ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under december 2010

Av Helena - 24 december 2010 08:17


...Nu här....


Jepps Idag är det Julafton,och idag ska vi till mamma och pappa för att fira jul med hela familjen,det kommer bli mega roligt. det blir ju lite fler barn än vad de brukar bli=)


Mina tankar går idag till dom som inte har något hem, de gör så ont att veta att de finns flera tusen i sverige som lever utan att ha värme,och dessutom som inte får umgås med någon på julafton. Här firar vi Jul och är glada och ger varandra presenter för flera 1000 lappar medans de finns de som knappt har råd med mat för dagen. Det gör verkligen ont att veta. Sen går även mina tankar till de barn som har föräldrar som dricker på Julafton, Julafton är en dag då jag tycker man ska ställa spriten åt sidan..Det är ingen dag man ska dricka på. Barn ska inte behöva se fulla människor på julafton.


Imorgon så ska ja åka och lämna mina barn till deras pappa igen,det kommer göra ont men de är ett måste. Han måste ju oxå få träffa våra Prinsessor =).


Igår hände något som gjorde att jag fick en klump i halsen, gud så glad ja blev när de va falskt alarm.


Snart ska vi kliva upp och göra oss klar för att åka till Mormor och morfar:) El nja vi ska nog inte åka en på ett tag,typ runt 2 tror jag de blir..Kan va skönt att ligga och mysa i sängen en stund så här på morgonkvisten och hinna med oss lite som duscha alla tre m.m


Min lilla stackars Ebba har inte fått några fler Vattkoppor men för står henne att de itne är roligt att se ut som en finnig tonåring:P..'


Gud vad jag saknar Stefan,fick ju träffa han en stund igår och de kändes som de var flera veckor sen ja fick krama om han och va i hans famn. Men ändå var de ju bara i måndags :P Och ja fick se han en liten stund i tisdags,när han va in och fråga om de fanns några blöjor till hans kusinbarn:) men hade tyvärr inga kvar. Förutom en som ja hittade sen.

Idag kommer vi nog inte ses alls=/ även om ja över allt annat i världen hade velat träffa han idag<3..

Men i morgon kanske?:) På söndag börja våran ensamma vecka ihop,och vi ska få fira vår 1 Nyårsafton ihop:) får se hur den blir firad,kanske firar vi den hos Bror och hans tjej...Bror ju på om min bror vill ha mig där:P haha..*skrattar*..


Åt föresten choklad igår hos mamma och pappa,och idag säger min mage stopp,så de blir nog Immodium och sen duschen..fy säger ja bara kan de int göra choklad som e mjölkfri el lactosfri!?Börjar bli less på detta =(


Jag hoppas ja får mailet ang. hur de går med den där andra julklappen till barnen? jag hoppas så mkt att ni anar inte hur glad ja skulle bli om de vart så.


Ne nu blir det att göra sig klar kanske? el neee ja ligger i sängen en liten stund till:)


Till er alla från oss alla en riktigt GOD JUL!!!!



With Love//Hellah


 

Av Helena - 23 december 2010 11:09



hmm, ja ni dagen före dopparedagen!?...Undra egentligen va de menar med det ?:P

Jag tror de är nå helt annat än de ni tror,tror ni inte det!? *skrattar*


Varje gång ja ser er,

händer någonting inom mig

finns de nånting större i världen,

än kärlekens barn?
Känner all er värme

,när jag har er nära..

de kommer alltid vara här vi tre,

i en värld som e värld som e vår.

 

Ni är verkligen mammas allt,jag är så glad över att jag har fått er två varelser i mitt liv.

två kärleksfulla prinsessor som verkligen gör ens liv värt att leva..Ibland är ni så lika men ändå så olika,ibland känner man igen sig i er och i bland inte...Jag tackar alla makter i världen över att jag fick bli eran mamma.

Imorgon ska ja få fira min första julafton med er,det var flera år sedan efter som jag jobbat varje år..Och nu är de första året på 3 år som vi firar jul hos mamma och pappa på JULAFTON!<3 det ska bli så skönt att få fira jul tillsammans med mamma,pappa,Kenta,Paula,Wiggo,Elias och mina små sessor..de som saknas är Älsklingen och hans lilla guldklimp..Som ja kommer sakna ihjäl mig efter,men de ska fira jul hemma hos älsklingen med hans släkt och Lillklimpens mamma.

Men vi får se hur nästa jul ser ut!?=)..jag längtar faktiskt redan dit..


Jag kan inte fatta att det är Julafton i morgon,det är helt otroligt vad tiden har gått fort.

nyss så fixade jag och flickorna julskinkan. De luktar gott,kan säga att ja hade en el har en senap på rymmen:) trodde jag hade en Senap hemma när ja kom hem i från mamma och pappa igår eftersom dom köpt en julskinka åt mig så fixade vi lite ströbröd och ägg och ja visste att hemma i kylskåpet står en senap. men när ja kom hem fanns de ingen...snacka om att man blev chockad:P Eftersom ja bara har använt den 3 ggr och den borde ju inte ha kastas!?:P..Så ja skickade ett sms till min Älskling och frågade om han var kvar på Ica maxi för han skulle dit och handla med sin f.d och med sin morfar (julhandla) Och fick till svaret att han var hemma..Så då suckade jag djupt och berättade att senapen va borta och ja behövde köpa det..då fick ja höra att älsklingen hade lånat den:)..hihi tokfransen min:) Men de ordnade sig iafPappa kom hit med en annan senap en lite starkare som de brukar ha på skinkan:) som ja använde. Och då luktade verkligen skinkan som hemma:)


Idag blir de att klä julgranen..och lite småmys..Tänkte ju baka med flickorna men såg sen att degen skulle va utanför kylen i 4-5timmar och de blir ju lite för sent. Så vi får väl kliva upp tidigt i morgon och göra det:) Inte många som bakar pepparkakor på julaftonsmorgonen kanske?=)


Var föresten och handlade Julklappar igår till barnen och till Elias och Wiggo.

får hoppas att alla blir glada,ska fixa till mamma och pappa även,men får bli imorgon el idag...(medans barnen är hos mormor och morfar)..


Ne ni,nu sa ja lägga mig på soffan och halvsova..tills kl blir 3 =) då blir de att klä granen:)


With Love//Hellah

Av Helena - 21 december 2010 19:37


...den 21/12.....



ja ni dagarna går och går och snart är det julafton,kan ni fatta det är bara tre dagar kvar till julafton, Ebba hon mådde inte bra idag hennes tankar har gått hur mkt som helst..

Och i morgon ska ja ta och ringa ett elakt samtal till vissa och ifråga sätta hur de kan göra så att en liten 5 åring ska må sämre,hur i helvete tänker endel.. Och nej de är inte alls Daniel el någon i hans släkt. detta har att göra med andra som är med henne varje dag där uppe.

En 5 åring ska inte behöva de där tankarna alls i sitt huvud. Mer om detta kommer nog i morgon,kanske i ett låst doc.


Tiden går inte så fort som man vill ibland....Ja saknar älsklingen hur mkt som helst.


Idag var min älskade svägerska hit och pratade,tack Paula för att du lyssnade,de är så härligt att du finns,en otroligt härlig nyfunnen vän är du,är så glad över att broder har täffat dig.


Gud va sötsugen ja vart då=/ önskade ju nästan att man hade lite väl mkt slisk hemma,men inge sånt har man,har ätit lite glass med mamma och pappa men ja de gav inte så mkt.


Ne nu blir de att vila ögonen framför tvn!:)...Snart är det Julgrejs med Ernst och sen är de morden i sandhamn och de ska ja fortsätta se på!=)..

Nu är de berg flyttar hem,och hon e hos Dogge. han e verkligen en härlig prick.


Älskar dig Stefan!


With Love//Hellahh

Av Helena - 19 december 2010 11:07


....den 19/12.....


Idag så är det ju söndag,och som vanligt ogillar jag söndagar vet inte varför men de är väl för att de blir måndag i morgon och man e hemma och är arbetslös och rastlös!?


Idag är en jobbig dag,tur man har sina prinsessor hemma och även så får ja låna lillprinsen Wiggo..Som är fasters lilla sötnöt! Oj vad ja gillar den lillprinsen!..


Dagen började med att jag duschade av mina små prinsessor och sen så blev det att klippa hår,Ebba vart sur för ja klippte för lite,så då fick ja gå en till rond med saxen hon vart mkt nöjd nu när de är jätte kort,själv tycker ja inte om det,dessutom blev de inte jämt,men Ebba är nöjd och de är väl huvudsaken!?...Ja ska finslipa lite på det sen!..

Fick även klippa Evelina med och henne gick de betydligt lättare att klippa kan ja bara meddela.Tunnare hår och inte alls lika vågit som Ebbas.


jag vet inte vad de är som tränger mig idag men de gör ont i mig,de känns som de gjorde en sväng förut.. Ja börjar bli less på denna dumma känsla för ja vet att ja inte har rätt till att känna så här. men ja gör de ändå..och mer blire ju mer man får höra från andra att dom tycker de borde vara annorlunda. Tiden får utvisa hur allt detta blir. Just nu tar jag en dag i taget.


Snön faller vackert ner från himlen ute. De rä jätte mysigt det är riktigt Julväder..ja kan säga även om ja e emot julen så känner jag att snön är ja inte alls deppad över,de är faktiskt fint under december. men inte före December.


Ebba hon är trött hon ligger i sängen och ser på My little pony och halvsover.. Wiggo och Evelina dom leker hur mkt som helst. Dom leker så bra ihop!..men de är ju för dom e ju i samma ålder de skiljer ju bara 2 månad mellan dom!


Om en vecka så lämnar jag ifrån mina prinsessor igen och vi har inte alls kunnat göra de som ja tänkt under denna tid som dom vairt här, först ligger ja sjuk i över 2 veckor och sen så åker Ebba på Vattkoppor..hur roligt var det då!?.........................................


Ne nu ska ja ta och städa bort lite här hemma de ser förjävligt ut och ja mår bara sämre utav det men kanske fixar det senare!? blir nog att mysa med alla tre barnen nu en stund!


With love//Hellah


Av Helena - 18 december 2010 12:01


ja det har vi verkligen haft nu på morgonen,älsklingen sov över för första gången så barnen förstod det. Och dom va med på noterna..Älsklingen frågade igår om han fick sova över här när han borstade barnens tänder.. Och visst fick han det.. Då började barnen direkt, du kan få sova i Mammaas säng.. Sötungar!..


men iaf så vaknade Ebba kl 06.oo hade på tv så jag gick in till henne och la mig och kolla tv med henne en stund,sen  gick vi och la oss i min säng där älsklingen låg och sov, jag och ebba la oss och somna sen hör ja hur evelina kommer in men vänder igen i dörren och kollar på tv i stället. jag kliver upp och går och hämtar henne, sen börjar morgonmyset!..Evelina ville kittla älsklingen men han e ju inte så kittlig så de gick inte så bra!..men mys blev de iaf,sen gick ungarna in på sitt rum och kollade på bolibompa.


sen klev vi upp och satt oss och åt frulle tillsammans alla fyra,saknades en viktig del tyckte jag och de är ju våran 3:e guldklimp Emil. Våra tre E´n...=)

Ute snöar det som bara den och mysigt är det tycker jag,jag är bara sur på mig själv för att vi är sjuka så vi inte kan gå ut och åka i pulkbackarna vi har här på gården där vi bor!.


Snart ska vi klä på oss och åka till Mormor och morfar för att träffa paula och Wiggo!..Imorgon kommer Wiggo hit på förmiddagen och ska va här medans Paula ska handla julklappar..Eftersom bror jobbar! då ska Faster få låna sin lillprins!..Så söt så!..


Om mindre en 1 vecka är det julafton och ja gillar de fortfarande inte. jag önskade att ja skulle få känna mig helt kry innan..men så lär de nog inte bli i natt har ja inte hostat lite har hostat hur mkt som helst så de blir nog att börja med cocilianan igen.

Sen ska ja klara mig utan Älsklingen en hel vecka i sängen hur ska ja klara det då!? värmen försvinner och myset=( *buuuuu*


Middagen igår blev mkt god,lite lite salt tycker ja men älskligen gillade det iaf!=)..och de va väl huvudsaken att han som jobbat och stått i hela dagen att han tyckte om magen,stackarn va inte hemma förns kvart i 7 igårkväll,tycker faktiskt synd om honom.


Men vi hade vårat fredags mys i soffan och med film och Chirre och dip + Cola!..


Ikväll blire gott med lite Pizza,Evelina hon vill ha korv och makaroner istället så visst får hon väl det då. el köttbullar till. Men jag,stefan och Ebba ska beställa pizza och ha vårat lördags mys i hop!..Sen ska nog Evelina Joina oss med godis och popcorn!..mammas sötungar!!!<3


Älsklingen är nu iväg och ska va tomte.... hihi,han kommer va så fin så.hihi..Sj skulle ja behöva städa här hemma men känner inte orken alls....hade ork,men fick så ont i magen att nu försvann musten,så snart ska vi åka till mamma och pappa och hälsa på istället..


Ne nu blir det att göra klar oss alla,i kväll blir de nog att klippa barnens hår:) barnen längtar..Evelina hon tjatar inte lite om det redan,men nöjer sig med att jag satt upp hennes hår just nu tills ikväll. får hoppas inte kvällen går så fort ikväll som den gjort alla andra kvällar bara.


With Love//Hellah

 

*Mamma Älskar ER*

Av Helena - 17 december 2010 13:12



Jepps,box....de har min stora lilla tjej fått=/ mammas lilla prinsessa då. Fy så orättvist (tycker jag iaf), just så här innan jul.


Och sen att de kom så här just när jag mår som jag mår är inte heller de bästa. Ja orkar ju knappt med mig själv,hur ska ja då orka med en som har vattkoppor och en som är speedad till max!? och ska ha all uppmärksamhet av både mamma och storasyster.


Idag blir älsklingen även sen från jobbet,han slutar normal tid 16 men i dag blir de nog 18. Men övertid spelar ju ingen roll:) blir ju mer pengar till älsklingen,sen har ju inte han någon son heller denna vecka.

Jag längtar tills veckan efter jul,då jag och älsklingen får en hel vecka tillsammans,det ska bli så skönt och så mysigt. att bara ägna tiden till oss själva. Undra vad som sker på nyår!?=)



ne ni, nu ska ja forsätta mysa med barnen och se pippi...


Älskar dig Stefan!<3


With Love//Hellah

Av Helena - 17 december 2010 06:56



Bättre nu!?, Ja de återstå och se efter ja varit vaken några timmar.

Älsklingen har nyss gett sig iväg till jobbet...Saknar han otroligt mkt önskar han hade kunnat lega kvar ju.


Om ja orkar ikväll så blir det Lax och potatis!:) mumms fillibabba..+ en grekisksallad till. Oj så gott de kommer bli.

  Jag lovar de är megagott!=)..


tro ni ja blev less igår då!? de verkar som om Ebba har åkt på Vattkoppor=/,jag ber till gudarna att hon inte fått det..Vi får väl se när hon vaknar om hon har åkt på det el inte. Jag som hade tänkt gå upp på affären idag eftersom jag känner mig bättre själv för att inhandla en del saker. Fast det är klart ja ska inte ropa hej än!..


Oj vad det snöar utanför då!=) och blåser..får se om jag skickar iväg mamma el pappa för att handla kanske!? känns nästan knske smartast så om lillan har vattkoppor!? Sen vill jag ju inte att min hals ska bli värre kan ja lova.


Ne nu ska ja ta och vila lite,sen blir de att kliva upp..Min jobbcoatch ska ringa idag så då ska ja nog va vaken och uppe när hon ringer kanske!?=)..


Saknar min Älskling så de gör ont,om du ändå va här nu!!!<3


Älskar dig Stefan <3


With Love//Hellah

Av Helena - 16 december 2010 07:05



Onej....Då är man inne på sin 16.e dag att vara sjuk på,trevligt!? Skulle inte tro det.

Var ju till Vårdcentralen i Tisdags och fick göra halsprov,oj vad som jämrade sig och sa hur kan du ha gått och sett ut sådär i halsen och inte kommit in tidigare (alltså de tycker de skulle ha gjort så ont) och att jag inte skulle ha klarat av smärtan,men smärtan att föda barn är betydligt värre än att ha en mkt svår halsfluss,fick iaf höra att jag var stålkvinnan men jävligt tjurig och har en hög smärttröskel och att ja ska inte låta de går så där länge tills nästa gång.


Men iaf,så är det ett virus i min kropp som tydligen inte verkar vilja ge sig,så jag låg i 39.4 i feber igår och idag är jag halvloj, och utav Pencilinet gör ju inte heller att magen är så allert,så ja kan säga jag är ganska trött och loj utav allt.

Är så glad över att ha alla runt om kring mig som mamma och pappa som tar hand om flickorna tex igår tog mamma ledigt från jobbet för att passa dom så ja fick sova ostört,dom hämtade dom kl 12 och kl 18 kom dom hem igen,tro ni ja hann sakna dom mkt under den tiden OJA!!!! jag ringde och fråga när dom skulle komma hem med dom igen för ja saknade dom så mkt.. Sen då har ja världens bästa Pojkvän,som är här och hjälper mig<3..........Du betyder så mkt för mig Stefan att du anar inte! att bara sitta ihopkurad i soffan tillsammans med dig gör att man mår som en prinsessa,att få alla de där blickarna,höra de där tre magiska orden och dessutom få vara din gör att ja mår jätte bra!....<3....


Men sen att vissa kan få mig att vilja kräkas är ju en annan femma. Börja tänk till förguds skull!..Ta de piano istället för att gö allt så förbannat snabbt,tänk på alla inblandade istället för att tänka på er själva...Men som ja är van så har du aldrig varit någon som tänkt på någon annan än dig själv så varför ska de ändras NU!?...Tyvärr så får ja lov att inse att du kommer aldrig bli till de bättre bara sämre!...


Aja,nog tjatat om det,nu blir det att sova vidare tills barnen vaknar,älssklingen har åkt på sitt jobb och ja saknar han otroligt mkt,de är sjukt hur man kan sakna någon så mkt!!..<3


Älskar dig Stefan!<3


With Love//Hellah


 

Ovido - Quiz & Flashcards