ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under december 2010

Av Helena - 13 december 2010 12:38



.....Är det idag,och det är 4 år sedan min mormor lämnade jordelivet......


Imorse vid 4 tiden så var de exakt 4 år sedan mormor tog sitt sista andetag på sjukhuset. Jag saknar henne så otroligt mkt, ja minns exakt den daagen för 4 år sedan. Jag bodde i Norsjö och jag var höggravid med Evelina. jag och Ebbas farmor hade bestämt att vi skulle åka till Lycksele och dollarstore den dagen, ja fick ett samtal kl 8 på morgonen utav mamma där jag hör hur hon gråter i telefonen, själv börjar jag storböla.. mamma frågar om hon ska ringa min f.d svärmor och berätta och ja sa nej. Men hon gjorde det iaf. när jag kom till min f.d svärmor så såg hon väö på mig att ja va ledsen och frågade hur det var jag berättade hur det var och började storböla,vi åkte iaf på dollar för ja ville ha annat å tänka på. Det var så jobbigt att vara ifrån Familjen när mormor gick bort. Mormor är än idag saknad utav mig. jag drömmer ibland att jag är där och hälsar på både i huset som dom bodde i innan dom flyttade till lägenheten och i lägenheten. jag min doften i deras hus.

Varje gång man sov över där så fick man hamburgare till kvällsfika.de va megagott,godare än någon annan hamburgekedja som finns i sverige..hon gjorde världens godaste S-kakor,rullrån och bullar..

jag är glad över att hon fick träffa Ebba iaf,trist var det att hon missade Evelinas entré.


Det finns en sak som ja tycker är jätte jobbigt,och det är vid Jul,när vi brukar samlas alla och äta middag tillsammans på mammas sida. och ja kan säga det, jag har inte träffat mina kusiner sen mormors begravning. Och de svider. Jag saknar dom väldigt mkt. Jag har bestämt mig att ja måste åka ner något till sommaren,jag hoppas ja har pengar och råd så de går. För ja vill visa mina barn hur underbart jag har haft det i min barndom. När vi varit nere hos mina släktingar.


min dumma förkylning håller i än,nu har ja snart haft den i två veckor,kan den bara inte ge med sig..jag har haft så ont i halsen att ja bara ha velat grina så fort jag svalt.

Men med två alvedon och en diklo så känner jag inte av min hals. (skönt). Det ända som e jobbigt är när mina barn bråkar och ja måste höja rösten när de inte går.

jag längtar och saknar älsklingen,snart ska ja väl ta och kliva upp och börja på med maten tror jag!? Idag blir det...


 

den maten blir det idag!=)..De endast som kommer saknas är melonen som e med i salladen.

       

en massa maträtter som ja älskar=) och som ni ser så är salladen min bästa vän och ja älskar sallad,finns inget som är godare än en sallad.

 

Kokta grönsaker och Korv är oxå en favorit!=)...jag och sallad överlag är de bästa för mig!=)..idag blir de som på översta bilden och en grekisk sallad, i morgon blire lax och grekisksallad..någon annan dag i veckan nså blir det korvstroganoff (älsklingens goda) jag har verkligen hittat en mästerkock!=)..Sen då vad blir dem mer för middag jo kasslergratäng!=)..<3 ja lovade barnen fiskbullar någon av dagarna även,så vi får se när de blir!:P..kanske itll helgen!?..


Ne ni..Nu blir det att göra någon nytta här hemma, jag är så glad över att jag kan svälja idag !=) ja känner att ja behöver mat i magen. <3


Saknar älsklingen hur mkt som helst när han är på jobbet,skulle va skönt om han låg här brevid mig och myste ju!=)<3


Älskar dig Stefan <3


With love//Hellah

Av Helena - 12 december 2010 14:55


Istill hear you voice

when you sleep next to me

Istill feel your touch

in my dreams

Forgive me my weakness

but i don't know why


Without you it´s hard

to survive


Cause Everytime we touch

I get this feeling

and everytime vi kiss

i swear i can fly

Cant you feel my heart is beat fast

I want this to last

I need you be my side

Cause everytime we touch

I feel the static

And everytime we kiss

I reach for the sky

Can't you feel my heart beat so

I cant let you go

I want you in my life


Your arms are my castle

your heart is my sky

they wipe away tears

that i cry


The good and the bad times

we've been through them all

You make me rise when i fall


Cause everytime we touch

i get this feeling

and everytime we kiss

i swear i can fly

can't you feel my heart is beat fast

i want this to last

need you by my side

cause everytime we touch

i feel the static

And everytime we kiss

i reach for the sky

can't feel my heart is beat so

I can't let you go

*I want you in my life*


-----------------------------------------------------------------------------------------


So many times i was

alone and couldn't sleep

you left me drowning

in the tears of memory


And ever since you've gone,

i found it hard to breathe

cause there was so much

that your heart just couldn't see


A thousand wasted dreams rolling

off my eyes

but time's  been healing

me and i say goodbye


cause i can breathe again,dream again

i'll be on the road again

like it used to be

the other day

Now i feel free again

so innocent

cause someone make me

whole again for sure


i'll found anohter you

could you Imagine,

someone else is by my side

i've been afraid he couldn't keep

myself from falling


my heart is always searching

for a place to hide

could not await the dawn to bring

another day


your not the only one

so hear me when i say

the thoughts of you

they just fade away


Cause i can breath again

dream again

i'll be on the road again

Like it used to be

the other day

now i feel free again,

so innocent.


Cause someone make me

whole again for sure

i'll find another you

sometimes i see you when i close my eyes

you're still a part of my life

but i can breathe again,dream again

i'll be on the road again

like it used to be the other day

Now i feel free again

so innocent

Cause someone make me

whole again for sure

i'll find another you...


--------------------------------------------------


ja ni,vad säger man och vad skriver man!?...


ja,jag känner mig fri igen...efter ett förhållade på flera år så är jag verkligen friiiiiii...

Nu har ja ett nytt förhållande och jag har hittat en ny att dela mitt liv med som jag aldrig kommer vilja byta ut...men varje gång jag lyssnar på Another you så kommer tårarna,varför har jag väntat så länge med att ge mig av och få må bra!? varför?  de frågar ja mig varje dag,varför plågade jag mig själv!?...I så många herrans år!? varför!? varför varför!?????...Att sen bli kastad åt sidan för att man valde att lämna känns även oxå surt.

Men livet går vidare,med el utan dessa människor,även om de kommer finnas i mitt liv så kommer de ändå inte ha någon betydelse för mig.


Jag sitter och kollar ut mot Östrand och drömmer mig bort. Önskar bort min onda hals och vill bara till värmen och försvinna för ett tag,jag vet inte om ja kommer orka med så mkt jul iår. det känns inte som det är mitt år med julen.

jag hoppas däremot att jag e frisk så jag kan festa med dom som bjöd mig på fest på juldagen. så vi får se vad som sker,men ja vill gärna ut den dagen och dricka och försvinna för en liten stund.


jag vet inte vad ja ska skriva mer!? jag är tom på ord,de finns mkt som ja vill skriva men vet inte hur ja ska få fram det via tangenterna vet inte hur ja ens ska få ut de i ord. De är som att de finns i min hjärna men ja kan inte skriva och inte skriva och inte skriva...vad händer!? varför kan ja inte skriva av mig som ja alltid ha kunnat!? vad har skett!?...


Jag vet att de finns många som betyder mkt för mig och ja vet att de finns en kille i denna värld som ja älskar otroligt mkt som alltid kommer finnas hos mig..<3 han är de bästa som hänt mig de senaste månaderna,jag hoppas vi kommer må så här bra i varandras armar fler månader än de månader vi varit i lag och att tiden följer med.


Jag vet inte vad som sker just nu,men ja måste ta de lungt min hals håller på att ta ihjäl mig och de blir bara jobbigare och jobbigare om ja känner att ja har gråten i halsen,jag är iaf överlycklig att ja lämnade Norsjö och allt därtill. Även om ja saknar vissa andra.

Kan meddela att ja saknar mitt gamla jobb,men de skulle aldrig få mig att flytta tillbaka,för de finns för många människor där uppe som bara vill en illa istället för att vilja en väl!..


Ne nu blir det att fixa nått att äta åt barnen och sen ska vi lämna barnen hos mina föräldrar och sen ska man iväg och handla,ja vet fortfarande inte vad ja ska handla,har suttit hela dagen känns de som och skrivit nota. Men ändå har ja bara skrivit upp tre maträtter känns de som...Allt hade varit lättare om ja tålde grejjer med ägg,då hade ja kunna göra pannkakor åt barnen m.m..Men så blire inte..Så min hjärna går på högvarv just nu...men de ordnar sig nog....



with love///Hellahh

Av Helena - 12 december 2010 03:45


....OJA,men kan ja sova!? ONEJ!!!!....=/ och kl är nu 03:52


Tankar snurrar och Halsen värker,har nyss varit uppe för andra gången och tagit alvedon nu för att få lite bukt på min onda hals...Kanske måste åka till vårdcentralen imorgon iaf som mamma vill...


Dumma hals,dumma huvud,dumma förkylning..kan inte bara bacillerna,viruset ta och bosätta sig i en blomma i stället.Så slipper någon annan få ont och få dessa besvär..


Har sovit några få omgångar och kan säga de är inge roligt att sova nu ja vaknar upp med ett ryck utav drömmar..ja vill inte drömma dessa drömmar,men de blir nog utav alla tankar...=(..Har väl sovit två timmar allt som allt än så länge och ja ska vinna så fort min hals ger med sig så ska ja sova vidare och hoppas ja slipper drömma mer...


Ne nu ska ja ta och läsa en bok så kanske de går fortare tills man somnar!???


dumma taknar,dumma förkylning försvinn snälla OMG!!!!


Älskar dig Stefan!...


with Love//Hellah

Av Helena - 11 december 2010 23:57



...Ja ni,då var det 4 min kvar utav denna dag då...


denna dag har varit trevlig,samtidigt som den gett mig ont i magen nu på kvällen....................Jag kan inte sluta tänka på det.................Får se om de blir någon sömn i natt med!????????? Som de känns som nu så kommer bara dom där tankarna infinna sig i mig!?...vad är det som går runt i ditt huvud som du inte vill dela med dig utav!!??...=/..



dagen började iaf med att jag klev upp gav ungarna yoghurt och sen ut i snön och lekte i lekparken här utanför med snowracern. Sen kom Stefan och sin son ut och lekte med oss. Trevligt var det,efter en stund om två andra pojkar ut och sen kom bäste svägerskan och "fasters" sötnöt förbi och hälsade på!=) så de blev 6 barn och 3 vuxna ute i snön!:) trevligt enligt mig då!:)..

Men trött blir man efter att varit ute och själv är sjuk. Så vi gick hem till S och va där S och P drack kaffe och ja tvärslockna i soffan si sårdär någon liten minut..barnen lekte i rummet och sen tog Paula och fasters sötnöt och åkte hem och ja tog mina flickor och gick till Mommen och moffen, väl där så blev de fika och sen blev det att ja hämtade min laddare och tog bilen med mig så barnen slapp gå hem på kvällen. Bilen blev tvättad efter middagen och under tiden ja sov på soffan hos mamma och pappa. (har ingen ork i kroppen alls och jag e så kätt i halsen så de är hemskt,ja hoppas bara den ger med sig tills i morgon när S kommer hit och sover....)


Idag till middag åt vi mammas hemgjorda köttbullar och brunsås + Makaroner,de vaaaa så jävla gott,jag älskar hennes köttbullar och brunsås! de finns inge godare på julbordet än mamma och mormors köttbullar!..<3


Imorgon kommer Älsklingen hit,och då har vi en hel vecka tillsammans<3

jag älskar dig och ja hoppas du förstår det............:) Du och barnen är mitt allt,mitt hjärta skulle sluta slå om du och Emil försvann ur mitt liv....<3


Jag ligger och hör hur klockan tickar,den slår snart 00.00

Mormors vackra kl går och går,så fort pendeln kommer ner så kommer den bara få stå. Kärleken är som en klocka,den går och går till slut dör den.

Jag hoppas verkligen denna kärlek är för evigt och att om pendeln slutar gå så gungar vi till den lite så vi får fäste igen och fortsätter vår kärlek genom livet.


Varför kom tankar just i kväll, varför skulle ja bli såhär nu!?..ja har en konstig magkänsla och de känns inte alls bra,förr var de aldrig nå problem men nu!? har ja gjort något!? prata medmig snälla!....



Blev föresten bjuden på förfest den 25:e på annandagen,får se om ja går..skulle va roligt faktiskt att träffa alla igen....och få testa på de där festarlivet som de var ett "ex" antal år sedan ja hade..haha..(ska vi säga så där 7 år sedan) Jepp de va 7 år sedan ja festade ordentligt med detta gäng,och ja säger nog inte nej till det bara ja har pengar och inte är så trött efter att ha lämnat mina barn på dagen. Men som sagt vi får se,skulle va skönt just nu att få supa sig ganska så full och gå ut på någon krog i stan och bara dansa loss,behöver det..............



Ne nu ska man lägga sig och försöka sova,lär väl läsa gamla sms och försöka kanske inse att inte har med mig att göra som du säger,jag längtar efter i morgon efter att få vara i din famn igen och höra till dina andetag och dessutom höra de tre magiska orden från dig.


Du är mitt allt,glöm inte det...jag älskar dig Stefan!!!!<3


With Love//Hellah

Av Helena - 10 december 2010 11:44




...Och idag är det 14 dagar kvar till Julafton...


ja,ni nu har vi..14 dagar kvar till jul,och ja känner inte ett dugg för att fira jul just nu..men de har mkt att göra med viruset i kroppen. jag har inte så mkt ork.


har nu fått medicin,men då går allt över till huvudvärk,hade inte så mkt hosta inatt som var,men ja tog ju medicin för det oxå.


Igår så vad ja typ däckad hela dagen,Men åkte och hämtade mamma på jobbet sen åkte vi till max och åt med barnen,efter det så åkte vi hem till mina föräldrar och efter julkalendern så åkte vi hem. När jag kom hem funkade inte internet och jag som ville prata med älsklingen på msn,men ne som vanligt ska något klatra när man ska ha det.men som tur är så finns ju sms och att man kan ringa.


Fick ju inte träffa älsklingen något igår och de gör ju att man saknar varandra ännu mer ju,men ikväll så ska ja få träffa älsklingen:) Och ja längtar inte lite,sen då är det snart söndag <3 då är han "min" igen på nätterna:) jag börjar mer och mer längta tills vi är barnfria igen:) och då vi ska fira våran första nyårsafton ihop!=)


Åh vad ja saknar min älskling, och vet ni va ja saknar mer? jo SOMMAREN..jag vill ha sommar så jag kan åka iväg och bara sätta mig på en strandkant och sitta där och tänka,just nu skulle de behövas..jag hatar vintern,de är den hemskaste årstiden som finns. Men att bara få sitta på en strand och kolla ut över havet och bara njuta av doften från hav,sand,och ja sommar..snälla vinter försvinn snabbt iår.


   


Åh,när ja ser tillbaka på dessa bilder så får ja mer och mer längtan till sommarn!!!!...Ligga på mamma och pappas altan och äta vattenmelon (även om ja int tål det) men gott är det!!!=)


Jag längtar bara mer och mer efter sommaren,ska bli mysigt å spendera sommaren med älsklingen<3


Undra vad jag och flickorna ska äta idag!? undra om ja orkar laga hemmagjord pizza idag el om de blir  potatis och fiskbullar!? får se hur pigg ja är när maten ska göras, imorgon hoppas ja vi ska kunna lyxa till de lite med lite kött och ris!=)..


Nu blir det att kolla in vad barnen gör igen!=)


Älskar dig Stefan<3


With Love//Hellah


 

Av Helena - 8 december 2010 19:32



....jag måste bara säga det....


Jag har världens bästa pojkvän!...Idag kom han hit med sin son och gjorde ordning middag för alla 5,han e verkligen helt klart bäst. efter att ha jobbat en hel dag så kommer han hem och tar hand om mig. Hur gulligt är inte det då!?

jag är helt körd, jag e verkligen helt körd om ja får säga det själv...jag är upp över öronen förälskad i min Stefan!<3.

Det är ju sånt här som man vill ha i ett förhållande att man kan göra båda två saker och inte bara en som får allt över sig. och sen all kärlek man får utav honom gör att man mår ju superbra. jag verkligen trivs som fisken i vattnet med hans sällskap.

och kommer alltid att göra det som de känns nu och ja tror inte de kommer ändras för fem öre!..

Om jag ändå hade funnit denna man långt innan,gud så underbart liv ja hade haft de tidigare åren..

Men ja ska inte säga så heller,då hade ja inte haft mina otroligt underbara barn. <3 Dom ångrar ja absolut inte. Men ja e supernöjd över att jag inte fick en tredje iaf där uppe.


Nu har mina prinsessor gått och lagt sig men de har inte somnat än,hmm undra när dom ska sova då!? typ aldrig,själv så ligger ja i soffan och ser på tv. kan man längta så här mkt efter älsklingen som man gör när han inte är här!? ja längtar tills nästa vecka när han e här hela veckn och ja få rå om han en hel vecka<3 de ska bli så mysigt..


Ne nu blir det att försöka få lillan att sova..sen blir de nog en tidig kväll!!??


With love//Hellah


 


Av Helena - 8 december 2010 11:05



......Äntligen feberfri.....


men vad sker då!?,Jo jag har sån hosta att jag kräks!? trevligt el inte,självklart inte så trevligt. De är slemmet som gör att jag kräks.Man hostar och de retar kräkreflexerna och sen är det igång, och tur är så har ja inte ätit så mkt de senaste två dagarna så de är bara slem och vatten som kommer som tur är.


Alldeles nyss så ringde min Jobbcoach,men så ringde de samtidigt i 2 andra telefoner så hon fick lov att lägga på. Kändes väl sådär då att hon ringde två sek och sen inge mer, istället för att lixom prata klart med mig och sen får dom andra ringa upp!? nja jag blev lite irriterad faktiskt om ja ska va ärlig. Hoppas bara hon ber om ursäkt när hon ringer sen och att hon är bra,annars känns de som ja kommer byta.


Nu ringde hon ingen,hon hade 3 telefoner som ringde samtidigt,hon lät stressad och försökte boka in tåg för att träffa mig nästa fredag kl 13.45, vi får hoppas de går bra för jag känner nästan att ja inte vill att detta ska bli ett jippo bara utan ja vill verkligen att de ska löna sig att ha en Jobbcoach.

Hon ska iaf åka från Hudik och hit upp med tåg,känns som hon lika gärna hade kunnat ta och åka bil. men men.


saknar Älsklingen hur mkt som helst,igår kom han förbi en snabbis efter hockeyn så ja fick några små pussar utav honom <3..De va riktigt skönt att få ha han nära en stund. Saknaden efter honom e väldigt stor... Och den startade så fort han stängde dörren efter sig igår igen=/..Somnade inte förns halv 3 i natt p.g.a hostan och att ja saknade älsklingen,men när ja tog hans kudde så somnade jag på engång!=)


Livet med dig älskling är de bästa liv ja fått vara med om,du får mig verkligen att må bra,du och barnen är ljuset i mitt liv,ni får mig verkligen att må superbra.

Ligger och lyssnar på  Bruno Mars nu,och drömmer mig bort...Önskade att Älsklingen va här nu med mig. I morgon är de torsdag och då är de snart söndag igen och man får ha Älsklingen hos mig en hel vecka!=)

Och vi har nyårsafton ensamma tilsammans,utan barn<3 de ska bli mysigt att få fira Nyårsafton med älsklingen! gud de är ju inte långt kvart till Nyårsafton och 2011...De är sjukt vad tiden går fort..

Och det är bara 2 månader kvar tills Evelina fyller 4 år,vart försvann tiden!?..mammas lilla prinsessa blir en stortjej ju. Emil blir 7 i Maj och Ebba blir 6 i Maj,Kan man inte stoppa tiden!? Skulle va väldigt skönt så man får njuta utav barnen längre!=)..


Ne undra om man ska ta och fixa någon lunch åt mina trollungar som håller på att leker för fullt inne på deras rum? :)..

Lite Pannkaka och Sylt blir nog smaskens för dom skulle ja tro,dom lär ju tjata om dom inte får det utan får mackaroner och korv istället:p..Pannkaka är deras favvo som lunch,och de ska man väl inte ta ifrån dom el!?=)..(mamman som ger dom allt dom vill ha) (eller inte)...


Älskar dig Stefan,du är mitt ljus och miin framtid,du är drömkillen och du är MIN!!!<3 Älskar dej!


With love//Hellah


Av Helena - 7 december 2010 16:57



...man ska få bli frisk!?...


I morse när ja vaknade så hade ja jätte mkt segt slem i halsen hostade upp de mesta,är något less detta,börjar vilja orka med mig själv och barnen...har varit uppe nästan hela dagen men de tär på ens kropp. Man blir trött och slut för inget.


hade en liten docka som sov i min säng men ja bar tillbaka henne 3 ggr i natt för hon sparkade och levde rövare...(vem kan sova då) hon sover inte lika still som älsklingen!=)...Saknade älsklingen i natt,första natten vi sov själva efter 3 veckor,de va en pärs kan ja lova. Man vänjer sig fort vid att någon ligger bredvid.


Men sen att man saknar älsklingen all annan tid är ju oxå en femma..Idag kan jag säga att jag kan inte tänka mig ett liv utan älsklingen och hans son,dom betyder så himla mkt för mig.

Jag drömmer mig bort lite nu och då tills den dagen vi bor i hop m.m, sitter och kollar runt på lite lägenheter och hus,även om de är väldigt långt borta så är de så mysigt att drömma sig bort en stund. Och de är väl inge fel med det!?=) Sådana här dagar när jag mår så här skulle de va väldigt skönt att bo ihop med älsklingen,för bara att få ha han nära gör att jag blir piggare och orkar mer.


Ikväll är det Timrå-Skellefteå,och ja hoppas för grabbarnas del att dom klarar av att klå Saik, för Timrå har ett bättre lag ,men ibland tvivlar man på vad timrå har för lag,men ändå hejjar man,för man e en inbiten Timrånissa!. jag Älskar Timrå,och kommer alltid göra det..Sen de som tycker att Orten Timrå bara är skit,har inte bott här och ska inget säga.

Nu börjar min hungerkänsla säga hej här är jag!!!..men ändå kan ja inte äta,har så ont i halsen=/..kanske måste ta alvedon och sen äta ikväll!?..har fått i mig typ 4 klunkar vatten idag, barnen har äte Yoghurt till Frulle,Pannkaka till Lunch och Gröt till middag, Så dom är nöjda iaf, och dom ska få kvällsfika även innan dom ska sova som ja hoppas dom snart ska göra så ja kan lägga mig och vila och kanske hålla mig vaken tills älsklingen kommer och ska hämta sina Glasögon och lite andra småsaker.


Jag längtar som ett as tills på söndag då jag och älsklingen kan sova ihop igen,de ska verkligen bli mega mysigt..att man kan sakna någon så här mkt trodde ja inte, och vi har typ träffat varandra varje dag i över 3 månaders tid,och ja tycker de är jobbigt nu,men  de är nog för att ja mår som ja mår även.. Men han är den bästa killen som finns i hela världen, jag älskar honom så mkt...han och aalla tre barnen är mitt allt!!! Att vi klaffade så här bra trodde ja aldrig men ju mer tiden går så tror ja älskling som vi bruka säga att vi är verkligen menade för varandra! <3


Jag Älskar dig Stefan! <3


With Love//Hellah

Ovido - Quiz & Flashcards