ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under december 2010

Av Helena - 6 december 2010 22:15


...tag sedan jag skrev ett inlägg,för att vara petig så hela 4 dagar har gått utan inlägg...fy på mig...


Kan börja med att jag har inte varit i form alls, feber och förkylning trillskas med mig

Jag hostar på nätterna och har feber på morgontimmarna och ja vad mer kan man säga jag är allmänt slut som artist.



Men nu skriver ja in lite som hänt under helgen...


Fredagen  kom och jag sov hela förmiddagen,kollade tv,försökte somna om men de gick inte,klev upp och städade,sen kom go Anna förbi och hälsade på!=) med Starmy och Messi (hundar då)..Sen kom älsklingen hem som ja saknade hela dagen,saknade honom så himla mkt,men när han kom hem så hade jag så himla ont i magen,och jag var frånvarande halva kvällen, men vi var och handlade på Icaa maxi sen så åkte vi på Max och åt och sen var vi även in på birsta en sväng för Älsklingen skulle köpa presentkort till älsklingens syster som fyllde år igår!=)..17 år,gud va tiden går alltså,ja minns när ja såg hans mamma va ute och gick med barnvagn och ja tyckte inte de va så länge sedan!=) men nu är hon en stortjej ju!=)..


Efter det så åkte vi till Anna med lite fler flyttkartonger och hjälpte ner med hennes loftsäng,eftersom hon skulle flytta på lördagen och älsklingen skulle hjälpa henne.

Sen blev de hem och direkt i säng.


på lördagen blev det att kliva upp och hämta hem min änglar,de gick bra mådde väldigt bra då,feber fri och allt,men hostig. när vi hämtat flickorna och vi kom till Övik så började ja få on i huvudet varjegång jag hostade till.

sen kom vi hem,la mig i mamma och pappas soffa och vilade,sen hem med älsklingen och göra sig klar för kvällen, ni skulle ha sett mina prinsessor när älsklingen kom innan fördörren hos mamma,de kom springades och gav han en kram,är så glad att de tycker om honom. Eftersom han är min drömkille<3


men iaf,kvällen kom och vi åkte på julbordet,de va trevligt och vi satt med en massa roliga prickar som jobbar på älsklingens jobb!=) Maten var inte heller något man kan klaga på=) de va supergott och ja åt de mesta även om ja inte tål,men de gick ganska bra ju!=) ja åt inte mkt av allt utan smakade bara. Sen fick vi åka hem med en av älsklingens jobbpolare,satt här hemma och myste innan de lev läggdags..


sen gick nått fel. då vaknade jag kl 07.10 och var alldeles varm och hostade som bara den,var nära på att kräkas flera ggr p,g,a förmkt slem i halsen..höll på att få panik men lugnade ner mig ganska mkt ändå,vart orolig att ja skulle behöva brikanyl och ja har ingen hemma. Men de har gått jätte bra jag har inte behövt de,så kanske de är påväg bort!? jag hoppas verkligen de är påväg bort. Sen ringde ju pappa även och skrämde mig genom att säga du ja tänkte bara säga att vi kommer ner med barnen nu för Evelina kräks som bara den. jag kände hur paniken börja infinna sig,hurska ja orka med magsjuka när ja ligger med feber?..Men som tur var så skojjade han bara. Älsklingen gjorde sig iordning för han skulle träffa sin son och hans ex för att åka iväg på någon marknad sen skulle de till hans syster och gratta henne. själv saknade ja mina barn och ville att de skulle komma hem men när ja ringde de och sa att jag ville ha hem de så skulle de till K-rauta och köpa lite grejjer,och sen skulle de komma.


Ne nu ska ja sova,denna blogg tar ju en jävla tid att skriva när den tar 1 bokstav i taget och de tar 20-40 sek per bokstav,jag skriver hellre mer i morgon och hoppas den ger med sig blogg jävel. ne nu ska ja inte bli arg men de är så typiskt att de ska ta en väldigt lång tid när jag vill gå och lägga mig...


With love//Hellah

Av Helena - 2 december 2010 14:07



....2 dec.......


ja ni vad säger man!?, jag har läst på facebook att många tyckte det var kallt ute,jag klev upp förut och kollade in min termometer för utomhusbruk. och där stod det -4,2 jag skrattade och undra om de tagit hus i helvete hos vissa och om dom e knasiga!?...Sen ställde jag mig och bakade.


Älsklingen ringde medans jag bakade och ja sa att folk måste ju va galen tycker de e kallt när de endast är bara -4,2 älsklingen skrattade och sa nej,det är ju minus 15 typ. och de blåser kallt. han berättade ju att solen låg ju på min termometer..och han hade ju rätt de gjorde den ju..inte tänkte jag på det heller:P vi skrattade inte lite!=) men lite roligt var de ju faktiskt. Ja skulle vilja ha sett min min när jag kom in i köket efter att ha läst på Facebook att de va kallt ute. och ser att de bara är -4.2 ..


Har bakat iaf,blev en banankaka eftersom jag hade 4 st nästan lite övermogna bananer,de blir ju bara en godare och godare kaka ju mer mognare bananerna är.

Ska snart göra glasyren till kakan även..men den måste få svalna!:) Inte för att man behöver glasyr på den går ju att äta utan..Nackdelen är väl att jag inte kan äta denna kaka så mkt. eftersom det är en heldel ägg i den=(


men men,älsklingen och alla andra får väl äta den istället då:P hahah..


Jag är så glad över att mina föräldrar finns att ni anar inte,de ställer upp i vårt och tårt. Jag är lyckligt lottad som har sådana fina föräldrar som dom.

jag är även glad över att älsklingen kom in i mitt liv=)ingen har aldrig fått mig att må så här bra innan,han får mig verkligen att glömma alla problem m.m han får mig verkligen att njuta utav tiden tillsammans med honom. han är beroendeframkallande om ja säger så!=) och de är sant!=)..han är verkligen den underbaraste människan på denna jord!..


Som igår,han tog hand om mig på morgonkvisten när jag hade feber men enligt mig hade jag ingen feber. men de slutade med att jag fick ge mig.

Sen då,när han slutade så åkte han till kebabhouse och köpte kycklingrulle till han och mig,fick inte i mig mkt utav den men han fick mig att äta och de är inte många som får i mig något när jag har feber. brukar endast  leva på vatten,alvedon och sömn då!:P

jag känner mig verkligen älskad utav honom,har aldrig kännt mig älskad av någon kille innan. Men Du älskling får en verkligen att känna sig älskad!=)


Sitter och lyssnar på musik samtidig som jag bakar!=)..

Blir lite blandad musik:) just nu e de Crazy Frog med Last Cristmas

han är verkligen härlig och var Ebbas idol som liten!=)..


Är han inte bara för söt!?=)...


Då var kakan klar så nu ska man ta och diska bort här hemma så de ser någorlunda ut,sen ska ja se om ja orka dra  dammsugarn och lite dammtorkning + skura av golvena lite här hemma..känns som de var ett tag nu även om ja e sjuk så tycker ja inte det är en undanflykt!:P ja vet jag e lite märklig när de gäller den saken. men jag är en människa som hatar att ha de osnyggt runt om kring mig ja mår sämre då än annars.


Inte många timmar/min tills älsklingen kommer hem heller<3


Älskar dig Stefan <3


With Love//Hellah..


Av Helena - 2 december 2010 08:25


...att jag skulle skriva ett litet blogginlägg,men ja vet inte hur mkt ja orkar skriva!?...



febern är tillbaka och ja e inte alls nöjd. Jag var feberfri igårkväll typ åt alvedon så de stod ut genom öronen,men skönt var de att slippa febern.

Men i morse när ja vaknade 2 min i 7 så var den där dumma febern tillbaka igen...ja fryser och svettas om vart annat och ja börjar bli riktigt less.


<jag hatar att ha feber,mamma var gullig och handlade saker så ja skulle kunna baka idag,men hmm..de känns inte som ja har ork till det..hoppas febern ger sig vika snart så kanske ja kan baka senare idag!?


Älskar min älskling så mkt,han är bara helt klart bäst!

igår hjälpte han mig att gå igenom i klädskrubben i alla sopsäckar m.m så nu är de även gjort,så nu är jag klar med de som skulle fixas innan barnen kom..han e verkligen den bästa som finns.Jag längtar efter honom hela tiden när ja inte är med honom,jag verkligen älskar honom hur mkt som helst.


Ne nu ska ja vända mig om igen och fortsätta sova,sen blir de nog att ta fram stordatorn och ligga och Sova/se film i dag med som igår!=)...


Älskar dig Stefan <3


With Love//Hellah

Av Helena - 1 december 2010 13:45


....Åkte man på då...*suck*..


Vaknade vid 6 tiden i morse av att älsklingen kom tillbaka till sängen,för tydligen va järnvägen försenad så han skulle börja kl 9 istället för 7. Och de tackade ju jag inte nej till.


Men så säger älsklingen att jag e varm som en kamin. Och ja ba men de är för att ja legat under duntäcket...Älsklingen han sa att ja hade feber och gav sig inte,så ja gick på toa och la mig sen igen och tog med mig barnens örontemp och den visade på 38, något,minns inte hur mkt de va?..

Men iaf så somnade vi om och sen klev älsklingen upp vid tio över 8:a..Och åkte iväg på jobbet,själv så låg ja kvar och sov..Vaknade 2 min i Nio utav brandvarnaren som lät i huset,men blev bara yr när ja skulle kliva upp och kollade ut och de verkade inte va nåra problem så ja gick och la mig igen..tog tempen igen denna gång låg den på 39,7 klev upp och tog alvedon och sen gick jag och la mig igen somnade på två sek,vaknade 30 min senare över att ja frös och svettades om vart annat..ja blev galen....gick och hämtade två filmer och startade den större datorn. Det vart I taket lyser stjärnorna och nu Music and lyrics..


Så nu ska ja återgå till filmen sen blir de sova en heldel mer...jag längtar efter älsklingen,de är inge roligt att ligga och vara sjuk=/ jag hatar att va sjuk de är de värsta ja vet....men men...


Godnatt...



älskar dig Stefan! Du är mitt allt..


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards