ღLillsnuttan´sღ

Alla inlägg under september 2010

Av Helena - 21 september 2010 08:05

den 21/9 2010..


Idag är det 7 dagar tills jag jobbar sista dagen! gud vad ja längtar!!!..Längtar hem till Älsklinegn hur mkt som helst att nog förstår nog inte hur mkt.


Fick inte jobbet,jag e inte direkt brydd om det,även om de kanske hade varit skönt för mig och barnen att de skulle slippa pendla så mkt,men jag har mitt liv i Timrå nu så är det och så kommer det att förbli. jag trivs och jag e jätte trygg.


Idag slutar jag kl 17.00 skönt med ett dagspass innan helgpass,så i morgon och på torsdag är jag ledig.. på fredag jobba jag 14-15 på lördag och 10-23 på söndag. sen är jag ledig på måndag och jobbar på tisdag 14-13 på onsdag och då drar jag söder över direkt.


och få hem och pussa på älsklingen...vet ni vilken abstinens man har nu!? en väldigt stor sådan..


Ne nu ska ja ta och klä på mig och dra vidare på jobbet! börjar 8:30..ikväll blir de nog att sova tidigt känns det som!=)


With Love//Hellah

Av Helena - 20 september 2010 10:42


...Den 20/9-2010...


Idag är det Lises och Tinas födelsedag!=)..Grattis till er två!=)


Idag är första dagen på jobbe,börjar om några timmar. Jag har delade känslor för det faktiskt..De ska blir roligt att träffa ungdomarna och personalen. Men att jobba där just nu känner jag inte så positiv till.


fick iaf prata med älsklingen igår i telefon,gud så ja saknar honom. de gjorde ont att inte kunna krama om honom,pussa på honom..Men ett + jag fick ju prata iaf med honom!=)


Så var valet för denna gång även gjort.

blev lite chockad att de  vart Reinfeldt igen som ska styra och ställa,tycker det är så många som klagat på honom, varför då rösta på honom!? Själv kan ja säga att ja röstade inte alls, först och främst i Timrå valet så visste ja inte vem någon va eftersom ja e nyinflyttad tillbaka till Timrå. Men i Norsjö visste jag direkt vem jag skulle rösta på. (men eftersom ja inte är skriven i Norsjö så kunde ja ju inte rösta där)..Så jag får ta de nästa gång i Timrå för då är man nog mer insatt även:) Lär ju vara det när jag har älsklingen brevid mig på min sida!=)


Sen rikstasvalet? hmm,där kommer ja alltid tycka de kommer va svårt att rösta i eftersom man vet aldrig om dom håller de dom lovat. jag kan tycka på ett sätt att de är bra att Reinfeldt vinner igen så kanske de får till allt,de är ju ganska tajt egentligen att hinna allt de dom lovat på 4 år.

Så nu får dom visa framfötterna att dom där stadsborna har röstat rätt!?


Jag hoppas iaf att inte Timrå och Sundsvall slås ihop,för då flyttar jag..varför kan inte Timrå vara en egen KOMMUN!? vad skulle vi få utav att slås ihop med Sundsvall!? Jo en massa skulder...Jag känner att de som vill bo i Sundsvall då,flytta...Sj trivs jag att TIMRÅ är TIMRÅ..och inte ihopslaget med nått jävla skitställe. Jag vill inte betala för deras HIMLABAD,el deras FOTBOLLSARENA!..jag betalar hellre för bara Hockeyarenan i Timrå och även den nya Sporthallen i Timrå!..Så fan ta de som slår ihop oss med Sundsvall!

Igen kan få mig positiv till det kan ja lova!..För jag har inte mkt för Sundsvall..


räknar ner dagarna och försöker se det positivt tills jag ska hem igen.

fick ett sms för en stund sedan av älsklingen där han frågade om han kanske skulle försöka få barnvakt den fredagen ja kommer hem och kanske fixa så vi kan tex gå på bio el gå ut och äta, vart så himla glad.

Självklart vill ja va med älsklingen och de skulle va mysigt som bara den och ägna oss åt varandra bara <3 innan mina barn kommer på söndagen, kan säga att jag saknar mina småtjejer så mkt att de gör ont,första dagarna är värst faktiskt..de rent av värker i brösten. Ligger och lyssnar på musik och försöker glömma bort att de gör så ont.


 
Ne undra om man snart ska ta och hoppa in i duschen och bege sig till Jobbet!?=)..Undra vilka ja jobbar med idag!?=)saknar faktiskt arbetskollegorna!=)


Älskar mitt liv när du finns med i det,    du gör mig hel älskling.


with love//Hellah

Av Helena - 19 september 2010 20:53



...bättre...


de gör så jävla ont att ha lämna barnen hos sin pappa,och sen lämnat älsklingen hemma. jag saknar mystiden med älsklingen....de gör så ont att inte få mysa med honom..Man blir lätt beroende utav honom må jag säga!..Att veta att ja inte få ligga i hans famn under dryga 10 dagar gör att ja mår nästan illa,ja mår väldigt konstigt..Magen har gjort ont sen i morse..hade riktigt ont tidigare idag att ja va nära på att stanna på vägen för att kräkas och gråta ut en massa..Jag är inte stabil för att åka bort såhär!..jag vill va hemma i min trygga miljö jag vill inte tillbaka hit igen!..


Och idag fick ja reda på en tillsak som gjorde att ja inte ville hit nå mer..varför ska man ställa upp om de inte ger något!? de är bara en fråga!...tydligen ska man va nöjd...Och de är jag..jag kommer få bo hemma i paradiset igen och de gör mig otroligt lycklig och ja mår bra utav det. jag har inte haft en ledsen dag sen ja träffade han med stort H jag har verkligen varit i de blå och svävat och gör de än i dag..men önskade att ja inte skulle va här uppe nu bara.


undra om man ska ta och hoppa i sängen snart,ska bara dricka upp mitt citron vatten för att bli av med uvi;n så att man kan jobba imorgon. börjar 14 imorgon och jobbar till 23!=)...


With Love//Hellah


<3 DU finns i mina tankar dygnet runt älskling,du är underbar <3

Av Helena - 19 september 2010 17:19


.....Kommit fram.....


Magen gör bara ondare och ondare...jag vill inte va här uppe =(

De bästa utav denna dag var att innan ja skulle åka så kom älsklingen förbi,gud vad glad jag vart även om ja var irri på mina föräldrar:P men så kan de va ibland,det är inte lätt att bo hemma hos sina päron när man bott själv i några år tidigare!=)

Följde iaf med älsklingen och rösta,fast ja brydde mig inte om det iår,har inte fått någon inblick i det så ja känner att ja tänker inte rösta..

Sen efter älsklingen hade röstat så följde han med mig och tanka bilen på Careta,stod där och myste en stund sedan vare tyvärr avfärd som gällde.


var nära till tårarna flera gånger,gud så jobbigt...jag kände flera ggr att ja ville vända bilen och åka tillbaka till honom..


Och att lämna barnen var absolut inte de roligaste,Evelina grät och ville inte att jag skulle gå el lämna hennes hos pappa. jag får så ont i bröstet varje gång,hon var likadan sist oxå. Hon är verkligen jätte mammig mammas lilla prinsessa. Ebba hon var glad iaf över att få pussa på Pappa igen. Mammas stora prinsessa...


Ligger i soffan och e trött och less... Undra vad som sker ikväll!? sova tidigt kanske!?


With Love//Hellah

Av Helena - 19 september 2010 09:32


...E det en vanlig dag!? Ne de är ingen vanlig dag för det är Hellah´s födelsedag!!!!=)


Grattis till mig själv! Även om jag själv inte vill bli äldre!=/

för 26 år sedan föddes en mkt mörkhårig tjej med mörka bruna ögo på Sundsvalls Sjukhus!

Hennes föräldrar trodde det skulle bli en pojke så hennes storebror hade fått bestämma att blir det en tjej så ska hon få heta Jeanette,Men när lillan kom till jorden så blev det en liten Helena. Men för att inte göra storebror ledsen så fick han ge henne namnet Jeanette i andra namn.

Utanför sjukhuset kl 00.25 när Hellah föddes så var de världens höststormar och det stod spön i marken.

Hennes bror skjutsade runt henne i lilla barnsängen på BB och visade glatt upp sin lillasyster,hmm..Idag är han inte lika förtjust i sin lillasyster *skrattar*


Detta kommer bli en jobbig födelsedag. Jag ska sätta mig snart i bilen och åka 43 mil emot min vilja. Jag vill inte åka tillbaka,jag vill hellre va med älsklingen här hemma...var där igår till kl halv 2 i natt,ville verkligen inte ge mig av!=/ Somnade i hans soffa några ggr,när ja kom hem och la mig i sängen så dorma jag av direkt. Önskade jag fick sova kvar hos min älskling igår!<3.


Ne nu ska ja ta och fika lite och sen så måste ja fixa lite med packning m.m och sen åker vi vidare mot skogen!..*suckar* hur ska ja klara av att vara utan älsklingen så länge!?...<3..


With Love//Hellah


Du kom in i mitt liv med storm och ja hoppas du föralltid stannar kvar,du gör mig hel! <3

Av Helena - 18 september 2010 18:12


....Är det i dag...


Igår var det en magisk dag må jag säga!=)


Började med att ringa VC där fick ja höra att man ska vänta och se hur UVI:n utvecklar sig. Sen så gjorde vi oss klar och åkte iväg till Barnenshus och handlade fler pärlor till Pärlplattorna:) Både stora och små pärlor. Mammas älsklings Evelina vart jätte glad,Ebba hon fick tuchpennor som luktade tuttifrutt,Sådana jag hade när jag var liten.


Åkte sedan hem barnen åt lunch,jag drack Citron vatten,mamma drack kaffe och åt smörgåsrån. Sen såg vi i reklambladet att de hade fina skor till barnen på Skopunkten,men hmm,när vi kom dit så fanns de inte tydligen så gör de reklambladet och då har de haft skorna i flera veckor innan. Smart hurru ni smart!..

Men efter vi åkte dit så drog vi en sväng på skokanonen och sen till Branworld´s tro ja de hette!? där hittade jag ett par skor som ja fick av mamma och pappa i födelsedagspresent!=) Ebba fick välja för ja hade så svårt att välja mellan två par Adidas skor!=)  Så då vart de svart/Rosa =) så nästa gång ja kommer ner så ska ja köpa de andra paret oxå!=) Jag är verkligen fanatisk när de gäller Adidasskor,finns de några skönare skor än Adidas!? jag tror inte det!


Efter det åkte vi iaf hem,barnen och jag låg och såg på Håkan Bråkan som mormor köpte på barnens även!=). Sen blev det mat och ja "packade" lite för min övernattning hos Älsklingen.


Vid 18 så åkte jag ner till Älsklingen och sen åkte vi och jag tog ut pengar,sen blev det iväg till Ladan!=) Såg på min tremänning som var kvällens artist och dessutom vare hon som sjung Nationalsången!!..det är den bästa Hårdrocksångerkan som finns! de säger ja er bara!=) Sen då,ja då började en helt magisk kväll i Hockeyvärlden!=) jag rent av njöt av att stå där med han med stort H och sen att Timrå vann med 6-2 över Frölunda! En mkt bra mtch om ja får säga min mening,men mkt problem med zebrajävlarna..Dom såg ju fan inget!.


Men de är självklart inte sista gången ja går på hockey denna säsong!=) Bara ja inte har barnen och mamma och pappa går så kommer ja självklart gå med Han med stort H!=)..

Hamnade tyvärr på första sidan även i ST idag..Trodde morsan jävlades när hon skickade ett sms om att jag var på förstasidan. Men inte då,där stod vi på första sidan...*int glad blev ja iaf*.men men..


Ne nu ska ja ta och göra mina barn klara för sängen och sen så blir det att åka till Älskligen och mysa,eftersom vi åker till Norsjö imorgon!=( *vill inte*


With Love//Hellah


   

Av Helena - 16 september 2010 23:51


...vem vill straffa mig!?...


Räckte de inte med mina blåsor som ja hade förkylningsblåsorna? Ne nu sitter man här med UVI och är kissnödig hela tiden men inget kommer..hur roligt är det att känna det så!? de är jävligt jobbigt.

Detta är min första UVI under hela min levnadstid så jag blev så förvånad. Pappa däremot har haft många år så ja rådfrågade med han och fick svar direkt.

men vem vill straffa mig!? jag har inte kunna kysst han med stort H på över en vecka p.ga mina blåsor,men nu när ja kan det va händer då!? jo UVI...Så nu blire inge sånt annat heller *suckar djupt* Hur ska ja nu klara mig i 14 dagar!?


Imorgon är det HOCKEY,och jag e mer än taggad, ska bli roligt att gå dit med Älsklingen att ni anar inte!=)..Sen att veta att min bror kommer sitta typ rakt över där vi står känns väl lite sådär *skratt*..

Imorgon så ska vi nog gå upp till hockeyn så vi kan ta oss en bira på hockeyn=) det skulle va jävligt gott om ni frågade mig!:) och ja vill att älsklingen med ska göra det så ja inte är själv ju!=)

Sen efter hockeyn halv 12 så ska vi gå hem till han=) så ska ja äntligen få sova brevid honom igen <3...kan ju säga att TIK matchen är på TV4 imorgon kl 21 :) hehe,vi tar upp en hel kanal!:) helt underbart att de är tv4 där de brukar vara att de ska vara typ någon film el så:P haha nepp där fick ni alla andra!! HEJA TIMRÅ!!!:P


Ne nu ska ja sova så ja orkar med morgondagen!=) el morgonkvällen kanske man säger!:) så man njuter av all tid man har med älsklingen<3 inte för att ja tror de är en risk att ja inte skulle göra det=)


With Love//Hellah

Av Helena - 16 september 2010 08:44


...är det idag och det är 1 dag kvar till hockeyn...=)


Hmm,vad ska ja skriva om idag då måntro!?=)...

igår så blev det inte att ja åkte till Älsklingen eftersom ja hade bestämt att jag skulle göra mitt CV.

Och de blev jätte bra med lite hjälp av Mamma och Älsklingen!=)..Mailade över det till Älsklingen och han kollade igenom och fixade lite,så på slutet var ja riktigt nöjd!=) Tack älskling och Tack mamma för hjälpen. <3


Min fråga ställs hela tiden mot Norsjö. Hur ska vi klara oss att vra ifrån varandra!? när vi knappt klarar av att vara ifrån varandra ett dygn...Jag önskar verkligen ja skulle ta med mig älsklingen dit,och ha han hos mig åtminstånde en vecka. Men de går ju inte. Det är bara blicka framåt och hoppas tiden går fort.

Tårar kommer så fort ja tänker på detta. Och det är inte lättare av att veta att älsklingen känner desamma,att de kommer bli sjukt jobbigt. Eftersom vi inte sågs något igår så har ja sån abstinens att i dag måste vi verkligen ses!..tror de är någon till som har det*ler* Men jag tror verkligen detta kommer vara nyttigt för oss. Att ja åker iväg 14 dagar,även om ja inte vill det.


Jag måste bara få berätta hur magiskt detta är,alltså ja trodde inte på kärleken så här starkt innan ja träffade älsklingen. Det är en stor skillnad på att vara kär och kär må jag säga!..Att ha varit kär tidigare har de typ bara varit en konstig men härlig känsla..men som har trappat ner och tillslut försvunnit..(även om ja har älskat personen ifråga, man kan ju älska personer i fråga på olika sätt)..

Denna gång blir känslorna bara starkare och starkare för varje dag som går.

Och vi kan prata öppet om allt utan att de känns "tabu", vi har samma tankar om allt tro jag typ!.. och de är UNDERBART!!.


ha en fortsatt trevlig dag!=)


With Love//Hellah


Ovido - Quiz & Flashcards