta mamma på jobbet!=) Idag slutar hon halv 5 i morgon slutar hon 4. :) och imorgon ska ja på hockey med älsklingen fattar ni hur lycklig ja är med denna kille!? jag kan inte få nog utav honom,han e verkligen beroendeframkallande!=)



Älskar dig S.J <3


With Love//Hellah

Av Helena - 6 oktober 2010 09:42



.....Är det idag,och vädret är dåligt....


Vad ska jag och mina busungar hitta på idag då!? Vet faktiskt inte..

barnen är ju förkylda,Evelina har ju varit dålig hela tiden. Med hosta,snorig,ögoninflamation..Och i natt har Ebba hostat som en galning. =/

Så de blir nog att vara inne idag,och bara hämta morsan på jobbet.


Igår var en riktigt myskväll, Älsklingen kom hit och vi åt middag =) Sen såg vi alla hockey,utom barnen då *ler* dom satt i lekrummet vid datorn och sen fick de duscha!:) är så glad över att mina barn och S kommer så bra överens.

Han kommer bli den bästa extra pappan som finns! Evelina hade svårt att sova i går,Så han gick till sovrummet och satte sig och sjung en gonattsång för henne tills hon somna.. Hur underbar är han inte!? jag är så LYCKLIG älskling för att du kommit in i mitt liv!


Haha fick ett klartecken igår att en person hade skaffat tjej..haha,säger bara det vad har ni gemensamt!? lite väl stor åldersskilnad kanske!?..men men:) Lycka till,inte för att ja tror de kommer hålla. Eftersom ja själv varit i ett sånt förhållande där de e en som va mkt äldre än mig. Men de är större åldersskillnad på er. de är svårt att hålla ihop,de är lätt man växer ifrån varandra och att den yngre söker efter att prova annat. Men ja håller tummarna för att ni håller ihop,för ja vet att ni båda är två otroligt fina personer.


Var ju och kollade på lägenhet igår, en 3.a  som ligger på ett bra ställe. Även om ja hellre hade tagit en tvåa men de va redan bokade,så ja hoppas de som bor i 3.an flyttar ut så fort som möjligt, typ 1 november el något så man kan flytta in. <3 det blev på  bryggargatan. Nära älsklingen,sen så bor även älsklingens mamma och syster på samma plan:)


Imorgon är det Torsdag och jag + Älsklingen ska på hockey :) så mysigt,älskar att gå på Hockey med honom. Mamma har lovat att va hemma med barnen <3 världens bästa mamma har jag. Pappa är ju i Tranås och kommer hem i morgon natt,min bror fick ta biljetterna till sittplatserna,så han och hans tjejs söta son Elias ska gå på matchen=) och jag ska få gå på matchen med älsklingen <3


Du är allt jag någonsin önskat

Du är allt jag någonsin drömt

Du e den som får mig minnas

Alla drömmar jag ha glömt

Du e den som får mig att hoppas

Du e den som får mig le

All min kärlek får du bära

Hela livet vill jag ge....


För du är där när ingen ser mig

Du är där när stormen yr

Du är där när natten skrämmer

Du är där när dagen gryr

Jag vill alltid ha dig nära

När som åren växt till år

Och vad livet vill oss lära

Är att framtiden är vår!..



Åh vad jag är glad över att S kom in i mitt liv och ja kommer nog aldrig att må bättre än med han vid min sida!..<3


ne nu ska ja ta och hoppa in i duschen innan vi ska åka och äta lunch med älsklingen <3...Älskar dig S,du och barnen är mitt Allt,tänk vad livet hade varit lätt om vi ändå hade hittat varandra innan och sluppit den krokiga vägen!=/


With Love//Hellah


 

Av Helena - 5 oktober 2010 09:12



...blir det att fara runt lite...


vi ska kolla på två lägenheter idag =) får se vad de blir för lägenhet!:)

Ni anar inte hur mkt ja längtar tills att få bo själv igen. Även om de är ganska praktiskt att bo hos sina föräldrar,speciellt för mig som är mörkrädd =)..

Men som tur är så har jag ju älsklingen inte så långt i från dessa lägenheter om ja blir rädd =)..Och att han kan komma och bo hos mig de veckor han inte har Lillprinsen och ja kan bo hos han när jag inte har flickorna!=). Och de är gångavstånd när jag ikke ha barn och han har lillprinsen!=) så de blir perfekt.


Gu,va jag mår bra här nere..Ni anar inte hur bra jag mår genom att bo i Timrå. Jag har nog inte mått så här bra på 7 år. Att flytta till Norsjö var ett misstag,även om vissa saker vill ja inte välja bort. Som barnen tillexempel men de finns mkt som ja  skulle vilja ha ogjort,som att ens haft tanken att bo där uppe. Förlåt,men de känns som de 7 åren ja bott där så var de mot min vilja. Efter ja vart med barn med ebba och fick henne så vare ju inte bara att ge sig iväg heller. Sen kom evelina..Då känner man att man måste bo kvar där. Men jag e glad att ja tog mig ur den onda cirkeln och gick den vägen som gör att jag mår bra! (Hoppas ni förstår hur ja menar?)

Och hade ja inte haft mina barn när ja separerade med D vet ja inte hur de hade gått. Och sen,mina barn förgyller mina dagar så mkt att ni anar inte. Utan dom skulle ja nog inte vara den tjej jag är i dag.


Jag har då sagt det,jag ska inte ha några fler barn på många år. och de kommer jag att hålla. Jag känner inte att skaffa en till på flera flera år, om ja ens vill ha en till.. När ja ser småbebisar så vill ja gärna ha en till. Men är de värt Paniken!? är de värt att må dåligt igen!?..........inte för att ja tror ja skulle må på samma sätt med S som med den andre. För S är äldre och betydligt med mogen!..Men ja är ändå rädd att få den där deppen....Som inte många såg! Mina föräldrar såg den väldigt väl. Därför ville de att ja skulle komma hem ofta.


Livet tillsammans med S har ju redan börjat och ja vill aldrig avsluta det,och de låter så skönt när han känner desamma för mig. Vi kan prata som vuxna människor med varandra,utan att någon blir sur. Vi kan på peka saker utan att börja skrika åt varandra.. Denna kille är vekligen min drömkille och som mamma sa idag att ja ska hålla hårt i denna kille. Han har hjärtat på rätt plats.

Allt känns så skönt och sen känns de verkligen som vi är menad för varandra...

men som vi sagt,nackdelen är väl att vägen hit har varit krokig!..Att vi inte fann varandra tidigare..typ för 6-7 år sen:P haha..


Just nu och ja tror även i framtiden kommer ja älska mitt liv,och må riktigt bra med S...S är min drömprins,han verkligen är en person som jag sökt efter.


Ikväll så kommer älsklingen hit och ska äta middag med mig,mamma och barnen <3 sen så ska vi se på Djurgården-Timrå på tvn:)...de kommer bli mysigt. längtar redan tills kl slår 4 så man får åka hämta mamma på jobbet och att älskligen slutar även han att  jobba då!:) Men mysigt ska de bli iaf!=)


ne nu ska ja ta och kliva upp och mysa med barnen ännu mer..mammas prinsessor <3



With Love//Hellah.


 

Av Helena - 4 oktober 2010 14:43


...Och slut är bara förnamnet som jag är just nu...


Evelina har inte sovit nå bra alls under två nätter. Två nätter har hon praktiskt taget legat vaken. Och nu känner jag mig som ja gjorde när hon va liten och grät på nätterna,jag känner mig otillräcklig=/ jag vill bara gräva ner mig och komma fram när hon mår bra igen..varför känner man sig som en värdelös mamma när man e trött och slut!?..man önskar helst att barnen sover så man själv får sova. Det är jobbigt när man inte får sova,och sen somnar de när man är ute och åker bil istället för i sängen framför en film.


Idag så tog ja med mig barnen på Max,för att få i mina barn lite mat..(Evelina har inte äte bra alls under den lilla tid hn varit hemma här) Hon åt 2 teskedar gröt innan hon gick och la sig,hon fick ett glas mjölk. 1½ timme innan vi åkte och åt så fick hon yoghurt,men hon åt knappt en sked med hennes älsklingsyoghurt. Men på Max åt hon lite mer iaf. Men bara strips.. Ebba däremot åt chickenstiks och halva hamburgaren + lite strips!=) hon åt som en häst =) tycker jag som inte är van att Ebba äter så mkt.


Kan berätta att ja köpte nya skor till mina barn igår,och när ja kom hem så hade ja fått två vänsterskor!? hur gick de till kan man ju fråga sig!? dom satt ihop. Och när ja sökte efter kvittot så hade ja inget,men så snäll som dom är på ICA MAXI så fick ja gå och hämta en högersko!:) Och där hittade jag de andra paret högerskor som de hade satt fasti ivarandra:P så då fick dom även svart på vitt att jag inte ville blåsa dom!=) Men mina barn fick iaf 2 par nya skor igår ett par var ifrån Skopunkten och ett par ifrån Ica Maxi sen så fick de även en mössa var och sen fick de någon liten docka med en massa katter till!:).

När jag var och bytte skorn så kunde j inte låta bli att köpa två filmer åt barnen.så vi låg i morse och såg på high school musical Konserten. =) Ebba var helt inne i den!:)


Idag så var vi efter vi åt på max på leksaksaffären och där blev de införskaffat mer pärlplattor och pärlor,två dansmattor (High school musical) 100.- st och de tyckte ja va bra,barnen fick 1 st 100:- sedel var så de fick betala de själva!=) nöjd var dom som bara den när vi lämnade affären. Sen drog vi raggen...Mot stan och där somnade Evelina först sen Ebba, och att ja inte har lärt mig att man väcker ju itne den björn som sover.

hon blev galen och skrek inte lite och kämpade emot hur mkt som helst,hon kan få dessa urflippningar ibland och ja vet inte varför. Det är en donna som e mkt bestämd. Men när hon lugnar ner sig så vill hon ligga tätt tätt intill en och man ska helst hålla i henne som en bebis!:) mammas gotjej! Oj vad ja älskar dig och din syster....


har även ringt han med lägenheten idag och vi har fixat lite smått, så någon dag i veckan ska han visa 3an,nackdelen med den är väl att den är 1000.- dyrare än 2.an och sen att den e ledig från och med 1 dec. men ja hoppas att de finns en tvåa kvar även som ja kan få kolla på och se om de är värt att vänta till 1 dec el om de lika gärna kan gå bra med en två så länge!?. kommer ju knappt va i mina lägenhet när jag och S är barnfria och sen när han e barnfri så kan han va hos mig och barnen!..Åh vad ja längtar tills ja får ett eget place! De är inge fel igentligen på att bo hos mamma och pappa,nackdelen är väl att man e van att ta hand om sig själv m.m och de kan bli lite konflikter för att både jag och mina föräldrar e vana att va själv:P


Igår efter vi varit på Ica Maxi och skopunkten så åkte jag,älsklingen,hans lillprins och mina prinsessor till Norraberget och barnen fick leka av sig. riktigt mysigt  var det. Och en sak som hände i Lördags när Älsklingen och hans lillprins kom hit och skulle se hockey som ja missade att se för ja stod i duschen men alla andra såg och förundrades var ju att både älsklingen och hans lillprins fick en varsin stor kram av Ebba när dom kom. Hon vart så glad när dom kom och hälsade på att hon kramade om dom. Gud vad ja hade velat sett de. Sötungen mammas.


Vet ni, det känns så skönt att mamma och pappa är glada att ja hittat S. Mamma sa i morse att ja ska hålla hårt i honom,och de ska hon få se jag ska inte släppa taget om älsklingen!


Evelinas Skor :)

   


Ebbas skor:)

   


  Dansmattorna som flickorna fick=)


Ne nu ska jag hitta på något annat om en timme ska vi åka och hämta mamma på jobbet.


Saknar dig älskling,du och barnen är mitt allt...<3


With Love//Hellah


 

Mammas små prinsessor,den dagen ni föddes fick mitt liv en mening!.

jag älskar er mina prinsessor!!<3



Av Helena - 2 oktober 2010 20:32



...mamma hjärtat helt igen...


Idag fick ja hem mina prinsessor igen <3 gud så skönt det är att ha sina älskade flickor hemma igen. Har längtat så mkt efter dom. Mitt hjärta är halvt när jag inte har mina prinsessor.


hade även älsklingen här på besök ikväll under matchen,de va så mysigt att se hur barnen lekte så bra ihop,det var Ebba,Emil,Evelina och lilla söta Viggo :) Så de va barnstarkt här hemma hos mor och far =) Sötungar,oj vad ja e glad över att de alla 4 finns i mitt liv,även Elias Viggos storebror. och sen att få mysa lite framför tvn med älsklingen va hur härligt som helst,shar ju saknat han hela dagen!


men resan från Junsele gick super bra,vi sjung och hade oss..morfar spelade Amy diamond väldigt högt och barnen skrattade och diggade och sjung som aldrig förr!=)


Nu är ja förbannad,ja trodde de va för en sak,men de var de inte..detta kommer få sina konsikvenser bara så du vet!...



älskar S.J och barnen så mkt...ni är mitt allt....<3


With Love//Hellah

Av Helena - 1 oktober 2010 09:32


......Är den efterlängtade Fredagen här...


Jag har inte längtat lite om ja får säga det själv,tror även älsklingen ha längtat tills idag:)...

Men vi längtar även tills den 18 okt då vår första vecka utan barn och vi får rå om varandra helt och hållet i en hel vecka!<3 Ska verkligen bli MAGISKT!!! Tänk att få va hemma när han kommer hem från jobbet,man få fixa middagen till honom,ha myskvällar och dessutom får vi somna tillsammans och vakna tillsammans!!! SÅ UNDERBART!!!

Jag e verkligen uppöver öronen förälskad i S. Han får mig att må som en prinsessa. Att vara här nere har fått mig att inse,att livet kan faktiskt få en att må bra...jag har inte mått dåligt en dag här nere överhuvudtaget som ja mådde där uppe,bara min mage som krånglar lite..Men de är p.g.a allergin tro jag..


Längtar så tills jag får ett eget kryp in,vet ni hur mkt ja saknar att sjunga singstar!?...HUR MKT SOM HELST JÖH!...jag har typ abstinens...Tur man har bilen och man kan sjunga i den!=) Haha...Där ingen annan hör en!=)...Men de finns en låt som ja verkligen längtar efter att få sjunga och de är "Father and son" !


Vädret är inte lika underbart idag som de har varit i veckan! Men jag e fortfarande lika glad och är verkligen störtkär i S. Varje kväll har varit unik och  helt underbar. och varje dag denna vecka har varit underbar,när man åkt lastbil med älsklingen,att få umgås med honom hela tiden får en att verkligen må skit bra!! Livet har fått en mening igen!...Livet ska bli roligt och leva med S och barnen..Våra tre E´n,ska bli underbart. Ebba Evelina och Emil :)

Blir de en till någongång så måste vi hitta ett namn på E....:)

Emmy,Emelie,Emilia (tjejnamn finns de mkt av...) men killnamn!? typ Elias,Elis,Eric,Edvin,Eldin, (men de är inte så fina)  =/....Sen har ja ett favorit namn, och de är MILLY..jag älskar verkligen det namnet....så blir det en tjej så kanske de blir MILLY i andra namn=)

Vi får se,vad som sker!?:)...


Ne ni nu ska ja ta och göra mig klar för att snart ska ja dra ner till Birsta,sen så ska ja åka lastbil med älsklingen i dag igen!:) Längtar iaf till ikväll,hur mkt som helst ska ni veta!!!<3

Älskar Dig S,du får mitt liv att kännas så lätt!!!


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards