ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 12 september 2010

Av Helena - 12 september 2010 14:45

...kan bara säga att man svävar på moln...



De är så härligt att ni anar inte. jag är så glad så otroligt glad.

Gårkvällen är den bästa ja varit med om i hela mitt liv förutom när ja fick mina älskade prinsessor, de säger jag er bara!


Vi började som lite lätt på drakborgen och barnen busade runt där,de va helt perfekt,men de  va mkt svårt att låta bli varandra.


Sen åkte jag hem med barnen packade väskan och pussade mina prinsessor godnatt och hejdå,sen åkte ja vidare till han med stort H och då bestämde vi att vi skulle åka och äta på Kina i Timrå,kom dit och åt,de va riktigt gott,de va helgbuffé =) Mumms. efter det tog vi bilen hem och hade en hur mysig kväll som helst jag njöt verkligen!..

Att få äntligen vakna brevid den man tycker om är så himla mysigt. det var riktigt härligt,jag sov så himla bra brevid honom, jag brukar vakna om någon kliver upp ur sängen men ja vaknade inte utav att han klev upp för att stänga fönstret.

jag längtar redan tills på fredag då vi först ska på hockey och sen ska ja få följa med honom hem <3 .


Idag är det 7 dagar kvar tills man blir en gammal kärring oxå! ett år närmare 30 =) barnen och mor och far hade varit och handlat födelsedagspresenter till mig och de va så roligt för de första dom sa när ja kom in var ju det =) och sen skulle de berätta vad de var och vart de låg och de skulle göra en tårta åt mig,mina små söta goungar...


ne nu ska ja ta och mysa med mina barn..önskar även han med stort H var här..<3


With Love// Hellah

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards