ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Helena - 13 september 2010 23:39


....Hos min älskling i kväll.....


och som vanligt har det varit helt ofattbart underbart,jag njuter av varje sekund då jag är med honom, de är verkligen hur mysigt som helst.


Som när man kom till han i dag,så kom han och mötte en i dörren med världens varmaste famn och en puss på halsen...=) sen blev de dusch för honom eftersom han hade varit ute och sprungit =)..


Och sen blev de mys i soffan :) jag kan säga jag njuter av tiden jag är med honom på ett sätt som jag int gjort med någon förut,vi kan sitta och prata,skratta och ja bara vara utan att de blir pinsamt,förutom när han ger mig en massa komplimanger då blir de lite jobbigt för mig och ja rodnar inte lite *skratt* Men jag gillar dig endå :)


har fått förfrågningar på vem de kan vara,vissa har gissat rätt direkt medans andra fortfarande är nyfiken:) och de kommer ni få vara...

han med stort H han hade fått kommentarer om att han ser så glad ut :) Jag blir så glad att ja kan göra någon glad,och inte få en massa skit bara från den man är tillsammans med som ja varit med om. jag är så glad över att jag hittade denna kille att ni anar inte,han är som dag och natt motför andra jag varit tillsammans med,en kille som har bra med ansvar,som tar hand om sin son, som verkligen är världens goaste kille och dessutom så värnar han om sina medmänniskor. jag är iaf mkt glad och lycklig över att få ha denna person i mitt liv och verkligen få ha han så nära som jag har han!. Men de som är de bästa är att han och ja vi som kände varandra sen han umgicks med min bror som liten!=) Han sa de att han mindes mig som en liten liten tjej..men nu var ja en vacker kvinna,och där kom de där färgade kinderna fram igen!=)..


jag längtar verkligen tills på fredag då vi har vår "sista" natt ihop innan jag drar till Norsjö. jag längtar verkligen efter att få mysa med honom. Men vi är inte ett dugg oroliga för att de skulle vara något hinder till att ja åker för vi vet vart vi står i detta förhållande. Och de är mer än vad ja kan säga att ja känt i vissa andra förhållanden. huvva,nu ska ja inte dra upp sånt här. då kommer ja sitta hela natten och sen så kanske man inte ska ta sånt så öppet!? ja vet inte!? de känns som ja skulle de för att lätta mitt egna hjärta!? men samtidigt e de inte snällt mot dom.


Imorgon så ska ja och barnen åka iväg,då ska vi till Ica maxi och handla en massa grejjer till Tårtan + mkt annat:)..de blir ju mkt lactosfritt eftersom ja har sådana problem med magen,ska bli roligt och se om ja klarar av det.

Imorgon så ska ja även köpa våffelmix=) vi ska äta våfflor till middag eftersom ja e äggallergiker så går inte pannkaka så bra men våfflor går bättre,de är så lite ägg i våfflor mot för vad de är i pannkaka. de ska faktiskt bli gott!=) och även lactosfri grädde till och blåbärssylt,eftersom ja inte får äta jordgubbssylt.



Jaja,kl bara springer förbi mig ikväll..Jag önskade ja hade fått ligga kvar hos han med stort H ikväll,hade verkligen varit supermysigt,men lite jobbigt att förklara de kanske för hans son i morgonbitti ;)...Men snart får ja mysa med han en natt innan ja åker upp!=)


Ne nu blir det natta här!=)


With Love//Hellah

Av Helena - 13 september 2010 14:05

....Hemma igen....


har varit en sväng på Max och ätit lunch med han med stort H och mina barn <3 gott var de som tusan och mysigt var det även att mitt <3:a ville äta med oss:).

synd bara att man inte kan pussa och krama på varandra som man vill när man har barnen. Men får säkert ta igen det ikväll =)


Längtar så otroligt mkt tills på Fredag...men jag längtar då inte tills på söndag då jag och barnen åker upp till Norsjö igen i 10 dagar typ. jag vill hellre va hemma med han med stort H och mysa.


Var ju till arbetsförnedringen idag och hälsade på. de gick bra iaf och sen berättade jag att ja ska jobba i Norsjö 10daga. sen fick jag en ny tid som jag ska dit och de är den 8 oktober.


Undra vad vi ska hitta på resten av veckan!? Funderar på norraberget någon dag,men har inte bestämt vilken dag än!=)..


With Love//Hellah


 

Av Helena - 13 september 2010 08:11


...Kan börja säga att mina förkylningsblåsor har börjat ge med sig iaf,och de lär väl vara borta snart. det ser absolut int lika hemskt ut längre...


Vad sker idag då!? Jag ska iaf till Arbetsförnedringen och säga hej och skriva på mig igen på a-kassan eftersom jag inte mådde så bra i fredags med min mage så ringde jag och sjukanmälde mig och då vart det så att de skrev av mig på a-kassan och sen ska man dit när man blir frisk på arbetsförmedligen och skriva på sig igen. vilket jävla skit säger ja bara,och sen så skulle man ringa försäkringskassan och sjukanmäla sig.


Det verkar då inte som ja får jobbet i Norsjö iaf,men just nu deppar jag inte över det. snarare tvärt om. jag tänker positivt ja kan få jobb här nere och då behöver jag inte avsluta  detta som håller på att bli mellan mig och han med stort H. och de gör mig så lycklig. kan meddela att de va jobbigt att somna i natt men ändå gick de bra för jag var så trött. skulle se mamma mia men orkade inte utan stängde av och vände mig om för att sova. Vaknade vid 2:30 och ville som vända mig för att kunna gosa in mig i honom,men kom på att hm,jag ligger ju hemma hos mor och far,så då låg ja vaknen ett tag och sen somnade jag om och vaknade vid 5 tiden att Evelina var på toa och sen sov vi fram till halv 8.


nu sitter barnen och leker med bilar:) *en mkt glad mamma vill ja lova*. Undra vad jag och flickorna ska hitta på idag måntro!?...Funderar kanske på att åka och äta lunch någonstans med dom!? men har inte bestämt mig än. De får ju bli efter ja varit på arbetsförnedringen dårå!.....


Kan ju säga det mina barn va så rolig i helgen,jag hade ju inte berättat för mamma och pappa att ja skulle träffa han med stort H utan ja drog en vit lögn om att ja skulle träffa tjejerna Lind och Hult. Men då hade jag en liten flicka som sa allt till Mormor och morfar,vem vi träffade på Drakborgen m.m..då fick ja ett sms av pappa.. Vem fan är.....? och ja ba hmm,vem är du!? eftersom jag inte hade lagt in hans nummer på min nya mobil. Så då ringde han och berättade vad tjejerna hade sagt el Ebba. Hon sa att jag hade suttit och pussa på denne kille hela tiden.. Hmm, han satt endast och höll armen om mig,de va inge annat typ. Så när farsan pratade med mig så bröt Ebba ut i skratt och skrattade inte lite,då förstod pappa att han blivit lurad:P..Sen igår så skulle de åka till Birstacity och då hade de åkt gamla vägen via järnvägsgatan,då hade mamma sagt men ska vi inte åka förbi Mellangatan och se om Helenas bil står där, nej sa pappa de behövs inte kolla där,där står bilen..hmm,kanske inte va så smart ställt,eftersom den syndes ganska väl!=)men äh va fan,nu e de bättre att mamma och pappa vet för då släpper de lättare iväg mig på kvällsaktiviteter:) som på fredag då fråga ja direkt mamma när hon fått reda  på det om ja fick åka och sova hos honom direkt hockeyn va över.. och hon sa det att självklart får du det,har väl inte så mkt att säga till om!? haha..Jo de har hon ju för att hon har barnen. Men måste hem ganska tidigt på lördagen eftersom de ska fira mig!:P...


ne undra vad som ska ske idag!? måste fråga barnen sedan vad vi ska göra!:)


With Love//Hellah


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards