ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 10 september 2010

Av Helena - 10 september 2010 21:46

....Mkt arg på min mage...


varför nu!? kan den inte bara låta mig vara en stund iaf...


var ju tänkt att jag skulle till han med stort H ikväll, och vad händer..JO min mage ballar ur..Ja blir så less,den har varit till och från hela dagen värst på morgonsidan och sen underdagen va den lugn och nu ikväll är den inge rolig alls...Bortskänkes till någon som vill ha!?..Själv vill ja ha en ny mage...

Måste kanske kolla upp den igen!? när den håller på så här....men som de flesta vet som känner mig är ja livrädd läkare,sjukhus och allt där till ja väntar hellre tills jag som sist fick blödande magsår innan jag går till en läkare och få hjälp. Och då var man inte lite risig,och dit vill ja ju inte igen..Men min rädsla för läkare och sjukhus gör att ja lätt skulle kunna hamna där igen.


Nu siktar vi på morgondagen istället med Drakborgen och med han med stort H!=) gud vad ja längtar efter att få krama om honom igen,de är sjukt hur man kan sakna någon så som man saknar dig.

jag är så glad över detta att ingen förstår hur glad jag är.


Imorgon kväll blir de myskväll hos honom,och ja önskade min mage va bra idag så hade ja även åkt dit en stund ikväll..men men,vi siktar på morgon dagen istället..


ne nu blir de att sova så man orkar med morgondagen!=)


With Love//Hellah


 

Av Helena - 10 september 2010 14:02

............vart jag nu...........


pappa ringde och berättade att ja skulle få barnvakt nästa fredag så ja kan gå på HOCKEYN!=) Och då är det ju premiär på is och dessutom så kommer de va uppträdanden m.m och inte nog med det jag ska få gå på hockey med mitt   :a Tro ni jag är överlycklig nu el!?=)..


Jag e jätte glad!=)...



With Love//Hellah

Av Helena - 10 september 2010 11:53


har nyss kommit in med mina barn var inte ute så länge,Ebba tycker det är för dåligt väder för att vara ute,och ja tycker att de är dom som ska bestämma hur länge de vill va ute,de fipplar på här så mkt ändå,de sitter inte direkt stilla. Vi sitter tex nu och gör halsband :) De blir fina sådana!:)


denna dag går betydligt fortare än vad de senaste dagarna har gjort,

sitter och kollar på min nyckelknippa och ser att de hänger två nyckelsnören på den, jag ler med hela mitt ansikte och drömmer bort. Jag är så glad att ni anar inte:) jag vill bara att ja ska ha kommit tillbaka från Norsjö den 30:e så jag får vara med dig igen <3 men vi har fortfarande ikväll,imorgon och sen har vi en vecka kvar innan ja åker men de där 14 dagarna kommer vara mkt jobbigt att vara ifrån dig,speciellt nu när vi varit med varandra varje dag...första barnlediga veckan vi har tillsammans blir inte förns om 18:e oktober. det känns som de är mkt länge tills dess *ledsen i ögat* ni får inte tro att ja inte vill ha mina barn så är det inte alls..jag är så glad när jag har mina barn jag älskar de verkligen till tusen. men just nu hade de varit skönt om ja inte hade åkt upp och jobbat de här 10 dagarna. Utan fått vara hemma och försöka få till det med annat. typ bostad,Arbetsförmedligen,A-kassan,Dagis m.m...(kanske till och med skaffat en praktikplats?) så ja slipper sitta hemma.. för de kommer ja inte klara av! de kliar redan i mina fingrar över att jag e rastlös och vill ut och jobba!..



"but i cant help myself

i cant stop myself

i going crazy

i cant stop myself

can i control myself

i am going crazy


And i love you

i want you

i wanna talk to you

i wanna be with you

And i love you

i want you

i wanna talk to you

i wanan be with you <3 "


Ne nu blir de fortsatt mys med barnen!!


With Love// Hellah


 

Jag och vackra Clara!=)

Av Helena - 10 september 2010 08:13

...kvar tills jag blir en gammal kärring...


Och de börjar kännas redan nu!=) jag e trött och slut som bara den!:P..

el kan de bero på att man sovit som en kratta i natt och drömt en massa hemskheter!?. Jag tro nog på de sista!?=)...


Ögonlocken vill hela tiden åka igen,så trött är jag.


de står inget i tidningen i dag om den där som blev ihjälslagen som folk skriver på facebook,och står de inte i tidningen så tror ja inte på det. eftersom att ett mord brukar de skriva ut i tidningarna. det är säkert någon gubbe som har självdött. om de nu är någon som har dött. Minns vilka rykten de var när granngubben dog helt plötsligt. Men han hade dött av bara ett hjärtstopp. Så där var de inte heller ett mord. men enligt rykterna så hade han blivit ihjälslagen av sin bror el va fan det var.


Nu har min mage börjat trillskas igen=/ varför få ja sån mage...kan ju inte bara vara för att jag är ute och går långa streckor.


Får se vad som sker ikväll om man tar sig till han med stort H:)..Imorgon ska ja då dit och ja längtar inte lite <3.


Gud vad ja älskar mina barn...Idag är de hur gosiga som helst.


jag har ringt några samtal idag och ska ringa några fler samtal!=) Typ till Timråbo,Timrå Kommun m.m!=) jag vill ha en egen lägenhet och de e helst nu!.

för jag vill bo i Timrå nu och inte Sundsvall!:) Vill ha nära till mamma och pappa och även till han med stort H:) och dessutom till alla mina kompisar <3 det är dessutom så mkt lättare om man får jobb och de kan hjälpa en på ett helt annat sätt. Åh vad ja vill ha ett jobb nu jag håller på att bli galen av att gå hemma och dra fötterna eftermig =/..*suckar en stor suck*...


Ne nu ska jag och barnen klä på oss och gå ut!=)..Imorgon blir de ju drakborgen med han med stort H och hans son!=) vi längtar inte lite här hemma kan ja lova och jag längtar inte lite tills ikväll och imorgon kväll!=) Livet är verkligen underbart ska ni veta!...


att bo här nere är verkligen så härligt!..<3


With Love//Hellah


   

Mammas små sessor..Ebba och Evelina..=) 1 år och 2 månader är båda två!=)


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards