ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 9 september 2010

Av Helena - 9 september 2010 22:46

...ja då har man varit på sin kvällspromenad =)


Ikväll tog vi en lite annan väg,vi fortsatte mot fagervik men svängde upp vid tallnäs och fortsatte till solbacken tro ja de heter el heter de solbacka!?mot sörberge iaf, kollade in alla fina hus i tallnäs och även i solbacka,de va fina men ja tror inte ja skulle vilja bo där!?

Sen gick vi förbi Eon-arenan och hem igen. stod nedanför Nygatan och surade lite innan vi gick skilda vägar=/ ville verkligen inte släppa taget de gör ont varje gång.


Så nu ligger man här i sängen efter en härlig promenad,de är så härligt att gå på promenad här nere i timrå när man går brevid havet..jag riktigt njuter så förbaskat varje gång ska ni veta. jag mår som fisken i vattnet här nu!..Jag har allt ja kan önska mig.


Imorgon blir det AF kl 13. sen blir det hem och mysa med barnen och sen blir det inte så mkt mer ta de lungt tror jag faktiskt!?..Hoppas ja får min dos av dig även:P..annars är de inte så långt kvar tills på lördag!    Och då blir det drakborgen med barnen och mitt sällskap + hans otroligt söta son..världens sötaste lilla prins är han verkligen:)


Hmm, tydligen har de hänt något i byn i kväll!?..Någon har blivit ihjälslagen!? ojdå! och vi har nyss varit ute och gått!=) Vet inte om de bara är skvaller el om det är sanning..De kan ju va sanning,och då e de hemskt..även om ja tror de e mest knarkare m.m säkert någon alkis som bråkade om sin 75:a!? ja vi får väl se i tidningen i morgon..själv höll jag på att trampa ihjäl groder men såg de i sista minuten så inga groder vart av med livet=) tur var väl de ändå!?=) stackars dom om dunderklumpen Hellah skulle kliva på dom...stackars små krakar!:)


ne nu ska ja sova i morgon är en ny dag med nya bekymmer...


With Love// Hellah..


 

~Livet blev så enkelt när du kom in i bilden...~

Av Helena - 9 september 2010 19:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards